Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ābiķis: ZZS pārāk atklāti ieliek valdēs “savējos”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klans
k
Forši skan: Roze ir izglītots un spējīgs cilvēks, tāpēc viņš caurkriota politikā un ir pelnījis iecelšanu kādā valdē. Nespēju atcerēties NEVIENU Rozes darbību, kas liecinātu par viņu kā SPĒJĪGU cilvēku. Pašlaik nav jautājums par fotografēšanu.
Viedoklis
V
a ko, neatklāti un šofera dēlus, Tu?!
Ilgvars
I
Ja valdes locekļim būs jānostrāda 8stundas un alga būs adekvāta, tad uz šiem amatiem tā necīnīsies. Bet ja šie amati būs partiju barotavas,tad uz šiem amatiem vienmēr virzīs caurkritušus politiķus , kā iemēram Roze kas lauksaimniekus noveda līdz kliņģim, likvidēja cukurfabrikas, izcīnija eiropā vismazākos tiešos māksājumus utt.
alfrēdonkuls
a
Ābiķis bija Latvijas ceļā, bija Tautas partijā, tagad Vienotībā... kas būs nākamā?
Mordreds
M
Ābiķis uzskata, ka vajadzētu slepenāk ielikt, tad būtu OK. Vēl ģeniālāka ir doma, ka vienreiz konkursā izvēlējās zagli, tas nozīmē, ka nevar konkursus rīkot. Pirmkārt, nebūt nav skaidrs, cik godīgs bija tas konkurss, kur Miķelsonu ielika, baidos, ka nozares profesionāļi labi zināja, ka nemaz nav vērts tur pieteikties, tāpat viss sarunāts. Otrkārt, protams, ka konkurss nav absolūta garantija, bet pavisam noteikti tā ir labāka metode nekā piemeklēt caurkritušus politiķus.
Jānis
J
Ko tie jenoti te cepās-kā Lembis teiks, tā būs.
ggg
g
viņam tas mobilais vēl vakar bija. normāla pagale :D
tādi esam
t
A.Latkovskis norāda, ka svarīga ir ne tikai profesionalitāte, bet arī tas, vai nozares ministrs var uzticēties izvēlētajam cilvēkam. “Tāpēc, ka ministrs uzņemas atbildību,” norāda A.Latkovskis. +++ Kā kungs ticis par pozīcijā un labā amatā, tā dzied citu meldiņu. Kādu atbildību ministrs var uzņemties par fizkultūras skolotāju, kas tika iecelta Privatizācijas aģentūras valdē ? Varbūt laba sieviete, taču, ko viņa saprot no ekonomiskajiem jautājumiem un privatizācijas? Neglīti, vēlēsanas drīz pienāks, ne jau visi vēlētāji būs zaudējuši atmiņu, Latkovska k-gs.
Jānis
J
te TP Ābiķis, te Vienotības Čepāne .... NAV DŪMU BEZ UGUNS Tātad ZZS ir kaut ko pārsālījuši ar iecelšanu. Jautājums ko? Atbilde tad uz šo jautājumu ir tā, kas par pamatu i TP, gan Vienotības tekstiem.
Buba
B
Vai Abiķis nesaprot, ka tie nav ne zaļo, ne zemnieku "savējie", bet Ventspils "stipendiju fonda" turētāja?
retro
r
Ja tas god. deputaata rokaa ir mobilais taalrunis, tad visu cienju Dienai par retro fotograafiju.
abc
a
Nezinaju, ka Čigānes kundze ir vīrieties :) "Deputāte Lolita Čigāne stāsta, ka vairākas reizes Vienotībā rosinājis diskusijas par ZZS rīcību."
Troll
T
Vajag tikai iedomāties, ka ZZS liks valdē kādu Vienotības kadru... Hi-hi... ZZS vismaz neslēpjas, bet to dara atklāti, un katrs, kas ierauga kādu nepiemērotu, tagad var skaļi protestēt un uzrīdīt žurnālistus. Nevis kā Buldozers - klusiņām iebīdīja "šoferu dēlus". Un Ābiķkis, kā vecs latceļists, zinās, ka Latvijas ceļš savā laikā visas iestādes līdz sīkākajam amatam piekakāja ar savām dzeguzes olām, Tautpartija tā arī nespēja visu iztīrīt, un liela daļa pārmetās Tautpartijistos, ar Ābiķi un Lagzdiņu priekšgalā .
aija
a
vienotība gan to dara klusi un pusslepeni.
Pipo
P
Kurš ir nelaimīgs dzīvnieks(caurkritis politiķis) ? Sivēns(valdes loceklis) -vienīgā māte,tā pati cūka(partija) .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas