Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

88% vecāku nejūt reālu atbalstu no valsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Kalvītis ir vainīgs
A.Vilks
A
Ejiet di..st
zz
z
tu tāpat kā valdība un seims dzīvo kaut kur citur (šķiet, savā prātiņā, kas stipri atrauts no realitātes), tikai ne LV, tā ka izmanto iespēju paklusēt.
riga
r
skola pa velti, bernudārzs, makslas skolas, kori, sports pa velti,plus bērnu pabalsts bet tik un tā nav reālas palīdzības šitas laikam vairāk izsaka par vecākiem nekā par valsti
Liepājnieks
L
Patiesību sakot, esmu vairāk nekā šokēts par valsts nostāju bērnu jautājumā...
Ministry of Truth
M
Valsts administrācija savās vietās atrodas uz noteiktu termiņu tās pilsoņu uzdevumā un interesēs. Ja tā sāk audzēt un izrādīt viedokli, ka tā dzīvo atsevišķu dzīvi, tad tā ir uz absolūti nepareiza ceļa.
zagļu banda
z
Dombrovska valdība (Vienotība un ZZS) apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes!
jonj
j
un pensionāri var pieprasīt pensiju lai maksā bērni ko nav audzinājuši un atdzīvojuši visu dzīvi priekš sevis?
Viena
V
Un tu esi tāds kārtējais "ono", kam ļoti tīk,(pie tam publiski) nievājoši uzspļaut mazuļiem un viņu nabadzībā un bezdarbā iedzītajiem vecākiem tāpat kā šai morāli pagrimušajai valstij, kas neciena ne mazus, ne vecus, ne slimus cilvēkus, tādejādi labprātīgi parakstot sev iznīcības spriedumu. Bet nu, aiz tevis kaut ūdens plūdi, vai ne?
hm
h
"...valsti uztver kā mammu, kurai viss jādara bērnu vietā..." Vai Jūs par "bezatbildīgu māti" spriežat? Līdz šim valsti nav uztraukušas bērnu vajadzības. Aprēķinot bērnu naudu vai neapliekamo minimumu vecākiem, netiek ierēķinātas bērnu vajadzības: pārtika, apģērbs un apavi, kultūrpasākumi, interešu pulciņi, mūzikas instrumentu iegāde, utt. Maniem bērniem ir viss, tikai viņu vecākiem apģērbs ir tikpat vecs cik paši bērni (daži apģērba gabali sasnieguši "pusaudža" vecumu). Šogad manu daudzbērnu ģimeni ar nekustamā īpašuma nodokli burtiski "aplaupīja", nozogot bērniem iespēju iegādāties pavasara apavus. Bet nekas, gan jau dzīvosim ar izpratni par valsts nespēju atbalstīt bērnus!
OK
O
Un 100% vecāku domā, ka valstij jāaudzina viņu bērni, jābaro tie, jāskolo un arī jāapslauka dibeni, un viss par velti. Pēc vecāku domām viņu vienīgais pienākums ir ieņemt bērnu, un tad arī valstij vajadzētu nodrošināt romantiska paskata viesnīcas istabas. Ja nesanāk tik un tā, valsts vainīga par visu. Tāda sajūta, ka valsti uztver kā mammu, kurai viss jādara bērnu vietā.
cilveks
c
Protams, ka nejūt un nejutīs nekādu atbalstu no valsts....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas