Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Āboltiņa aicina ministrus neiet 16. marta gājienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
olis
o
Karogu vicināšana pie Brīvības pieminekļa 16. martā ir brīvības apsmiešana - Hitlers ne atnesa Latvijai brīvību, ne arī bija to solījis.
olim
o
Nav ko lielīties ar vēstures nezināšanu!
  • 0
  • 0
Latviešu leģionārus!
L
Kad Latvija slīdēšanas atpakaļ uz Staļina valsts? Kas noticis ar cilvēka pamattiesībām uz vārda brīvību?Problēma šodien ir tā, ka mūsu tauta ir pārāk daudz vāja rakstura politiķu, kuri nodos savas cilvēkus pie piliens ir cepure. Par laimi, mēs redzam, kas drosmīgi jauniešu valstsvīri rašanos, piemēram, Imanta Paradnieks kas cerams, var noslaucīt prom korupciju un gļēvulība, kas inficē mūsu valdība!
Godinot mūsu tēvus
G
Ir sagaidāms, ka vietējās komunistu okupanti un mūsu bijušie atkarīgie meistari Kremlī, ir tie, kas būs neslava no mūsu lielākajiem paaudzes karavīriem. Tomēr, tas ir absolūti apkaunojoši, ja daži Latvijas līderi pievienoties šai nicināms grupa noziedznieku un sanaidotu tos drosmīgi cilvēki, kuri ziedoja savas visi par mīlestību latviešu tautas.Jautājums ir, šīs gļēvi politiķi nav kauns?
patiesība
p
Vienotība ir nodevēji un gļēvuļi par to liecina nosaukums
Domāju, ka
D
sakarā ar Molotova - Ribentropa pakta un tā slepeno protokolu atzīšanu - šī kara noslēguma apstākļi juridiskajā aspektā ir mainījušies un nevienai no kara izraisītājām valstīm: - ne Vācijai, ne Krievijai (PSRS mantiniecei) nav juridisku tiesību un morāla pamata 8.-9. maijā turpināt "svinēt uzvaru” viņu okupētajās teritorijās! Bet prasība ieviest okupantu valodu, kā otro valsts valodu, ir viņu nekaunības augstākā pakāpe! Un tāpēc okupācijas fakta atzīšana no visām okupantu paliekām ir kategoriski jāpieprasa un pati okupācijas seku likvidēšana jāturpina.
Kamasutra
K
Pamata ne jau krievi ir prêt latviesu Legionaru pieminesanu, bet gan zidi ir tie kuri svitrainos trako kreklos 16.marta skraida pa Latviju, jo Latvijas legionari bija tie kuri cinijas pre padomju komunisma rezimu un Latvijas valst sokupacijun genocidu pret latviesu tautu kuru veica padomju okupacijas komunistiskais rezims Latvija, bet sosrezimu kurs okupeja Latvijas valsti radija tiesi zidi Krievija, kuri uzrikoja cilveces vesture asinainako revoluciju. Izskatas ka ari zids Lindermans,Zdanoka, Gaponenko...kaut ko lidzgu megina organizet Latvija. Vai tad Latvija pie latviesu Brivibas pieminekla nebija zidi kuri skraidija svitrainajos trako kreklos, Pliners, Rafaelskis....?
PILSONIS
P
Valdis Dombrovskis: Nacionālās apvienības (NA) ministri zaudēs savus amatus, ja nolems piedalīties 16.marta leģionāru piemiņas pasākumos, intervijā pavēstīja premjers Valdis Dombrovskis ("Vienotība"), daudz izvairīgāk gan komentējot, kādas sankcijas varētu būt NA Saeimas deputātiem par dalību šajos pasākumos... 16. novembris 2011. gads За базар в ответе?...
jep
j
...tad Rigas mera,tagad butu laiks atkapties no amata!
Domāju, ka
D
sakarā ar Molotova - Ribentropa pakta un tā slepeno protokolu atzīšanu - šī kara noslēguma apstākļi juridiskajā aspektā ir mainījušies un nevienai no pasaules kara izraisītājām valstīm: - ne vien Vācijai, bet arī Krievijai (PSRS mantiniecei) nav juridisku tiesību un morāla pamata 8.-9. maijā turpināt "svinēt uzvaru” viņu okupētajās teritorijās! Bet prasība ieviest okupantu valodu, kā otro valsts valodu, ir viņu nekaunības augstākā pakāpe! Un tāpēc okupācijas fakta atzīšana no visām okupantu paliekām ir kategoriski jāpieprasa un pati okupācijas seku likvidēšana jāturpina.
Janke
J
16. marts Latvijas vēsturē nekā nav saistīts ar leģiona dibināšanu, nacisma ideoloģijas slavināšanu vai SS organizāciju. Tā ir tikai Latviešu leģiona karavīru piemiņas diena. Tagad šī diena ir ļoti politizēta un nez vai paši karavīri vēlētos , lai šo dienu šādi atzīmē ar bļaušanu gan no vienas, gan otras puses. Leģionāri šajā dienā piemin savus kauju biedrus. Tie cilvēki, kuri vēlas patiesi pieminēt un izrādīt cieņu šiem karavīriem, to var izdarīt noliekot ziedus un iededzot svecīti Lestenes brāļu kapos nevis pompozi piedaloties masu gājienos. Mums nav jāsacenšas ar 9. maija svinētājiem, nav jāattaisnojas citu valstu priekšā par to , ka mēs pieminam šos karavīrus, jo saimnieki savā zemē esam mēs un paši lemjam kā un ko mums darīt. Vienīgi žēl, ka valdībā ir gļēvi politiķi un nevar vienreiz sakārtot šīs lietas - 16. martam ir jābūt piemiņas dienai un ar visiem tiem aktīvistiem, kas traucē sabiedrisko kārtību šajā dienā, lai nodarbojas policija, jo mums , kā jau tiesiskā valstī, ir izstrādāti likumi un noteikumi, kuri ir jāievēro, un pārkāpēji jāsauc pie atbildības.
vanda
v
nu re,te jau parādās pa vienam vien,kuri valdības personāži iet Krievijas pavadā. nu kā var latviete,deputāte un vēl skaitās valdības augšgalā ko tādu ierosināt!!! vai vinai nevajag aiziet uz Vēstures muzeju un paskatīties kas tas 16 marta datums tāds,kāpēc?! ja viņa to neatzīst,tad lai atkāpjas no deputētes pienākumiem,ne tikai no Saeimas vadītājas ,bet vispār no tiem pienākumiem! par ko prastā tauta maksā nodokļus?! lai tādi kā Āboltiņa saņemtu algu un runātu stulbības?!
EIROPA
E
Конечно идите. Пусть вся Европа узнает, кто в Латвии у власти. Идите. Идите. P.S. Флаги ЛЕГИОНА-SS не забудьте взять, Вам же нечего стыдится-они же для независимости Латвии евреев уничтожали.
VIEDOKLIS
V
Portāls Diena lv . un Ināra Egle kopā ar sekojošajiem komentāriem pārvērš šo jautājumu par nevajadzīgu politisku balagānu.
Baigais gads
B
Kamēr komunisms un komunistu paveiktās ļaundarības nav starptautiski nosodītas, politiķiem ir jāatbalsta 16. marta pasākumi. 16.martā mēs godinām tos, kuri cīnījās par Latviju un to noliegt ir noliegt mūsu vēsturi.
Kārlis
K
Mūsu divkosīgā un liekulīgā Āboltiņa pirms neilga laiciņa bazūnēja, ka nu visiem valstī esot jāskaidro NACIONĀLAS VALSTS PAMATI!!! Aizrunājās pat līdz tādam absurdam, ka pat visām valsts institūcijām tas esot jādara. Šī pērkamā iztapone absolūti nesajēdz, ka tieši šie Latvijas aizstāvji, kuriem ejam izrādīt GODU 16.martā, stāvēja un krita tieši par mūsu nacionālas valsts pamatiem. Un ka tieši viņiem šajā valstī jāizrāda vislielākais gods!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas