Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

51 % iedzīvotāju uzskata, ka Latvija nekad nepārvarēs krīzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lūk tā
l
Krīzi pārvarēt ir ļoti viegli, lasi, Visvaldis Maļugins "Līdz plaukstošai valstij viens solis"
Jonis
J
kamēr pie varas mūsu valstī būs pskp un komjaunatnes aktīvisti, tikmēr izredžu ir tiešām maz.
lielaisjaanis
l
Milzu probleemas Amerikaa, Iirija un daudzkur. Vienkaarsi vajadzeetu visu paarstarteet no jauna un viss aizies! Tacu kurs gribees zaudeet savus ietaupiijumus un it seviski saraustos miliardus? Seit arii ir probleema. Miikstaaks risinaajums- globaala hiperinflaacija- viss noliidzinaasies, paraadi tiks atdoti loti viegli un saaksies jauna dziive. Kaut arii loti saapiigi bagaatajiem, tomeer tas atmaksaatos ar jaunu, strauju uzplaukumu.
Kārtējās disinformācijas s
K
Psiholoģiskie kara zombētaji rauj vāļa pilniem spēkiem pa labi un pa kreisi cerībā neitralizēt valsts iedzīvotājus ar pesimismu un garīgu pašizrūnīšanu, lai vieglāk no tautas atņemtu spēku pretoties.... un līdz ar to pārņemt šo zemi. Ir ar veselīgu nostāju iespējams pārdzīvot vēl nejaukāku pretspēku.. tādēļ daudziem rūp, ka gaiss te slikts... bet pret to visu var pretoties un uzvarēt! Ja nebaidamies un ejam uz priekšu, tad pret mums neko nevar paveikt.
es
e
šis raxts sasmīdināja :)) šadiem lohiem 51% - krīze bija un būs visu laiku un jebkura pasaules malā! pat uzdavinot 100 000 ls sīem būs pa maz , jo var nopirkt tikai vienu Porshu! Neredzu nevienu šķērsli - lai tagad strādātu un pelnītu jebkurā jomā - tik atver acis un pakustini smadznes! cita lieta - vai vispār ir ko kustināt, ja tā - tad neviena valdība nepalīdzēs!
jautājums
j
Tikpat labi varētu rakstīt,latviešu tauta arī nākamos 50 gadus paliks bauru līmenī, par to liecina "Latvijas reitingu aptaujas". Vai Dienas redaktori var pastāstīt, kas tas par zvēru? Vai arī ir tikpat nekritiski kā diena.lv lasītāji?
Man jau sen licies, ka Latvijai ir kāds līdzīgs scenārijs: daļa Igaunijai, daļa Lietuvai un daļa Baltkrievijai/Krievijai. Dzīvosim --- redzēsim.
Piedāvātais risinājums būtu diskutējams, ja Latvijas elitē būtu kādi spēki, kas ir ieinteresēti ilgtermiņā. Bet tādu cik zināms nav: visi orientēti uz raužanu un mantrausību savas personīgās kabatas un tikai savas ģimenes, savas dzimtas dēļ.
q
q
Tas nozīmē, ka 51% uzskata, ka Latvijā nav krīzes, bet tā agonē. Izeja: likvidēt šo neizdevušos suverēna valstiskuma ne-augli un sadalīt tagadējo suverenitāti starp kaimiņvalstīm. Vidzeme - Igaunijai, Kurzeme un Rīga - Vācijai, Latgali lai ņem , kas grib: krievi, baltkrievi, poļi, leiši.
loms
l
Šaubu nav ar šo sistēmu un stūrmaņiem nav iespējams nekur tālu tikt. A izmainīt šo pseido demokrātiju nav iespējams tā kā vēzis aug un priecājās. BĒDĪGI. Jāgaida kamēr atmirs pats no sevis lai ir vieta kam jaunam un labākam.
Taiga
T
No viena komenta- BET TIK PRECĪZI-----Nu nevar pie tāda bezdarba, pie tāda bezpriģela, pie tik zemām ar dzīvošanu nesasaistītām algām un tik bagātu eiropas valstu cenām tas viss turpināties. Kā var neredzēt. Valstī tāpat kā jebkurā saimniecībā. Nav naudas - nav dzīvības. Ieilgušas naudas problēmas - bojā raksturu, uztur bīstamu spriedzi, ilglaicīgi bojā veselību, veicina pašiznīcināšanās procesus... Vecāki, cik instinkti ļauj, ziedosies bērniem, kurš pārnesīs 'ligzdu" uz drošākiem laukiem, kurš sevi nomērdēs, bet bērnus iznēsās, BET - KĀDS RŪGTUMS PALIKS BĒRNOS UN KO VIŅI IZMĀCĪJUŠIES TĀLĀK DARĪS? Viss ir fizika. Enerģijas nezūdamības likums. Nevajag apelēt pie sirdsapziņas un citiem vērtīgiem orgāniem. Vēsturē un dabā nemēdz būt izņēmumu. man pat šķiet, ka tautas klaigāšana kādā parciņā būtu nepelnīti labākais iznākums, bet.... izskatās, ka mūsu gēnos ir citas cietākas izdzīvošanas formas. ... Klusēt mēs mākam :)
I.Gr.
I
Manupraat kriize ir deelj zemaas dzimstiibas. Taas deelj 100 gadu laikaa buus izmirushas kaa latvieshu taa krievu valsts daljas. Bet to mees varam noveerst shaadaa veidaa: Tauta ir jaasaliedee. Jaabuut vienai, latvieshu valsts valodai. Visai izgliitiibai jaanotiek latvieshu valodaa. Bet kaa 1. sveshvalodu skolaas mees varam ievest krievu valodu un taa krievus piesaistiit valstij. Ja speejam shaadi vienoties, tad saliedeetaa kopiena izdziivos veel vairaakus gadu simtenjus. Un vitalitaates zinjaa buus liidzveertiiga vaacieshiem un skandinaaviem.
AR>KLM
A
PALDIES PAR IRONIJU:)
Kurts
K
Krīzes nav. Par ko jūs runājier? Ēdiet bagātos ja nav ko ēst.
Marta no Ventspils
M
Latvija parvares krizi tikai tad kad Jelgavas novada domes priekssedetajs caune bus Latvijas prezidents

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas