Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Āboltiņa atzīst, ka Vienotības reģionālo nodaļu loma arvien pieaug

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
w3e
w
Viņa atzina, ka Latvijas iedzīvotāji no partijas sagaida konkrētus risinājumus ceļu stāvokļa uzlabošanai, bezdarba mazināšanai, uzņēmējdarbības attīstīšanai, kā arī skaidrību bērnudārzu jautājumā. =========================== Šie jautājumi ir bijuši un ir aktuāli visu Vienotības valdīšanas laiku, tie ir 3 gadi, rekordilgs laiks. Šajā laikā Vienotība ne tikai nav izdarījusi, tā pat nav mēģinājusi kaut ko darīt situācijas labošanai. Pirms vēlēšanām, to Vienotības valdīšanas laikā bijis jau trīs, solīts ļoti, ļoti daudz. Neviens solījums nav ticis pildīts, tieši otrādi, visa Vienotības politika bijusi vērsta uz ekonomikas nožņaugšanu, emigrācijas un bezdarba veicināšanu, sociālās vides pasliktināšanu. Uzplaukumu piedzīvojusi korupcija pašos augstākajos varas ešelonos, arī Āboltiņa tam ir labs piemērs. Interesanti, ko vēl gaidīt no šī grupējuma? To, ko atkal metas solīt Āboltiņa? Tas ir naivi un bezjēdzīgi. Vispareizākais būtu aizsūtīt Vienotību vēstures mēslainē blakus savai dvīņumāsai TP un būt daudz uzmanīgākiem neiekrītot uz kārtējiem saulvežiem, "krievi nāk" vai "sitiet oligarhus" bļāvējiem.
diemžēl
d
šur tur viņi Vienotības jefiņus tur zem tupeles un zog kopā, grūti ir noturēties pret naudas varu, sevišķi, ja dumja sieva.
jo tp sarkanie kraukļi vairāk zog
j
jo Vienotībai labāk, tas tiesa. Apkure ir nonsenss viņu un kontrabanda arī. Arī spirta priekš alus krutkām, kur un kas tās ražo, visi zin. Par MŪSU spirta rūpniekus nošāva........ Tauta neaizmirst.
Vienotība uzspļauj Jūrmalas pamatie
V
Vienotības Vilks, Āboltina un Jūrmalas nodaļa ir uzspļāvusi Jūrmalas pamatiedzīvotāju lielākajai sāpei - nenormālajam nekustamā īpašuma nodoklim, kas jau tuvākajā laikā lielai daļai jūrmalnieku var kļūt nesamaksājams.
V biedrs
V
Ko viņa var stulbi gvelzt?! Tās nodaļas pat nav nodibinātas. Joprojām JL, SCP un PS vairākumā lauku rajonos mauj katrs par sevi un daudzkur kopējo valodu atrast nevar. Nav bijušas pat sapulces lai apvienotos, nav izvēlēti līderi un valdes.
Juris
J
Vienotibai ir jātiek vaļā no āboltiņām un dombrovskiem ,evis jagaida lai to izdara vālātājs,kā bija ar kristovski un kamparu.Jāsāk beidzot ir veidot nacionāla politika.
Puff
P
Jā, jā, vīziju dokumenti un pārresoru orgāni. Blāķiem samurgotu dokumentu. Ierēdņu armija laimīga - ir stabilas darba vietas. Tas Vienotības uzticamais elektorāts!
WWW
W
Viņa arī uzsvēra, ka Vienotībai kā varas partijai jāspēj rūpēties gan par mūsu iedzīvotāju ikdienas vajadzībām, gan sniegt ticību Kaarteejie lozungi.
REDZ
R
Pats galvenais: jāatsakā no aklas sekošanas liberālisma ideoloģijai un geju un citu pereversiju atvbalstīšanai. Jāpievēršas reālai tauta attīstībai, demogrāfijas risinājumam.. KAUT KAS IR JĀDARA, nevis pasīvi jākomentē situācija kā to dara Dombrovskis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas