Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

83% iedzīvotāju domā, ka valsts uzņēmumu valdes locekļi jāieceļ konkursa kārtībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trahtenbergs
T
... jaa krievu laikos katraa kantorii bija poļtruks , partorgs , taads kaa Brigmans , tagad katra partija grib savu meerkaķi , komoonists raudziijaas lai buutu kaartiiga lojalitaates ieveerošana padomijai , šitie uzmetaas par inkasaatoriem , atbalstu šo naudas suukņu likvidaaciju , Jumas piekriitu , varbuut tikai proktologs vareetu straadaat Riigas uudenii , jo rores ir arii tur un biksaas
SIA KAMPEJCUKAS
S
BUS KA VIENMER LATVIJAa !!! MILJONS MAN , MILJONS TEV , 10 KATRAM SPONSORAM !!!!
Venta
V
Manuprāt, tādi valdes locekļi ar lielām algām Latvijai, turklāt krīzes situācijā, pagalam nav nepieciešami. Tie pārsvarā ir nespeciālisti, partiju ielikteņi, kas tāpat balso, kā kopā vienojas. Nekādu valstisku interešu aizstāvji tie nav. Viņu iespējamās algas uzņēmumam jāieskaita valsts kasē, lai nav ķīvēšanās starp jaunajiem vecākiem un pensionāriem, kuriem nu katrreiz naudu "griezīs nost".
It kā jā, bet...
I
Jautājums tikai - kuri būs tie, kas sēdēs konkursa komisijā un kāds būs konkursa nolikums. Nesen par Latvijas institūta vadītāju tika iecelta Karina Pētersone. Konkursa kārtībā... Vāks!!! Ko šī gaudenā runātāja un krā-krā bļāvēja var dot šai tā jau stagnējošajai iestādei? Baidos, ka neko. Bet konkursā bija pieteikušies arī jauni, enerģiski, idejām bagāti cilvēki, kurus gan atstāja aiz borta, jo darbā bija jāiekārto šī te partijniece.
pie siles
p
Mans viedoklis nevienu neinteresē :-) Tas būtu- normālam iestādes pārvaldītājam , viņa vietniekam tā liekēžu banda ar partijas zīmi kabatā iestādei nemaz nebūtu nepieciešama. Piedodiet, ko var dot vēsturas skolotājs Rīgas ostai, dermatovenerologs -Rīgas satiksmei, medmāsa- Latvijas dzelzceļam, mācītājs- Amerika padomnieks, uyy, visi neievēlētie Saeimā, kuri "ir iekārtoti" (kā ziņo TV) visdazadakajos posteņos, visbiežāk speciāli viņiem izveidotos?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas