Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zaļajos zemniekos pārskata ietekmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buks
B
Šajā grupējumā man Silenieks rādās kā tāds aktīvists-komsorgs. Vējonis jau vairāk tēmē uz partorga līmeni, Rievu skaits smadzenēs viņam ir visnotaļ atbilstošs. Bet Lembergs cieši tur aiz pautiem abus.
,BŪS LIELI SŪ...DI !!!
,
KAMĒR ZZS SĒDĒS KREMĻA ŠUNELIS > BRIGMANIS ,BŪS LIELI SŪ...DI !!!
,BŪS LIELI SŪ...DI !!!
,
KAMĒR ZZS SĒDĒS KREMĻA ŠUNELIS > BRIGMANIS ,BŪS LIELI SŪ...DI !!!
K-K
K
... Driz atklas LZS un LZP 'varas centru' biedru istas sejas ... jo nonakot uzmanibas centra ar savam parlieku aizdomigam ambicijam iesakas to personazu rakstura n pagatnes dzilaka izpete ... ! ... Un ko tad ... ?
TTT
T
Izskatās, ka marionetes strīdās par to kurai resnāki raustāmie striķi. Tāpat ir skaidrs, ka izšķirošajā mirklī viņi klausīs Papa uz vārda. Un kurš neklausīs, tas izlidos ar lielu blīkšķi. Tas vienādi attiecas kā uz Zemniekiem tā uz pseidoZaļajiem. Vējoņa ambīcijas, protams, ir aizkustinošas. Viņam formāli ļauj tēlot opozīciju Papam, jo citādi Eiropa viņu piespiestu aiziet no amata un tas pats Papa pazaudētu striķīšus šajā tik vilnošajā naudas renē.
iebilde
i
zemnieki nevar būt zaļi, jo ir lielākie ekoloģijas postītāji. secinājums - ne mums ir zaļā partija, ne zemnieku partija, viss tikai māns un vēlme tikt pie siles.
bezzemnieks
b
UN cik ? Latvijas zemes - mezu ir palicis istajiem LATVIJAS zemniekiem ? BET tas jau ir valsts noslepums?
  • 5
  • 3
Ziedite
Z
Si degradatu, salasnu, Latvijas lauku iznicinataju partija ZZS ir jatiesa un jasoda par vinu veiktajiem noziegumiem pret latviesu tautu un Latvijas valsti kurus vini ir veikusi pedejo 25. gadu laika, sakot ar vislatvijas zagli, ciganenu Lembergu, degradatu, izcilako idiotu lauksaimniecibas nozare Jani Kinnu, M.Rozi, Birgmani....
TIESISKUMU
T
UN JŪS BŪSIT VIENĪGIE jā, bet tad nevar...............ai ai ai
TĀ IR
T
NEVIS DARBI, BET CĪŅAS, KA JAU 'PROLETARIĀTAM'
Dr.xy
D
Ar katru dienu zalais krasojums pazud ,atklajot sarkano pamatkrasu.Ja,ES un NATO Valsts Latvija nekavejoties nesaks izpildit visus Latvijas un Starptautiskos likumus par Valsts nodevibu,pie kuras skaitas ari finansiala darbiba ,ja ta apdraud Valsts ieksejo vai arejo drosibu,tad pastav risks,ka nakosa valdiba nebus lojala Latvijas Valsts un latviesu tautas vitalajam interesem. P.S. Pedeja fraze,iespejams,ir parak politkorekta.
Juris
J
Pagaidām viņi ir hameleoni, kur reizēm pavīd arī zaļā krāsa, bet tikai reizēm... Kāpēc baidās no neatkarības? Vai tiešām visu izsaka hūtes nauda?
  • 16
  • 0
ZZS = kleptokrātija
Z
Zaļie smerdeļi. Kauns par tiem naivajiem cilvēkiem, kuri balsoja par šo zagļu bamdu.
Juhans
J
Jaunajā valdībā Vējonis varētu nūt ļoti sekmīgs Ministru prezidents, tikai jāatceras, ka nedrīkst naudas summas, kas kokrēti paredzētas lauksaimniecības technika siegādei mētāt apkārt pa pagastu, citādi var nākties iziet tāpat kā Indulim E.
Vidiš
V
kaa jau pie komunistiem , un veel šii saikne ar smagajos noziegumos apsuudzeeto neko labu nesola , ja šii paartija izveidotos paties kaa zaļie zemnieki , tad tai jāatkrataas no komunistiem un ventspils ērmiem....iespeejams buutu vairaak deputaatu saeimaa, patreiz taads apsmiekls vien ir
Mališ
M
Apsmiekls, tomēr ar ietekmi, un tas jau raksturo valsti no citas kā labākās puses.
  • 3
  • 1
Pēc Aivara paziņojuma,
P
ka okupanti tomēr ir amerikāņi, zaļie zemnieki pārskata ietekmi...
BRIGMANI > AIZ PAUTIEM PIE KAUNA
B
BRIGMANI > AIZ PAUTIEM PIE KAUNA STABA ! NEVAJAG LATVIJAI KREMĻA 5.KOLONU !
  • 2
  • 1
Zirgam jāzviedz
Z
Ne tur kāds ir zaļais, ne zemnieks. Zaļie un zemnieki pēc definīcijas ir diamtrāli pretējas lietas. Vienkārši ir nodibināts Ventspils kampēja grupējums un viss.
  • 14
  • 0
Tas, kurš zin, kam jādod otkats
T
Citus jau tur klāt nelaiž!
  • 16
  • 0
Un kurš
U
būvēja to mākslas skolu?
  • 8
  • 0
Truksnis (ZZS) Jūrmalas mākslas sko
T
Bet Dzintaru koncetrzāles remontā norakstīja veselus 9 miljonus latu. Lūk tas ir vēriens!
  • 20
  • 1
Joprojām
J
Zaļie taču nav teikuši ne vārda par A.Lemberga sūdzēšanos Krievijas TV Kiseļeva programmā pret NATO. Dziļi principiāls jautājums, kuru nevar ignorēt. Kas ir mūsu sabiedrotie? Sanāk dažādi kongresi, bet par to klusē. Kongresos taču jārunā par būtiskām lietām, nevis kā strausiem jāpaslēpjas. Kauns.
  • 22
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas