Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Āboltiņa: Nav labs signāls rakstīt jaunu Satversmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrejs Bubinduss
A
Satversme radīta, meģinot panakt līdzsvaru starp varām- otrā domu pērle, jeb neuzmanīga izrunāšanās, kura atklāj šīs odiozās personas lomu un mērķus Latvijas Republikas pastāvēšanas vēsturē. Pirmā neuzmanīgā- rūpes par jaunās kārtības ideālu būtiskumu. Un, nu jau saliekot kopā sīs abas domu pērles- nu, diemžel Āboltiņa, ko esmu rakstījis jau agrāk- prāta spējas Jums reizēm , neuzmanīgi izskaoties, ir tādas, kuras diskriditē Latvijas valsti kā tādu būtībā, sanāk politiskā hameleonisma klasisks paraugs apvienojumā ar tipisko konformisma ideoloģiju- bez valstiskiem mērķiem un ideāliem. Solvitas Āboltiņas kundze- ja Jūs un Jūsveidīgie to neziniet vai esiet piemirsuši, pārāk uzklausot ASV vēstnieces rekomendacijas- tieši Satversme tika radīta, lai būtu noturība pret to varu iespaidu un ietekmi, kuras gadu tūkstošiem īsteno politiku izmantot šo zemi un iedzīvotājus par koloniju, placdarmu un poligonu. Līdzsvaru meģināja panakt visi kalabracionisti, rūpējoties par savējiem. Mēs novērtēsim Jūsu rūpoes.
K-K
K
... Japrasa ne tik vien: ' kada isti ir si prezidenta iniciativa attieciba uz Satversmi.' bet kads ists motivejums paved sadu diletantu kerties pie Satversmes parrakstisanas, par kuras saturu un garu pasam izradas vai nu nav nekadas sajegas, atbildibas sajutas vai ari tas tiek darits ar dzilu zemtekstu, kas ir jaatklaj !!! ... Kadu interesu del, turpinas iesaktais, ar Abrenes lietu, Latvijas Republikas Satversmes, ka visaugstakas autoritates valsti, grausana un degradesana uz vienkarsu valsts administracijas aktu ... ... Vajadziba, pec nakosas velesanas balsotaju izteikta vairuma gadijuma, netikvien ir janodod sads Satversmes projekts specialistiem, bet ir jasasauc speciala pilsonu konstitucionala asembleja, kas parstav un izsaka pamattautas velmi, tada pasa gara ka esosa, paturot tas tiesibas, kas ir garantetas saja Satversme, 1. - 4. pamatlikumu pantos u.t.t.
Tedis
T
Solvita, kaut arī jums nepiekrītu, tomēr jāatzīst, ka jūs labi izskatāties.
Tedis
T
Ir, Solvita, ir! Tas ir ļoti labs un ļoti novēlots signāls. Latvijas problēmas rodas partiju pārliekās varas dēļ. Vajag mažoritāru sistēmu un prezidentiālu republiku. Pareizi teica cienījamais kinorežisors Jānis Streičs, ka šī Veimāras tipa Satversme ir satrūdējusi. Tā ved pie jauna Hitlera. Šīs lomas kandidāts Linedermana veidolā jau ir parādījies.
Tedis
T
Ir, Solvita, ir! Tas ir ļoti labs un ļoti novēlots signāls. Latvijas problēmas rodas partiju pārliekās varas dēļ. Vajag mažoritāru sistēmu un prezidentiālu republiku. Pareizi teica cienījamais kinorežisors Jānis Streičs, ka šī Veimāras tipa Satversme ir satrūdējusi. Tā ved pie jauna Hitlera. Šīs lomas kandidāts Linedermana veidolā jau ir parādījies.
pulkvedis
p
Nolādētās politmaukas! Lai Latvijā būtu kārtība , iesākumam nevajag daudz - Lindermaņveidīgi jāizsūta caur Zilupi, valsts izzadzēji jāsaliek drūmos cietumos, bet tādēļ nav jāgrābstās ap Satversmi, jāliek tiesām tikai ņemt pareizos likuma pantus. JA KATRA ĪSLAICĪGI IEVĒLĒTĀ PELĒCĪBA - SAEIMA, SAEIMAS PREZIDENTS un CO LĪDĪS "SATVERSMĒ" , tautai paliks vien apžļembāta "improvizācija ap tēmu". Tas ir jautājums, par kuru lemttiesības ir tikai TAUTAI, nevis t.s. "politiķiem", jo īstu ,ar smadzenēm apveltītu politiķu Latvijai pēc 90-iem vēl nav bijis , vienīgi pašiedomīgas viduvējības no oligarhu grupējumiem-partijām.
Amizanti
A
Uh! Te viens laikam jūtas mūžigs.
corbs
c
Tad tikai ar cieņu gaidi,jo pēc Dabas un Dieva likumiem,ko vēl citiem,to vispirms pats sanem.
mazliet dīvaini -
m
tad jau iznāk, ka vēlot mums visiem vēl labāku Latviju, paši vēlētāji to arī saņēmuši? Jūs to gribiet teikt?
  • 0
  • 0
Solvita
S
Mirsim, bet Satversmi negrozīsim! Punkts.
cony
c
Ko mēs šobrīd domājam un cik attīstīti domājam,lemjam,tagadnes un nākotnes vajadzībam.Svarīgākais būt visiem gudriem nevis strebt karstu putru.Man patīk Āboltiņas kundzes domas , darbība un ja viņa ar savu labu darbu,domu piemēru aizrauj arī pārejos Deputātus,tad mēs varam gaidīt labus likumus,labu izpildījumu,mūsu attīstības nodrošināšanai.
Jūlis
J
Pats minimums, kas obligāti ir izdarāms - jāatņem saeimai izpildvaras funkcijas, tai jāatstāj tikai likumdošanas funkcijas. Vēlēts orgāns ir pavisam slikts izpildītājs, tas neizbēgami korumpējas un grūti no tā panākt atbildīgumu.
fakts
f
nu nevar Latvijai būt satrūnējusi pagājušā gadsimta konstitūcija,ja to vēlas saglabāt sorosieši,tad viņiem ir kaut kas slēpjams "zem galda",kā vienmēr.
Jūlijs
J
Svarīgāk par SATVERSMES GROZĪŠANU ir izdarīt izmaiņas SAEIMAS vēlēšanu likumā. Mūsu ievēlētās SAEIMAS VISU 20 GADU GARUMĀ ir bijušas ar pazemu intelekta līmeni. Nu kāds var būt deputāts - likumu taisītājs, pieņēmējs ar vidējo izglītību vai lieliem muskuļiem (Ščerbatihs). Diemžēl tādu deputātu mūsu SAEIMĀS arvien ir bijis padaudz. Un es nedomāju ka būtu jāvaino tauta ka tā ir dumja un ievēl Dobeļus u.t.t. Vaina ir viennozīmīgi vēlēšanu likumā un vēlēšanu sistēmē kā tādā, kura dod iespēju partijām manipulēt. SAEIMĀ netiek ievēlēti mūsu zemītes patiešām gudrākie prāti. tāpēc arī daudz pat pārāk daudz brāķa likumdošanā, kas dabīgi 20 gadu garumā ir pamatīgi atspēlējies uz valsts reālo situāciju šodien. Pie tam mums ar ;likumu ir noteikts kā bērnudārza audzinātājām ir obligāta prasība pēc augstākās izglītības.!!!!!!!!!!!!!!!!
LATVIETIS
L
AGRI VAI VĒLU BET LATVIJA BŪS SPIESTA DOMĀT PAR LATVIJAI NAIDĪGO PERSONU DEPORTĀCIJU ! NEDRĪKSTAM VISU LAIKU TĒLOT STRAUSUS !
Andris
A
Mainīt satversmi Āboltiņai nozīmē atteikties no varas un naudas.Viņai tas tiešām nav labs signāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas