Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

9.maija risks — drāšu vainags pie Uzvaras monumenta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Varbūt, ne drāšu vainagu, bet karātavas vajadzētu tur atjaunot. Kā piemiņu no padomju laikiem?
Vai, Dieviņ !!!!
V
" V.Birze, kurš gan atzīst, ka vēlas radīt precedentu, lai Rīgas dome 9.maijā pasākumus vairs neatļautu, "pat ja tas no mūsu puses prasīs kādus upurus"." POLIČU ATKAL BŪS VAIRĀK KĀ AKTIERU, a šie - upurus paredz ......bikses, domā, pazaudēs maratonā, ja poliči- apsargi pazudīs ???
ha !
h
"anoniimikji 12:15 dereetu sito tavu izteikumu 09/55 paveerteet peec atbilstiibas likumam; peec manas saprasanas tekstins "tos un tos vajadzeetu sist" jau ir problemaatisks no likuma viedoklja." APDIRSIES NO DOMĀM VIEN !?!?!? - Paprasi, lai p[olicis padežūrē blakus, kamēr atiesi !
Proskovja
P
Kā tad ! Un līdzskrējēju tauta - kurš kungs labāk maksā, pēc tā stabules arī danco ! Visiem - sveiciens rītdienas svētkos !
stulbums
s
Viktors Birze vai nu kropļo latviešu valodu, vai nesīs uz turieni kaut ko nepiedienīgu.
homo soveticus
h
"Viss tavs komentārs 13:49 ir spilgts apstiprinājums manis iepriekš rakstītajam !" - Tu vispār zini, kas ir argumentēšana? Mans komentārs nu nekādīgi neapliecina Tavus novecojošos padomju saukļus. Mācīt dživot Tevi vajaga, un domāt rietumnieciskāk arī. Labi, ka latvieši ir pacietīga tauta! :))))
Proskovja
P
Nu taču nesmīdini ! Starp citu - mana Tēvzeme ir Latvija, un nevajag mani mācīt dzīvot ! Viss tavs komentārs 13:49 ir spilgts apstiprinājums manis iepriekš rakstītajam ! NEVIENA ARGUMENTA, tikai "propaganda un populisms savu mērķu sasniegšanai !"
homo soveticus
h
Tur draudziņ, Tu drīzāk apraksti savu Tēvzemi. Latvijai vēl tālu no "autoritāra režīma" vai "spēcīgu centrālo varu". Ja kas, valdībai te ir minimāla kontrole un mums drīzak var piekabināt birku "failed state". Šis ir lielā mēra Tavas Tevzemes graujošo interešu realizēšanas rezultāts. Tāpēc es aicinu Tevi un Tavus tautiešus atteikties no imperialistiskiem, šovinistiskiem padomju svētkiem, un kopā ar visu Latvijas tautu veidot gaišu nākotni Latvijā! Mēs jau sarunājamies latviski un neredzu te vairs šķeršļus saprasties.
Proskovja
P
Skaidroju īpaši NEizglītotiem : Fašisms - labējs, autoritārs politisks režīms. Fašisma ideoloģiju raksturo spēcīga centrālā vara, kas nepieļauj opozīcijas izveidošanos, autoritārs vadonis un iejaukšanās pilsoņu privātajā dzīvē, militarizācija, agresīva ārpolitika, radikāls nacionālisms, represijas pret politiskajiem pretiniekiem. Fašisms sevi pretstata gan liberālajam kapitālismam, gan marksismam un komunismam, un proponē spēcīgas valsts primaritāti pret personību un korporatīvu valsti. Plaši izmanto propagandu un populismu savu mērķu sasniegšanai. ĻOTI precīzs Latvijas raksturojums ! ! !
Tante
T
Lasot komentārus,paliek kauns par Birzi un viņam līdzīgajiem.
homo soveticus
h
Bēdīgākais ap padomju cilvēku ir tas, ka viņš tiešām tic savām muļķībām. Eu, bet vinu lietu Tu gan man varētu pastāstīt - kas tad īsti ir "fašisms" Tavā izpratnē?
Proskovja
P
Ta nekur viņs neies - tukša lielība ! Un bikšeles ar būs slapjas... Salašņu varza, jūsu vectēvi- SS-ieši un policaji, kas slepkavoja un dzīvus cilvēkus dedzināja Baltkrievijas sādžas bija Latvijas atbrīvotāji ? Lasot jūsu tizlos komentārus kārtējo reizi pārliecinos - LATVIJĀ FAŠISMS ZEĻ UN PLAUKST ! Nemaz neceriet - man un daudziem citiem jūs rītdienas svētkus nesabojāsiet !
jautrais
j
Ar Birzi vis skaidrs, psihiatrs laikam viņu neizturētu. Bet kā saka ģimenē arī šādi "....." kā pa nelaimi ir,
Nebrālis.
N
Braucu pa Latviju un daudzviet lasu ceļa malā uz sarkanām plāksnītēm uzrakstu"Brāļu kapi".20000,10000,15000,2000,dažāds ir to kritušo skaits.Ka man tikdaudz brāļu,tā pirmā dzirdēšana!Un visi pagalam....Vakar ekskursijā izbraucu cauri Zvārdes bumbotavai,un jūs man neticēsit,ko redzu!Centrālais bumbošanas objekts-Rīteļu kapi!Sūdabrāļu mesto bumbu sprādzienos Rītaļu kapu miroņi savos zārkos kaukdami drāzās debesīs !Un tā četridesmit gadu garumā!Kā redzat,kam brāļi,kam atkal viņu apzīmējumam esošajā konversācijā stipri jāmeklējas....
riņķī apkārt
r
9. maijā viņi pulcējoties pieminēt kritušos un šajā pasākumā politikai neesot vietas - tā Ušakovs :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas