Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Ābiķis: Ar Satversmi rīkosimies apdomīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis Lūsis
V
Redz, kaut arī izbijis učuks un ģeogrāfs, bet tomēr taču ar augstāko izglītību! Un tāpēc tev vajadzētu saprast, ka balstoties uz nepareizi noteiktiem cēloņiem nevar spriest par sekām un to labākajiem novēršanas veidiem! Tava analīze, kas balstīta uz tevis tā sauktajām kritiskajām situācijām ir PILNĪGI GARĀM, jo šīs kritiskās situācijasir tikai citas daudz smagākas problēmas manifestācija! Pamatkaitei ir demokrātiskas valsts pārvaldes formas - Saeimas - pārvēršana par prostituējošu "kretīnu", "stipendiātu" un "lokomatīvju", kuriem nekonstitucionālu nedaudzu personu sanāksmu (koalīcijas padomes, AŠŠ tikšanās utm.) lēmumi ir svarīgāki un nozīmīgāki par valsts Satversmi un Svinīgo Zvērestu. Kad vēlētāji redzēs, ka ievēlētie deputāti patiesi domā par Tautas un valsts nevis kliķes interesēm, tad NEVIENS NEKĀDUS Satversmes grozījumus neprasītu! Ja Tu, Dzintar Ābiķi, esi balsojis tā kā liek partijas disciplīna un nevis Tava Latvijas tautas vēlēta deputāta sirdsapziņa (personīgi esmu gandrīz pārliecināts, ka esi), tad es saku, ka arī Tu esi POLITISKA PROSTITŪTA, kurš patiesībā sev uzticētos likumdevēja pienākumus ir uzticējis tautai nezināmu "kampēju", "buldozeru", "hūtenieku" un viniem pietuvināto rokās jeb, citiem vārdiem sakot, esi nodevis Latvijas tautas intereses un pārkāpis Satversmē deputātiem dotās pilnvaras. Par saviem skarbajiem vārdiem es uzņemos absolūti pilnu atbildību! P.S. prostitūtām ir jāsaprot, ka viņām maksā par to, ka klients pats izvēlas, mirkli, kad pārtraukt attiecības!
Juris
J
Shito ari es esmu dzirdejis! P.S Attiecibas uz Satversmes grozijumiem - Man priekslikums butu palielinat slieksni no 1/2 uz 3/4 no pedejas veleshanas balsotajiem.
Referenduma rezultāti
R
Vasarā notika tautas nobalsošana par šiem Satversmes grozījumiem. Tautas atbalstu šīs projekts neguva, tāpēc šobrīd Saeima nedrīkst lemt par šiem Satversmes grozījumiem. Referenduma rezultāti ir saistoši. Arī negatīvi.
Pilsonis
P
Kritērijis kvorumam nevar būt atkarīgs no kopējā pilsoņu skaita, bet gan tikai no pilsoņu aktivitātes Saeimas vēlēšanās. Pateicoties tādu kā Ābiķis un viņa kolēģu darbībai, pilsoņu aktivitāte ar katrām Saeimas vēlēšanām krītas, tādēļ drīz savākt pusi no balstiesīgajiem drīz jau nevarēs arī uz Saeimas vēlēšanām. Tiem, kuri Saeimu ir ievēlējuši, jādod tiesības arī to atlaist un to tiesības nedrīkst ierobežot pasīvā, vienaldzīgā pilsoņu masa
Dzintariņ
D
Varbūt pajautā savai partijbiedrenei Kikī, kādēļ tā dienu pirms referenduma mānīja sabiedrību, sakot ka TP atbalsta variantu par pusi no iepriekšējās vēlēšanās piedalījušos skaita!?
žurka
ž
Ak, neskatieties uz maniem darbiem, bet klausieties uz maniem vārdiem! Vajadzētu nopublicēt Dzintariņa balsojumus Saeimā, kas ir tieši pretēji viņa skaļajiem protestiem. Viņš tur tāds nav vienīgais. Šo sabiedrības muļķošanas taktiku piekopj vairāki. Spožākais meistars ir ZZS nacionālpatriots Leopolds Ozoliņš, kura patriotiskie paziņojumi stipri atšķirās no tiem sekojošajiem balsojumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas