Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Āboltiņa: Arī turpmāk vēlētāji varēs rosināt referendumus, tikai pašiem par tiem būs jāmaksā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
idiotisms
i
Krievijas nauda -un referendumi būs!
Takla
T
Ari turpmaka Saeima var sedet 100 idioti, tikai lai vini paasi sev maksa par sedesanu un neko nedarisanu algu un nezog no tautas un valsts. Kapec Latvijas iedzivotajiem sie 100 kreitini Saeima ir jauztur kad pati tauta dzivo nabadziba, pusbada?? Aboltina, tu aprobezota besmazenu radiba ar kadam tiesibam tu uznemies to atbildibu un paplasini okupantu valodas- krievu valods nostiprinasanu Latvija? Kapec lidz sim nav pienemts Latvija likums paer to, ka visas Latvijas valsst skolas, macibu iestades, visos valst sun pasvaldibu bernu darzos macibu process ir janodrosina 100% Latvijas valsts valoda- latviesu valoda? Latvijas Satversme ir noteikts ka Latvija valsts valoda ir latviesu valoda un tas nozime ka visa valsts parvalde, visas valsts macibu iestades visam darb aun macibas procesam ir janotiek Latvijas valsst valoda- latviesu valoda 100% ka tas notiek ikviena valsti kura ir noteikta kada konkreta valsst valoda.
hmmm...
h
P.S. Vai tik ar šādu lēmumu netiks izdarīts lāča pakalpojums - man ir vairāk kā skaidrs ka velodu, pilsonības un citu RUSferendumu rīkošanai tie 2 lati tiks ātri vien no kremļa rubļiem iekonvertēti, bet kā būs ar mūsu pašu domu un vēlmju demokrātisko izteikšanu? Vai cienījamā kundze zin ko nozīmē 2 lati vienkāršas ģimenes vai pensionāra budžetā?!
viesis
v
Tur jau ir tā lieta, ka cienījamajai kundzei par to nav ne jausmas, tāpat, kā par daudzām citām lietām.....
  • 0
  • 1
hmmm...
h
Nākamajās Saeimas vēlēšanās varbūt varētu darīt tā - par Vienotību balsošana par brīvu... tālāk pēc cenrāža - VL TB/LNNK - 2 lati, ZZS - 5, SC - 25 utt ???
jautrais
j
mēs paši arī maksājam..āboltiņai širmis iet..
ulzha
u
Kad draugos runā "lai krievu valodas bīdītāji paši maksā", tad jautrie ir lieli "ieteikt" spiedēji! Kad kāds ķeras arī pie īstenošanas, tad jautrie sāk zākāties... Kā aitas, ne? Ierauga politiķi - "bēēēē"
  • 1
  • 1
pilsonis
p
Ardievu demokrātija! Vai tiešām sāksies diktatūra?
viesis
v
Interesanti ir tas, ka katrs valsts pieņemtais lēmums atsevišķi tiek it kā loģiski pamatots. Piemēram, arī tagad Āboltiņas kundzes arguments, ka- "vai tad cilvēks nevar samaksāt tos divus latus, ja jautājums viņam liekas svarīgs", pats par sevi liekas tīri loģisks. Problēma slēpjas apstāklī, ka, kopumā ar šādiem, IT KĀ ar loģiskiem un saprotamiem argumentiem, pamatotiem lēmumiem, kopējā situācija valstī tiek padarīta arvien sliktāka. Piemēram, šajā gadījumā pēc būtības tiek vēl vairāk ierobežota sabiedrības ietekme uz politiķiem. Tā jau viņa ir minimāla, tagad tiek atklāti samazināta vēl vairāk, slēpjoties aiz it kā loģiskiem un saprotamiem argumentiem...
sociāldemokrāts
s
Ja jau man jārīko par savu naudu, tad jau es drīkstu pats izvēlies "darba veicēju" un kontrolēt izmaksu tāmes? Cimdars varēs atpūsties. :)
Q
Q
Tāds pats sviests kā urbanoviča stāsts par zombijiem . Moška mēs arī uzprasam piķi . Par piedalīšanos vēlēšanās- konkrēta summa un punkts . Jā,un naļikā protams.
Lelle
L
Vara paliek supernekaunīga. Attiecībā uz valsts suveneritāti, drošību un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu varas vīriem un sievām sen bija jāpieņem likumi, kas liegtu pat domu pieļaut, ka var te ko mainīt. Bet attiecībā uz valsts sakārtotības, ekonomikas, nodokļu, pensiju un sociālajiem jautājumiem, vara ir jābūt tautas rokās, nevis mazas saujiņas "gudrīšu" galvās!!! Sen bija jādarbojas likumam par pašvaldību deputātu padzīšanu, bet tāda diemžēl nav joprojām!!!
pakausis
p
Tad jau Maskavai ir izdevies palīdzēt mūsu elitei samazināt tautas iespējas tikt ar šiem galā.. Nu - un kurš tagad ir "uzvarējis" referendumu? hehehe.. referendums guļ pusbeigts un nospārdīts.. kurš vinnēja? kurš ir ieguvējs? Ar nodokļu maksāšanu tiem ir par maz.. ar to ka jāmaksā par izziņu dabūšanu - arī par maz.. tagad vēl būs jāmaksā atsevišķi par balsošanu - gribi ietekmēt to kas notiek valstī kurā tu tipo esi saimnieks un tev tipo pieder vara? haha.. pieci lati un neaizmirsti izziņu par samaksātajiem nodokļiem.. un ja kas - izziņa lats piecdesmit :DD
Vuarzazi
V
Pašlaik likums atļauj organizēt referendumu katru nedeļu un par to pašu tematu.
  • 2
  • 1
sociāldemokrāts
s
Maskavai naudas pietiks mums katru mēnesi pa referendumam rīkot. Pēc desmitās reizēs latvieši vairs uz referendumu neies un tad varēs dabūt cauri da jeb ko.
  • 5
  • 0
sociāldemokrāts
s
Ja šīs Saeimas priekšsēdētājas viedoklis, tad Saeima ir jāatlaiž.
Joks.
J
Rižā mēģina ilgāk pie krēsla turēties, bet tāpat nogāzīsies šī vecā beka. Joks.
  • 2
  • 3
dadzis
d
Tā ir demokrātijas nāve ! par vienotību vairs nebalsošu !
Vārds
V
Tur jau vairāk vai mazāk visa koalīcija šīs idejas gribētu realizēt.. un arī sociķi un zemnieki neatteiktos. Tā ir dabīga varas vēlme sagrābt vairāk varas varas pēc.. un to jau var izdarīt tikai atņemot varu visiem pārējiem. Nu bet tā ir - kad iedzīvotāji baidās no varas - tā ir tirānija.. kad vara baidās no iedzīvotājiem - tā ir brīvība :)) Nu bet mūsējie jau sen visas bailes pazaudējuši, kungi un kundzes jocik pār bezzemes zemniekiem..
  • 1
  • 1
āboltiņai
ā
mēs maksājam ar nodokli un mūsu darba devējs ari !!!!
pagpagpag
p
Tad Āboltiņas prāt sanāk, ka līdz šim par refernumiem iedzīvotāji paši nemaksāja, bet VALSTS naudu paņēma no skapīša? vienkārši murgi...
ulzha
u
Pats tu esi murgs. Izlasi rakstu! Līdz šim visi maksāja spiestā kārtā; raksts ir par to, ka tas jāmaina.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas