Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Vienotība sāks veidot deputātu kandidātu sarakstu 2013.gada pašvaldību vēlēšanām

Partija Vienotība sestdien sāks veidot savu deputātu kandidātu sarakstu startam 2013.gadā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās Rīgā, pastāstīja Vienotības Rīgas domes frakcijas vadītājs Olafs Pulks.

Visi Rīgas nodaļas biedri mēneša garumā līdz 15.janvārim varēs iesniegt savu skatījumu par to, kuriem cilvēkiem jābūt deputātu kandidātiem.

Kā ziņots, pagaidām Vienotība oficiāli nosaukusi tikai vienu pretendentu pašvaldību vēlēšanām - Sarmīti Ēlerti, kura ir Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidāte. Pretendentu saraksts uz deputātu krēsliem vēl ir tapšanas procesā.
"Esam īpašu uzsvaru likuši uz darba grupām - tās strādāja visu šo laiku, kamēr esam Rīgas domē. Esošais sasaukums labāk zina, kuri būtu labākie kandidāti un kuri būtu deputāta amata cienīgi. Skatīsimies, kas tiks iesniegts, un tad pētīsim un ranžēsim kandidātus," sacīja Pulks.

Vienotības ideju forumā Jaunā Rīga 12.decembrī ar savu skatījumu par dažādām problēmām un risināmajiem jautājumiem uzstājās ne tikai Ēlerte, bet vēl pieci partijas biedri - Pulks, esošais Rīgas domes deputāts Elmārs Vēbers, kā arī dabas aizsardzības aktīvists, kādreizējais Pasaules Dabas fonda Latvijā vadītājs Uģis Rotbergs, Latvijas Auto moto biedrības prezidents Juris Zvirbulis un Eiroparlamenta deputātes Sandras Kalnietes padomnieks Pēteris Viņķelis.
"Ceru, ka tie seši, kas uzstājās ar savu redzējumu, noteikti būs sarakstā, bet vēl neko neesam apstiprinājuši. Viņi ir profesionāli un cienīgi būt sarakstā, bet to vēl skatīsimies - teikšana būs biedriem. Biedri virzīs un biedri arī noteiks, kurš būs un kurš nebūs sarakstā," trešdien skaidroja Pulks.

Domes deputāts atklāja, ka tuvākajā laikā Vienotība prezentēs mājaslapu, kurā ikviens interesents varēs izteikt viedokli par tām problēmām, kuras Rīgā identificējuši un apņēmušies risināt Vienotības politiķi, kā arī ierosināt jaunas tēmas, ko iedzīvotāji saskata kā trūkumu, kas jānovērš. "Mums būs aktīva sadarbība ar rīdziniekiem, veidosim kopīgu programmu," sacīja Pulks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas