Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

48% iedzīvotāju rēķinu apmaksai tērē vairāk kā 100 latu mēnesī

48% iedzīvotāju tērē vairāk 100 latus mēnesī dažādu sadzīves pakalpojumu rēķinu apmaksai, liecina veikalu tīkla Maxima veiktās aptaujas rezultāti.  21 % iedzīvotāju rēķiniem par elektrību, apkuri, ūdeni, gāzi, mobilajiem sakariem, interneta un televīzijas pakalpojumiem, namu apsaimniekošanu tērē 76-100 latus, savukārt 16% norēķiniem atvēl mazāk kā 50 latus mēnesī.

Lai arī katrs piektais iedzīvotājs ar sadzīves pakalpojumu rēķinu apmaksāšanu kavējas mēnesi vai pat vēl ilgāk, tomēr 80% iedzīvotāju rēķinu apmaksu veic regulāri, ievērojot noteiktos termiņus, liecina veikalu tīkla Maxima veiktās aptaujas rezultāti. 

77% iedzīvotāju, apmaksājot rēķinus, uzmanību pakalpojuma komisijas maksai pievērš vienmēr, un katrs ceturtais iedzīvotājs izpēta norēķinu iespējas un izvēlas lētāko, tomēr turpat pusei cilvēku svarīgākais, lai norēķināšanās būtu ērta un zemākā komisijas maksa ir tikai otrs svarīgākais kritērijs.

Aptauja par Latvijas iedzīvotāju paradumiem, apmaksājot dažādu pakalpojumu sniedzēju rēķinus tika veikta no 13. līdz 16.februārim veikalu tīkla Maxima mājaslapā www.maxima.lv, un tajā piedalījās 1857 unikālie lietotāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas