Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Āboltiņa: Jansona virzīšanā ir noticis politiskais tirgus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ttt
t
.no šim runām vien rodas pretīgums pret ''jenotību''!!!..un ja vēl paskatās uz (ne)darbiem!!! vāks!!!
bystander
b
Visa latijas politikas vesture ir politiskais tirgus ar kriminalu piegarsu. State of the NATIONAL CHEATERS.
duraks
d
Gudrais zemniek,lūdzu paskaidro man,durakam,kāpēc,pēc tavām domām,Saeimā vajadzīga opozīcija?Ja deputāti no koalīcijas nedrīkst uzturēt sakarus,apspriest viedokļus,vai vēl labāk nepieiet viens otram tuvāk par diviem trīs metriem opozīcijas deputātiem,kuri arī ir tautas vēlēti,tad viņi(opozicionāri) ir jāsūta uz mājām un nav ko tērēt mūsu nodokļu maksātāju naudu!Domāju visiem deputātiem jāstrādā kopā,valsts un pilsoņu labā,nevis jānaidojās un jāmeklē utis kažokā!Bet to ka Brigmaņa kungs ir tāds pats zemnieks kā Dombrovskis premjerministrs visiem,domāju,skaidrs!
KLM
K
ZZS ir pilnīgi morāli degradēta ................................................. ........... kā Čaka ielas skaistulīte lēta
ha-ha
h
grieze 15:17 . Āboltiņai pilnīga taisnība par to politisko tirgu ZZS un SC starpā.Kā Brigmanim nav kauna melot,ka viņš šo juristiņu nepazīst un pirmo reizi redz.Latvija taču ir ļoti maza un viss top zināms.Ja nu kādam vēl nav skaidrs: šim zēnam -topošajam tiesībsargam ir zemes īpašums kopā ar māsu ,kas atrodas Pūrē.Turpat Pūrē ļoti lielās zemes platībās ir arī augsti godājamā Brigmaņa apsaimniekotā zemnieku saimniecība.Vai tik nav tā,ka viņš ar un sēj arī šī juristiņa zemē? Bet to,ka viņi ir labi paziņas apliecina arī Pūres cilvēki.Nu nevajag taču cilvēkiem pūst miglu acīs.ZZS ir pilnīgi morāli degradēta.
UNDO
U
Jautājums - Solvita! Vai vēlies teikt, ka Vienotība šādos politiskos tirgus darījumos arī neiesaistās? Un kā vēl! Secinājums - nespļauj savā kafijas krūzē, visa diena vēl priekšā.
tara
t
"Esmu zemnieks. Praktiķis. Līdz ar to pasauli redzu lietu dabiskajā kārtībā. Tikai tajā ir harmonija. Līdzsvars. Katrs, kurš tajā iejaucas ar savtīgumu, pašlabuma meklēšanu vai vienkārši muļķību, šo līdzsvaru izjauc. Tāpēc pirmā un pati galvenā vērtība, gan citu cilvēku dzīvē, gan manējā ir turēt doto vārdu." Taa Augusts Brigmanis par sevi 2002.gadaa. Tikai vai shie skaistie un pareizie vaardi atbilst darbiem?! NE! Kaa var veerteet koaliicijas partneri, kursh sadarbojas ar opoziiciju, tikai taapeec, ka pashiem (ZZS) truukst kandidaatu sabiedriibai svariigam postenim. Kad lembergam kaut ko vajag, tad gan skraida kaa pa ogleem. Visu dabuus gatavu. Jo naudinju ta partijas kontaa vajag... Zemnieks, kas Brigmanis par zemnieku! Ne kauna, ne goda vinjam nav.
KLM
K
Vita, par neķītrībām atvainojos, bet ar piebildi - bez neķītrībām rakstītu ja vien Vita būtu cita - bez ''VIENOTĪBAS maksas klaķiera gara spējas'', jo, ja Jums tas pieņemami, tad nesaprotami - kādēļ uztraukumi, ja kāds iet solīti tālāk? Ar cieņu, vēlreiz atvainojos.
ce
c
Hi Meksikāņu seriāli pašu zemes aktieru izpildījumā. I atmiņu zudumi, i bērns pazudis, i vīrs pametis, i noziegumi pastrādāti. Kurš tikai tas labiņais un puņķojas kā tāda bārenīte? Vot i jūtam līdzi, vismaz pašiem nekas nav jādara.
mala
m
pie tam viņš ir tik cimperlīgs,ka lūdz uzrunāt uz JŪS!? tādi dzejdari parasti raksta sab.tualetēs uz sienām!
Vita L.
V
Vienīgais, ko spējāt sacept ir tikai neķītrības? Paldies par to pašu, lieliski raksturo VIENOTĪBAS maksas klaķieru gara spējas :)
Rita.No laukiem.
R
vai žandarms uzradies?
Tukša muca!!!
T
Tev aplausi un bonusiņš no manis! :)
mala
m
kas tā par oranžo apsēstību?cik noprotu Jūs esat pret TP un Holandi.bet KLM ir holandiešu aviokompānija! mainiet niku uz zilo vai rozā(pink)!
KLM
K
kā jūs iebāzāt maisā ................................................ vita kādreiz var nonākt situācija baisā- kad izplēš kājas un paceļ gaisā pārbaudot kas oranžajā maisā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas