Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Vienotība aicina Nacionālo apvienību izvērtēt Dombravas rīcību, balsojot pret eiro ieviešanas likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A.Slucis
A
Vienotības kriticisms par to, ka Jānis Dombrava balsoja pret eiro ieviešanu ir cinisks, hipokrātisks un negodīgs. Vienotības deputāti lieto vārdus "Latvijas neatkarība un drošība", bet Vienotība un tanī iesaistītās partijas, Zatleriesi, ZZS, un agrāk arī citas (piem. TP, LC) ir pieņēmuši simtiem likumus, kas ir bīstami latviskai Latvijai un tiešām apdraud "Latvijas neatkarību un drošību". Tie ir likumi, kas veicina Latvijas pārkrievošanu, par kuriem izsaka bažas angļu un Izraēlas avīzes, bet latvieši tikai guļ un turpina balsot par tādiem potenciāliem SC sabiedrotiem ka ZZS un zatlerieši. Tas, ka SC neuztraucas par eiro ieviešanu tik daudz kā Vienotība, tikai pierada, ka SC zina, ka ja Vienotība un Zatleriesi turpinās tagadējo Latvijas pārkrievošanas politiku, izsniedzot vēl vairāk pilsonības krieviem un atļaujot krieviem viegli pārcelties uz Latviju, tad mazāk kā 10 gados SC un viņu sabiedrotie (piem. ZZS) pārņems varu Latvijā. Ja eiro var ieviest, to arī var atmest (un no NATO arī var izstāties). Svarīgi nav vai mums ir eiro šodien, bet vai būs latviska Latvija tuvākajā nākotnē. Jānis Dombrava ir Latvijas patriots, ir viens no retajiem latviešiem ar ko var lepoties. Tikai viņš ir kritizējis šovinistu Kabanovu, tikai viņš ir publiski aizstāvējis Bauskas jauno pieminekli. Varbūt tieši tādēļ ļaunie un gļēvulīgie viņam uzbrūk. Aivars Slucis
LATVIJA
L
MUMS VĒL PRIEKŠĀ IR DOMBROVSKA LATVIJAS NODEVĪBAS IZVĒRTĒŠANA ...
c
c
a Dombrava malacis
skunkss
s
Jenoti paraada, ka patiesiibaa ir skunksi
!
!
Ļoti interesants gājiens. Es pat teiktu - staļinistiski ieturēts. Vai Dombravam jābūt gatavam, ka viņu tiesās vai Vienotības jaunieši piekaus ar beisbolenēm?
Balbess
B
Es nenosodu Dombravu. Nu paskatieties paši: cik necils izskats ir euro naudai, bet cik krāšņs un smuks izskats ir Krievijas rublim!
K-K
K
kl. ... Autonoma ar Latu zimeta ekonomija ,..
K-K
K
... Dombrava, balsojot pret, pieradija vajadzigas vesturiskas situacijas REGISTRACIJU ! ... TAS NENOZIME KA DOMBROVA CITA BALSS ATTIECIBU SITUACIJA PASREIZEJA SAEIMA NEBUTU BALSOJIS PAR !!! ... BET APZINOTIES FAKTU, KA tikai nacionala, patriotiska un neatkariga valdiba un valsts spetu pastavet AUTONOMA ar LATA ekonomiju .... bet ne valsts 5.kolonnas un to lidzskrejeju iespaidotas politikas neseja BEZABRENE si izvele !!!! ... VISU CIENU !
Svilpe
S
Demokrātija darbībā.
tas ir liberāli
t
bet ne demokrātiski!
  • 0
  • 1
?
?
Bet ko pati NA saka par tādu balsojumu pretēji partijas lēmumam?
Barons
B
Ei, Vienotība, tad jau aiciniet izvērtēt arī SC un ZZS deputātu rīcību, balsojot pret eiro. Pajoliņi... Ja tā tiek izlemti visi jautājumi Saeimā, tad pietiek ar kādiem 10 deputātiem un pārējie 90 tur sēž pilnīgi lieki.
jadinstvai
j
vērtējiet savu zaķu..lāču un citu rīcību...tad kad tāds zaķis jebkurā citā=normālā valstī sen jau nebūtu nekāds deputātelis!!!
lasitajs
l
Vienotiba nicina pascienu un mil zemosanos
tā jau ir ar tiem sarunātajiem part
t
katra personigā nostāja un domas nav svarigas, jābalso tā kā sponsors pasūtijis. ja ne tad sponsoram jāmaksā ņeustoku
reno
r
Vispār apsvēru iespēju RD vēlēšanās balsot par NA; tagad tas ir garām, ja jau NA cilvēki balso kopā ar SC.
Andris
A
Ko tu muldi! Tu jau tāpat no SC algu saņem...
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas