Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

400 000 latu pazušanas izmeklēšanu pārtrauc naudas trūkuma dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
novērotājs
n
Un kā ar CB tiesvedību:nekvalitatīvi darbi Rīgā Dzirciema 42-tiesājas Pilsētbūvnieks.Kā slavenie dabas zinību kabineti ar supergarantijām un stundām pagalmā?Kā veicās darbi Madonā? Cik laimīgi ir apakšuzņēmēji par nesamaksātiem rēķiniem? Un cik tiesvedībās kvalitatīvo darbu veicēja firma CB(Cēsu Būvnieks)iesaistīta?Cik Cēsīs maksā siltums? Vai nav kāda naudiņa pazudusi? Kurš šito piesedz?
G
G
Bet varbūt vajadzētu pajautāt Liepājas galma arhitektam un dižbūvniekam Pīlēna kungam vai tā līdzskrējējiem, kā tur īsti ir ar tām lietām? Bez Pīlēna ziņas Liepājā būvniecībā nenotika nekas.
arturs
a
Eu, nu ko var muldēt. ko tur nevar izmeklēt 3 gadus? Kāda vēl ekspertīze jāveic??? Būvniecības proces ir stingri reglamentēts, ir segto darbu akti, materiālu deklarācijas par betona apjoma piegādi, kādā apjomā, kāda marka un cikos piegādāts objektā. To visu parakstījis būvuzraugs, autoruzraugs un būvdarbu vadītājs. Visu būvi kopā ir pieņēmusi būvvalde un pasūtītājs. Visur ir konkrētu cilvēku paraksti???? Un ja tā nav, tad atbildīgie ir sertificētie būvspeciālisti. Protams, praksē ļoti bieži man ir gadījies, ka projektā kaut kā ir aizmirsies visu sarēķināt un būvniekam tad pienākas papildus darbi.
Jukums
J
Nesen TV rādīja vienu ekspertu, kurš palīdz izmeklētājiem atrisināt ar teorētisko mehāniku saistītos gadījumus - tilta avārijas, izkrišana vai izgrūšana pa logu utt. Liekas, viņa pakalpojumi nemaz tik dārgi nav. Turklāt, ja jau nauda atrodas ekspertu noalgošanai tādiem gadījumiem, kur tīrais ieguvums ir tikai patiesības noskaidrošana, tad nu absolūti nesaprotu kāpēc tieši tikpat liela nauda neatrodas gadījumos, kuri ir saistīti ar korupciju un, tātad arī ar ļoti lielu naudas summu, šajā gadījumā Ls 400 000 atgūšanu valstij. Un nav nekādas nozīmes vai tur iesaistīts Kristovskis, Šķēle vai, piemēram, kāds Rabinovičs.
filozofs
f
kad aizsardziibas ministrijaa saimniekoja Krastiņš vai Skrastiņš , tad atklaajaas taadas lietas patiešaam kaadas Šveikaa aprakstiitas , toreiz atklaajaas ka armiju apgaadaajušas ar kaapostiem,burkaaņiem un raaceņiem valstii neesošas zemnieku saimnieciibas , pie kam piegaadaats simtos tonnu , vai kaadu par to pie sienas pielika ??? kara resoraa par zagšanu lielos apmeeros dereetu ieviest naaves sodu , nošaušanu pie sienas , tad patiešaam nezags, toreiz tas ministrs pa valdiišanas laiku bija taa apveelies , ka likaas cik gar''s tik plats ...neiedomaajami , kaa tik mazaa valstii var buut tik daudz bleežu , nu ja paši pieņem likumus kas neļauj šos iebaazt cietumaa , tad nav ko briiniities.
Vasja
V
ko arī vajadzēja sagaidīt....
no laukieml
n
Tukša filozofēšana - bez ekspertīzes nav garantijas, ka tur ir kāds skandāls un slēdziens ir kvalitatīvs. Žurnaļugas tagad taisa skandālus arī par valsts tualetes papīra nepareizu lietošanu. To apliecina tas, cik "garšīgi" LNT siekalojās par šo jautājumu, laikam, tikai tāpēc, ka tur pieminēts Kristovskis.
Un
U
ja vēl tam pieplusotu afēru ar brāķētiem čehu ieročiem, tad varētu aizvilkt līdz mūža ieslodzījumam ;)
skaidrs kā diena
s
ne par velti Cēsu būvnieka Siņelobovs Jaunajam laikam ir ziedojis 5000Ls. Tā tās nelietības godīgo partijā notiek.
VVF
V
Pēc Kristovska cietums raud. Un pierādīt to var pavisam viegli. Nekas, drīz no šeptes nometīs un tad rūnīs. Preža vietas tīkotājs!!!
Mikus
M
Vai tik nevajadzetu visam daudzmiljonu lietam veikt neatkarigus auditus un ekspertizes, suduralla ka krizes situacija tas prasis miljonus, toties tad daudzi pazustu no politiskas skatuves un latvijas cietumi butu parpilditi.
Jukums
J
Vai tiešām ekspertu pakalpojumi, piemēram, vienkārši betona tilpuma aprēķināšanai ir tik dārgi? Vai tās nav vienkāršas matemātiskas darbības? Galu galā - ja nevar reiz saņemties, pierādīt un iesēdināt, tad kas traucē izmest šādos skandālos iesaistītos no jebkādiem amatiem? Paliek iespaids, ka vainīgie drīzāk tiek piesegti, nekā viņu vainu mēģina pierādīt. Un tādā gadījumā galēji sapuvusi ir visa vara - ja jau neko šādos gadījumos nevar darīt tad gribas aizbraukt un pamest šeit tos korumpantus - lai dzīvo kā zirnekļi burka un aprij viens otru...
zemnieks
z
Jo vairāk ozolu ,jo spēcīgāka mūsu aizsardzība.
traductrice
t
Message ir ļoti skaidrs - jāzog ļimons, jo tad ir ar garantiju, ka pat nesāks meklēt.
suki
s
nekas no ķeizarlaikiem aizsardziibas jomaa nav mainiijies , šitaads bardaks bija Austroungaarijas impeerijaa , palasot Šveika deekas pasaules karaa , šaadu piemeeru netruukst , toreiz arceros kad buuveeja maaciibu centru vadiija A. Pauris , kuru peec tam kad atklaajaas kautkaada afeera no amata smuki noņeema , skaidrs ka tur barojušies ne viens vien no resnaa gala ...zagts uz nebeedu visaas malaas , kur dariišana ar valsts naudu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas