Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Ābiķis uzskata, ka Šķēle vairs nevarētu būt premjers zemās sabiedrības uzticības dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vai oligarhu skeles/sleseru
v
vai oligarhu dēļ, (šleseru.škeles, lembergu, karginu) dēļ? Latvijā tā dēvētās ēnu jeb pelēkās ekonomikas īpatsvars ir augstākais Eiropas Savienībā, sasniedzot 39,4% no iekšzemes kopprodukta (IKP). Par to liecina globālās menedžmenta konsultāciju kompānijas "A.T. Kearney" jaunākais pētījums, kurā aprēķināts, ka nelegālā ekonomika mūsu valstij nodara 5,127 miljardu eiro (3,6 miljardu latu) lielu kaitējumu. Otra lielākā ēnu ekonomika ir Latvijas ziemeļu kaimiņvalstī Igaunijā - 38,2% no IKP. Seko Bulgārija, Rumānija un Lietuva, kur nelegālās ekonomikas daļa sasniedz attiecīgi 36,2%, 35,4% un 30,2% no IKP. Ēnu ekonomika vismazākā ir Austrijā un Lielbritānijā, kur tās īpatsvars ir attiecīgi 9,3% un 10,3% no IKP. Savukārt no ES jaunajām dalībvalstīm vislabākā situācija šajā ziņā ir Slovākijai un Čehijai, kur ēnu ekonomika sasniedz attiecīgi 18,2% un 18,3% no IKP.
domātājs
d
Ābiķim taisnība- Šķēlem nav vairs vietas valdībā un, domāju, politikā arī un viss. Viņš ir "ierindas biedrs" un viss. Un ja tajā TP brandžā kādi auni viņu klausa, lai tad paliek auni un viss.
Berta
B
Es vispār domāju, nez', vai Šķēle patiešām ir mācījies LLA, varbūt tikai nopircis diplomu (, kas būtu īsti viņa stilā), vai labākā gadījumā par polšiem dabūjis ieskaites un licis eksāmenus. Jo nekas gudrs no viņa ārā nenāk, vienas vienīgas nelietīgas shēmas, kā iedzīvoties uz savu tautiešu rēķina, kādam kaut ko atņemot vai izkrāpjot no valsts budžeta. Bet sajēgas - absolūti nekādas!
Buba
B
Tomēr izskatās, ka joprojām ir pietiekami daudz fanu, kam pieņemama atlikušā valsts ( t.i viņu pašu īpašuma) īpašuma, - Latvijas Mežu, Latvenergo, Lattelecom, Latvijas Dzelzceļa ,u.t.t. nokampšana. Tikai - ko tālāk ?
rekets
r
Jaunie laiki nevar būt beigušies, jo tie nav pat sākušies... Dombrim (JL) vēl daudz kas jāizdara pirms aiziešanas. Lai Dievs viņam palīdz!
Uz priekšu!
U
Nu tad beidzot Latviju digitalizēs, kempmayerizēs un naudiņa ripos vajadzīgajā kabatā! Andri par premjeru, Kiku par prezidenti! Urrā!
sēkliņš
s
Jābūt Škēlem par premjeru! Jaunie laiki sen ir beigušies...
LVD
L
Un tikai Latvijā ir iespējams, ka valsts līdzekļu izlaupītājus nevis soda, bet tie vēl ar ķieģeli prasošu ģīmi lien atkal un atkal uz augstiem amatiem, tā teikt , kalpot tautai.. Tēvzemei, vai ne? Un tikai Latvijā politikā "taisa biznesu" , piesavinoties milzīgus valstij un iedzīvotājiem pienākošos līdzekļus, bet īsta biznesa nemaz nav..
He he...
H
Paldies! Apraudājos! Vārdus "jēlie" nelietoju, jo JL labāk piestāv jaunslauceņi, bet TP nu taukpurni ,kas taukpurni... Tās nav lamas, bet mani mīļvārdiņi šiem degradētajiem tipiņiem...
Haris
H
Jo ne TP ir nabagu glābēji, ne JL biezo nedraugi!! ==================================== Nu, šim varu pilnībā piekrist. Ja tā bija tā vēsts, ko centāties paust, varat uzskatīt, ka sapratu.:) Viena piebilde tomēr: vai nebūtu tomēr iespējams iztikt bez diskusiju degradējošas lamāšanās, nelietojot tādus terminus kā "jēlie", "taukpurni", utt.? Tā taču visiem mums būtu labāk.
DD1
D
Veelreiz: Ja TP veel palicis kaads godiigs cilveeks, atsakieties piedaliities valsts sagraushanas plaanaa, runaajiet, staajieties publiski araa no TP! Vai Jums nav kauna piedaliities TP destrukcijaa?
He he...
H
NU ja tev ir darbs un tūkstošs latu alga, tad jau vari fanot, bet ko darīt maznodrošinātiem , kuriem šie 50 lati vispār nav un tādu drīz būs kādi 300 000 tūkstoši? Un par Tavu Mākoņu cenu gan atļauj pasmaidīt.... Bet fano tik tālāk.
He he...
H
Ticēt vai neticēt ir Tava problēma, jo īstās vērtības vari uzzināt pie jebkura kaut cik zinoša nekustāmo īpašuma vērtētāja (tikai izņemot šarlatānus no VZD), kurš pie reizes pateiks , ko domā par MK noteiktajām vērtībām... Bet nu Tevis izglītošanai gan man laiks nav jāšķiež... Bet kas attiecas uz TP un JL saspēli, es gan domāju, ka tavs scenārijs gan ir nepareizs. TP un JL sākotnēji vienojās, ka nodokļa maksātāji- galvenie- būs nabagā tauta ( jēdziens- paplašināt NĪ nodokļa maksātāju bāzi) un biezos neapbižot (abas pārtijas tak sponsoru naudiņu saņem no biezajiem un kā tos abižos) un viss būtu ripojis savu gaitu, ja taukpurni nebūtu sākuši spēlēt spēlītes, kuras ar JL šoreiz nebija saskaņotas... Un tas viss notiek caur mistiskajām kadastrālajām vērtībām , kuru izcelsmi un funktieri zin daži desmiti cilvēku... Tāpēc tagad izskatās no ārpuses, ka TP glābj it kā nabagus, bet JL vairs nevar pateikt, ka biezos šie pat īsti negribēja aplikt ar lielu nodokli... Joks! Jo ne TP ir nabagu glābēji, ne JL biezo nedraugi!!!!!!! Tas ir tāpat kā noņema pensionāriem 10 pročus, jo tiem var noņemt, bet biezajiem progresīvo nodokli neuzlika...
Politiskaa atbildiba
P
TP likumu par nekustama ipasuma nodokli nepienem tikai savaa labaa, ne jau par tautu vini kadreiz domajusi vai domas. No pilim varetu iekaset krietnu naudinu gadaa, bet TP stav tam pretii kaa siena. Skele un Slesers butiba ir lidzigi viens otram kaa dvini.Vinu biznesa domasana darbojas tikai savas kabatas virzienaa.
beta
b
75 m2 dzīvoklis vietā ar labu infrastruktūru nekādi nevar maksāt 22 tūkstosus. Vismaz divreiz vairāk. Savukārt, ja Makoņu kadastra vertība 600 tūkstoši, tad nez vai par 1,2 miljoniem to izdotos pārdot.... Ta, ka fanktiski vinnētāja esmu es un valsts, ja Sķēle samaksā 1200 latu nodoklī, bet es 50, tas ir 24 reizes mazāk. Pie tam šaubos , vai Sķēle saņem 24 reizes vairāk kā mana gimene. Ja arī saņem, vesels ēdis...:))) Lai samaksā nodokļus un guļ mierīgi!:))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas