Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Vienotībā februārī iestājušies 50 biedri

Partijā Vienotība februārī iestājušies 50 jauni biedri. Pirmdien, 18.februārī, partijas rindas papildinājis arī Madonas novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters, portālu Diena.lv informēja partijā.

"Latvijai, pilsētām un novadiem nepieciešama vīzija par attīstību, mūsu iedzīvotājiem – darbavietas, ienākumi, stabilitāte un drošība par rītdienu. Es ticu Latvijas izaugsmei un esmu pārliecināts, ka profesionāla un pārdomāta saimniekošana, izmantojot mums sniegtās iespējas, ļaus to padarīt par ikviena novada un katra Latvijas iedzīvotāja veiksmes stāstu. Mūsu kopīgā darba pamatā jābūt gan rūpēm par iedzīvotāju ikdienas vajadzībām, gan redzējumam par labākas nākotnes un izaugsmes iespējamību," norādīja A.Ceļapīters.

Gandarījumu par iedzīvotāju vēlmi iesaistīties Vienotības darbā pauž partijas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. "Jaunu, zinošu un aktīvu cilvēku iesaistīšanās partijas darbā liecina par izaugsmi, sabiedrības ticību mūsu vērtībām un joprojām pieaugošu politisko potenciālu," sacīja S.Āboltiņa.

Šobrīd Vienotības biedru skaits pārsniedz 2500. Audzis arī partijas reģionālo nodaļu skaits. Šobrīd Latvijā darbojas 43 partijas reģionālās nodaļas, no kurām lielākās ir Rīgas, Jūrmalas, Ogres un Jelgavas nodaļas, kā arī partijas Jaunatnes organizācija.

Vienotība dibināta 2011.gada 6.augustā un ir pārstāvēta 75 Latvijas pašvaldībās - septiņās pilsētās un 68 novados. 13 pašvaldībās partijas pārstāvji ir domes vadītāji, 15 – priekšsēdētāju vietnieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas