Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Āboltiņa: diskusiju par prezidenta amata kandidātiem nobremzēja politiskā greizsirdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ministry of Truth
M
Droši vien, bet cilvēki no Āboltiņas grib saprātīgu, atvērtu un patīkamu politiku. To, ko piedāvājat jūs, vairums meklē pie savām sievām, draudzenēm un mātēm. Nejauciet kopā dažādas lietas. Esmu pārliecināts, ka arī bin Ladens bija jauks un sirsnīgs cilvēks pret tiem, kas viņu pazina vistuvāk.
Arturs M
A
Ja Jūs personīgi pazītu Solvitu Āboltiņu,jūs zinātu,ka viņa ir jauks,sirsnīgs un atvērts cilvēks.Sievieti tā nolikt vajag mācēt patiesi īstam vīrietim. Sveicu sievietes mātes dienā!
sers
s
AMBĪCIJAS nevis greizsirdība. Katrs raujas pie laba amata bet kad tauta varēs vēlēt?
viens jautājums
v
Manuprāt, šobrīd katram prezidenta kandidātam ir jāuzdod viens jautājums: "Vai Tu esi gatavs atteikties no pēctermiņa nesamērīgajām sociālajām garantijām, kādas savulaik pēc Ulmaņa un viņa draugu ieteikuma tika "iebīdītas" likumā?" Tad būtu mazliet lielāka skaidrība, cik lielā mērā šis cilvēks virzās uz šo posteni, lai risinātu sabiedrībai būtiskus jautājumus, cik savu savtīgo interešu vadīts.
Sniper'sEye
S
Vienotības Āboltiņa?! Kļūdījusies?! Ko jūs!
imants
i
vispār jau nav vērts jaukt greizsirdību ar ma...ību, pat politisku...
Oskars
O
Ja PARTIJAS - SAEIMA grib lai mana Latvija un tās iedzīvotāji dzīvotu kā tas pienākas EIROPAS valstīs, tad par PREZIDENTI jābūt Vairai ,bet par PREMJERU Ingūnai . Visi negodīgie DEPUTĀTI dažādu organizāciju domju LOCEKĻI IZSAIMNIEKOTĀJI JĀLIKVIDĒ......
enough is enough
e
Muldoņi Jānis Straume un Kārlis Leiškalns vakar vakar (raidījumā 100. pants) skaidri parādijā, kāpēc mēs esam tur, kur esam. Viņu augstprātīgā melošana bija vienkārši neciešama. Un ja ir vēl cilvēki Latvijā kuriem tas viss ļoti patīk, tad nekādas izmaiņas mūsu zemītē nebūs.
Vienotības triumfs
V
Palaid tik pie varas Sievietes. Vellu ieraudzīsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((((((( (((((((((( Nelaimīgā Latvija! Greizsirdīgas intrigantes ar citu zināšanām ko padod kā savējo. Katru dienu gribas būt avīzē, bet kā ver muti tā jumors!
Jukums
J
1.Vai Āboltiņa var būt arī kaut drusku paškritiska? 2.Vai prezidenta ievēlēšana tiek uzlūkota tikai un vienīgi kā visu pārējo apčakarēšana jebkādiem līdzekļiem ar vienu vienīgu mērķi - iebīdīt šajā krēslā kartējo savējo, kurš būs politiski paklausīgs? Uzskatu, ka nākamajam prezidentam ir jabūt reformātoram.
Z
Z
A kas tā tāda politiskā greizsirdība? Tāda vispār drīkst pastāvēt? Ja tā ir kāda sifilisa mutācijas forma, kas plosās jūsu - politiķu vidū, tad jūs visus vajag nekavējoties izolēt no sabiedrības.
hi hi hi
h
kas par jaunu terminu!! Politiku personigas intereses un rebes tagad sauc sitaa? Redz kaa.
Henrihs
H
Solvita Āboltiņa. Jūsu vislielāka nelaime ir tā, ka citus vienmēr uzskatāt par idiotiem. Tas ir saprotams, jūsu iedzimtās augstprātības dēļ. Bet nu tik lēti gan, vismaz normālam cilvēkam būtu kauns, bīdīt tieši sevi šai augstajā amatā. Izbeidziet tēlot nevainīgo, visiem tāptat acīmredzami jūsu pašmērķīgi varaskārie mērķi. Nebūtu jau žēl, bet jūs diemžēl neatbilstat tautas prezidenta statusam, ne pēc viena kritērija. Tā ka labāk liekaties nu mierā, kamēr vēl kauna pēdējās kripatiņas nav iztērētas.
Ministry of Truth
M
"Pirms 9. Saeimas vēlēšanām, kad līdz ļoti populārās Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas otrā pilnvaru termiņa beigām bija atlicis vien nepilns gads, vienīgā partija, kas vēlētājiem jau savlaicīgi darīja zināmu savu prezidenta amata kandidātu, bija Jaunais laiks (JL). Tā valsts pirmās personas godam jau 2006.gada rudenī izvirzīja bijušo ārlietu ministri Sandru Kalnieti." "Jau 24. maijā — dienu pēc viņa oficiālas izvirzīšanas — laikrakstā Diena parādās ziņas, ka prezidenta amatam izvirzītajam kandidātam nav svešs daudzu ķirurgu piekoptais «niķis» — nelegālu maksājumu jeb tā dēvēto aplokšņu pieņemšana." "Valdošās koalīcijas «balsošanas mašīna» tomēr nepievīla — ar 58 Saeimas deputātu atbalstu Zatlers Valsts prezidenta amatā tika ievēlēts jau pirmajā balsošanas kārtā. Par viņa konkurentu Endziņu nobalsoja 39 deputāti, bet viens parlamentārietis bija nobalsojis pret abiem kandidātiem. Pie Saeimas nama pulcējušies ļaudis jaunievēlēto prezidentu neuzņēma ar sajūsmu — Zatlers tika saņemts ar svilpieniem un izsmejošiem atgādinājumiem par saņemtajām aploksnēm. Arī ārvalstu preses reakcija izrādījās neglaimojoša, piemēram, The Economist, pieminot arī «pateicību» jautājumu, Zatleru novērtēja kā iederīgu Austrumeiropas garlaicīgajā politiskajā ainavā." Tagad pašu savulaik neatbalstītais Zatlers Vienotībai ir labākā izvēle. Un tā ir ar daudziem Vienotības lēmumiem, skatoties retrospektīvā, kad tai vēl nebija politiskas ietekmes. Vienotība pieņem citu izvēli, ar laiku to nosaucot par savu, jo tai nav savu figūru un politikas. Tādā murskulī, kāda šobrīd ir politikānisma pārpilnā un amatkārā Vienotība, vienots kurss nav iespējams. Tāpēc ērtāk ir paņemt CITU bijušos kandidātus un nosaukt tos par SAVIEM. :D
Dīzelis
D
Atkal makšķerē peļķē . Neviens jau nav teicis kad tagad visiem ir jāatbalsta Zatlers. To ko ir izlēmuši mūsu oligarhi uzzināsim tieši kad tiks ievēlēts nākamais prezidents. Jauna valdība , vai vel kaut kas. Šeit nav nekāda sakara ar greizsirdību . Šeit ir Latvijas politiķu piekoptā politika. .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas