Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Vienotība "saiet ragos" ar RP darbaspēka nodokļu samazināšanas jautājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zebra
z
Protams, ka ES nevajag šeit nekādu ražošanu. Izdevīgāk turēt zupas virtuves. Un Dombrovskis izkalpojas, lai dabūtu kādu siltu vietiņu Briselē. Viņš mūs uzmeta jau otrā dienā pēc vēlēšanām tieši par šiem nodokļiem. Tā kā šī ir jau otrā reize, kad viņš mierīgi nepilda visiem solīto.
riebeklis
r
Nekas cits,kā riebums pārņem ,jo V veeiksmes stāsta turpinājums ir par nieka dažiem tūkstošiem paaugstināt savas algas,bet ...visiem neiznāk.Kas kaunu neprot,badu nemirst.V spēlē uz visu banku,jo zina,ka būs projām jāiet pēc vēlēšanām.
Dr.xy
D
Kamer Latvijas Valsts Tieslietu institucijas,valdiba un Valsts drosibas institucijas nepildis savus pienakums,Latvijas ekonomiskais un politiskais stavoklis neuzlabosies.
Dr.xy
D
Divaina karta nevienam no komentetajiem ,"finansu ekspertiem" nav ienacis prata,ka Latvijas ekonomiku iznicina tada pretvalstiska apvieniba ka SC / Vienota Launuma Imperija & GKR & Bela Rus ar savam pasvaldibam un SIA. Rigas brivosta,Rigas Satiksme,Rigas namu parvaldnieks un dazadi kremla mafijas "investoru" "uznemumi,piem.Liepajas Metalurgs u.t.t.
saiet ragos ar škeli
s
tam čangalim,ka tik nokaut brīvo Latviju, visur vajag viļaku/kupravu un zagļus alkašus=savējos=sarkanos'partizānus'=bandītussamsonovusmeišķāņus ļečiņšššķus vajag atvērt čekas maisus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
???
?
Kameer pie varas ir V, neviens nevar plaanot savu dziivi ilgterminjaa:)
e.s.Blofeld
e
Atklāti sakot, mani tracina, ka finanšu ministrija, sastādot budžetu, ignorē valdības iepriekšējos solījumus, kas, cik saprotu, ir pat kādā likumā ierakstīti. Tas, ka viņi jau gadiem ilgi ignorē likumos ierakstīto par atsevišķu nozaru (medicīna un zinātne, piemēram) finansējumu, ir kaitinoši. Kāpēc tad nodokļu maksātājiem uzturēt institūciju , kas izdod likumus, ja tos neievēro pat valdība?
Gladiola
G
Kad solīja, ka nodokli samazinās, tad taču zināja, ka budžetā būs mazāk naudas, bet tagad to pasniedz kā argumentu nesamazināšanai. Baigais atklājums! Tad nav ko solīt!
e.s.Blofeld
e
Taisnību sakot, vienotības piegājiens, ka jāpalielina visupims neapliekamais minimums man liekas pareizāks, nekā RP uzstājība samazināt iīn. Tomēr šai reizē būtu labi Lāčukam un visiem nākošiem šī amata ieņēmējiem iemācīt, ka solījumi ir jāpilda un nav ko solīt, ja tos netaisās pildīt.
  • 4
  • 1
Senais
S
Patiesībā šie "politiskie spēki"ir "ragos" jau no paša sākuma. Brīnums, ka tik ilgi spēja kopā būt, kas laikam lai gandarītu intereses.
@
@
Ir nepieciešams progresīvais algas nodoklis sākot no 1000 ls.
aha
a
Jāapliek ar progresīvo nodokli algas kuras nedaudz pārsniedz attīstīto Eiropas valstu minimālās algas.
  • 3
  • 0
Vilis
V
Jāuzmanās no Vjačeslava.Pastulbs teorētiķis,kas reālekonomikā neko nejēdz,demagogs.Labā vietā ielikām.Gan apdirsīsies.
varis
v
RP turaties
K-K
K
... Sada atkartota V un RP riciba tikai palielina NA pievilcibu vel palikusajiem letiniem, ka vieniga politiska partija, kas spej darboties visu pilsonu labad !!! ... Ja Riga atbalsts pacelas uz 17% ... tad tas DUBULTOSIES vispareja elektorata !!!!
???
?
NA tikai vicinaas ar karodzinjiem, kaujaas pie Briiviibas piemineklja:) Par ekonomiku vinjiem nav nekaadas saprashanas, jo ne jau Ziile vinjus vadiis no Briseles:)
  • 4
  • 1
Siekalnieks
S
NA ir tik daudz sasmērējušies un kļuvuši par Lembes kabatas partiju, ka viņu virzienā pat pretīgi skatīties!
  • 8
  • 5
K-K
K
... Orakulam .... va Ok....tam: Vai ko citu ari maki, ka tikai apmelot un propogandet, lai noverstu uzmanibu no savas zaglu bandas valsts izlaupisanas un aplaupisanas shemam .. ?!
psihiatrs
p
ko pīpē?
  • 3
  • 1
Orākuls
O
Pareizi vien ir, ka Pirdenieku atstāja aiz durvīm, nav nekādas jēgas no tiem NAputātiem- švītīgā Grende un pasīvais Bordāns to pierāda!
aktīvais
a
Kā reizi Bordāns ir dadz sakarīgāks par Grendi. Neaizmirsti Puķīti, ko atlaist nebija sadūšojies neviens iepriekšējais tieslietu ministrs.
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas