Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Vienotības Rīgas nodaļa vēlēs jaunu valdi un spriedīs par mērķiem un uzdevumiem pašvaldību vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sociologs
s
Būs, piemēram, 12 saraksti. Pamatnācijas cilvēkam jābūt galīgi gribošam iešaut sev kājā, lai no visiem sarakstiem izvēlētos to vienīgo, ko aprobējusi oficiālā Maskava un Krievijas vēstniecība. Kas tad bez krievu valodas referenduma virzītāja Ušakova vēl tur ir tajā Sc sarakstā? Nu ir interfrontietis Zaļetajevs, kaut kādi Pervij balķijskij kanal mafijas Baraņņiks, Tolstojs, afērists Kameņeckis, virkne caurkritušo šleseristu ar bijušo PCTVL-nieku Stepaņenko priekšgalā, tad vēl tas Ušakova aizvietotājs Jerošenko (pēc Nila lielās skriešanas to gribēja likt par mēru), nu Ameriks, bet Kavacs laikam vairs nebūs. Rīgas domes vēlēšanu rezultāti: NA - 20%, Vienotība - 18%, RP - 8% (kopā 46%), SC/GKR - 44%, pārējie nepārvar 5% barjeru. Tātad krievu un latviešu vecie kampēji paliek opozīcijā.
grieze>runcs
g
Jā, jā...Tu laikam domā tos savējos- Tautas partiju, Šlesera partiju,Saskaņas centru...Par šo koalīciju tā kā nav dzirdēts par valsts līdzekļu nozagšanām. Pieradušiem pie savējo rebēm ir grūti noticēt,ka Latvijā ir valdība,kas nezog.Ja kas, apvainojot vajadzētu minēt konkrētus zagšanas piemērus un cilvēkus,kas šajā zagšanā tiek apsūdzēti.Anonīmi mētāties ar ķengām nav godīgi.
Runcs>Grieze
R
mazliet pr ecizēšu-mums kopš neatkarības atjaunošanas nav bijusi tik melīga,zaglīga un nodevīga valdība....
Kiss my USA ASS
K
Velos redetfoto ar visiem ASV pakallaizitajiem vienaatela.
kirils
k
tas butu baigiforsi poskatities!
  • 1
  • 0
haralds
h
lai labāk iet bojā!
nelaidīsi tevi "bojā",
n
paturēsim zem ūdens un izžāvēsim pie zara...!
  • 2
  • 1
grieze
g
Mums kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas nav bijusi tik saprātīga un godprātīga valdība kāda ir šobrīd Valda Dombrovska vadībā.Tāpēc pārsteidz šīs nekrietnās ķengas,ko var nemotivēti šeit liet truli un nelietīgi cilvēki. Kauns par šādiem cilvēkiem. Arī par nabadzību runājot- ja cilvēks grib strādāt un nebūt nabadzīgs,viņš vienmēr darbu atradīs.Katrs gadījums jāvērtē atsevišķi.Pa lielam tas tiek izbazūnēts,lai nomelnotu tos kas cenšas valsti sakārtot.
haralds
h
jums kopš Latvijas neatkarības zaudēšanas, ja ne vēl senāk nav bijusi saprātīga un godprātīga valdība.
  • 1
  • 0
Atklāti runājot par šiem komentārie
A
Bet sausais atlikums ir tāds,ka daudzi SCGKR presentētāji-aģitātori trenējās izteikt kaut kādas domas un sakarības latviski un tas ir labi,ka cilvēki praktiski ienāk un trebnējās latviešu valodā.Te mēs redzam skolas saistību ar dzīvi,politisko cīņu par varu.
  • 2
  • 1
grieze
g
Mums kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas nav bijusi tik saprātīga un godprātīga valdība kāda ir šobrīd Valda Dombrovska vadībā.Tāpēc pārsteidz šīs nekrietnās ķengas,ko var nemotivēti šeit liet truli un nelietīgi cilvēki. Kauns par šādiem cilvēkiem. Arī par nabadzību runājot- ja cilvēks grib strādāt un nebūt nabadzīgs,viņš vienmēr darbu atradīs.Katrs gadījums jāvērtē atsevišķi.Pa lielam tas tiek izbazūnēts,lai nomelnotu tos kas cenšas valsti sakārtot.
haralds
h
jums kopš Latvijas neatkarības zaudēšanas, ja ne vēl senāk nav bijusi saprātīga un godprātīga valdība.
  • 2
  • 0
esmu dusmīga
e
Jā tauta strādā, bet nevar pabarot savus bērnus, izskolot, samaksāt par siltumu un zobārstu. Veiksmes stāsts? Tas izklausās ticami 30 gadniekiem: 1) kuri "taisa" karjeru un viņiem nav laika bērniem 2) tas ir tas laiks,kad šķiet,ka visi apkārt ir muļķi (īpaši ja vecāki un .... ha ha ha, arī jaunāki) Būšu negodīga,ja neuzteikšu arī tos patīkamos jaunos cilvēkus, kuri māk uzvesties, kuriem ir vecāki un viņi tos neslēpj.... jā jā, tie kuri spējīgi noriet citus cilvēkus, šķiet auguši bērnunamos vai mežā. Nevar vienā godīgā latviešu ģimenē uzaugt tādi brīnumi,kas neko vairāk kā sevi spogulī un draugus pubā neredz. Es pat sociālajā tīklā nejauši uzskrēju jaunajam modes vārdam- eidžisti. Tas ir jaunie pret vecajiem. Skumji. Skumji ir klausīties mācības: vajadzēja taisīt abortus, nevajag bērnus, atvaļinājums jāpavada Austrālijā, Alfā sestdienās ir visas nācijas iepirkšanās diena ( 2 tā ir kaudze?), utttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Par Vienotību nekad nebalsošu.
Ja neprot dzīvot,neprot mīlēt,nepro
J
Kāds sakars te Vienotībai,kas ir gudru,strādīgu cilvēku partija,kura piedalās valsts varas veidošanā un valsts vara tikai uztur pārraudzību-KĀRTĪBU,vairākuma politisko interešu pārstāvniecību par mazākuma interesēm,bet tiek piedāvātas vienādas labklājības iegūšanas iespējas un vienādas cilvēktiesības,veselība,izglītība,drošība.
  • 1
  • 1
Kergers
K
Vispareizākais mērķis būtu pašlikvidēties! Laicīgi un ar godu ! Vēlēšanās tāpat nekas nespīd !
666
6
В Латвии в глубокой бедности живут 30,9% населения, что является вторым по величине показателем среди стран ЕС, сообщает Европейское статистическое бюро Eurostat. Еще больше очень бедных людей живет только в Болгарии — 43,6%. В 2009 году доля крайне бедных в населении Латвии составляла 21,9%. В Литве за чертой бедности живут 18,5% населения, в Эстонии — 8,7%, в Люксембурге — 1,2%, в среднем в ЕС — 8,8%, а в еврозоне — 6,1%. Крайне бедными, согласно критериям Eurostat, считаются жители, которые не могут себе позволить по крайней мере четыре из следующих девяти групп расходов: - платежи за аренду жилья, жилищный кредит, коммунальные услуги; - отопление жилища; - непредвиденные расходы; - регулярное употребление в пищу мяса; - путешествия; - телевизор; - стиральная машина; - автомашина; - телефон. Те, кто не может себе позволить три из указанных девяти статей расходов, считаются просто бедными.
hmm
h
Latvijas zinātnieku atklātā vēstule 2013. gada 14. janvāris ( Apollo ) http://www.apollo.lv/zinas/latvijas-zinatnieku-atklata-vestule/549058 -- Valdība aizņemta ar Nacionālās valūtas izskaušanu... - tāpēc, domājams, ir lieki jautāt naudu Nacionālās zinātnes izdzīvošanai....
ceru,ka mūsu draugi,kolēģi no RP un
c
Ministrs Ķīlis tos zinātniekus pataisīs zinātniskus,jo zinātnei arī jābūt zinātniskai,skat un studē atklāto vēstuli,kas par brīnumu šoreiz nav konfedi....vai vienkārši sakot slepena.
  • 2
  • 0
riebeklis
r
Vienotība un Viņķele = izgāšanās .........
sv
s
,,Vienotība,, tikai domā kā ieņemt amatus.Tas jau ir tas svarīgākais! Kurš no ,,Vienotības,, dzird tautas viedokli ,kad Rīgā apkures tarifi jau sasniedz ārprāta robežu ? Un atkal balsojums pret tautu- nepazemināt PVN!!! Tagad gribās teikt ,,Jūs, esošā koalīcija paši sev rokat bedri ,jo baidos ,ka tiešām daudzi latvieši,pēc jūs ,,izgājieniem,, ( PVN nepazemināšana,pensiju neindeksācija ,savu algu pacelšana ) nobalsos par ,,Saskaņas centru,, !
Neticu tiem pētījuma indeksiem,
N
jo pagājušo gadu,mēs ZZS bija 3.vieta,nevar 1 gada laikā būt tik liels kritiens un kādā sakarībā tas SCGKR klons ir par mums labāks
  • 0
  • 0
Indeksam
I
Nu pēc vietām tiešām sakrīt tautas muļķošanas reitings. Izcilnieki tavi vienotībēni- veselu 11gadu garumā melo, šmaucas, aprej citus.
  • 1
  • 2
Pēc tautiskuma,tautas mīlēšanas,gud
P
1.vieta Vienotība,2.vieta Reformu partija,3.vieta VLTBLNNK jeb NA,4.vieta SC ar GKP,5.vieta brīvie deputāti-demokrāti,6.vieta ZZS-Lembergs ventiņu ķēniņš
  • 2
  • 2
.....es arī runāju par dumjiem, pre
.
..... Vienotībā.... ha ha....
  • 2
  • 0
Kādēļ samazināt PVN
K
Parāds nav brālis,es dzīvoju privat mājā un katru mēnesi izlīdzināti par gadu par gāzi maksāju 100 latus un vai arī man jāprasa samazinātais PVN.SWiltums un maize maksā visiem vienādi,ja gribam ietaupīt,tad nemētājies ar maizi,dzīvokļi siltini pēc iespējas efektīvi.Ja gribiet atpakaļ Krievijas režīmu netaisnības,tad tik balsojiet par muļķībām.Es šeit nenonicinu krievu tautu,kas ir tāda pati kā latvieši,es runāju par dumjiem prettautiskiem režimiem,kuri iesakņojušie ir arī SC,GKR ideoloģijā.
  • 2
  • 1
ivars graudums
i
Vienotiibai jaadara viss, lai Latvijas pilseetas kljuutu latviskaakas. Netaisns ir staavoklis, ja izceljotaaji, kas grib atgriezties Latvijaa , sheit nedabuu darbu jo nemaak sveshvalodu - krievu valodu. Nevienaa citaa Eiropas valstii tik achgaana situacija nebuutu iespeejama!
graudumiņam
g
JL (Vienotība) varā ir jau no 2002.gada. Vai var ticēt, ka viņi kaut ko sāks darīt priekš tautas nevis tikai savus feisus barot?
  • 3
  • 0
Sandra
S
Ja kas, parūka pirkta Eiropā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas