Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Āboltiņa netic TNS aptaujai par ministru darba novērtējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haha
h
šobrīd reitingi par valdības darbu vairāk atspoguļo pērkamo mēdiju viedokļus, nevis faktisko situāciju. Ja visi Latvijai maz lojālie privātie interneta mēdiji nepārtraukti tiražē jebkuru indīgu rakstu par valdību, aptaujāt, ko tauta domā par valdību, ir pilnīgi tukša nodarbošanās. Tauta vienkārši tiek turēta tendenciozas informācijas telpā.
Andrejs B
A
ticība vai neticība neko nemaina, jo visu noteiks veiktais. Un veiktais ir skāris praktiski lielāko daļu ne visai iedvesmojoši. Tāpēc , ar politiķi ir tāpat kā ar skatuves mākslinieku- ir tādi, kurus izsauc atkārtoti un tādi, kurus izsvilpj. Un tad, kad izsvilpj, vai nu maina būtiski, vai vispār dara ko citu.
Diāna
D
Tici, Solvita, es arī ieliku viņam 2! Valdi, sēdies 2!!!
Upucis
U
sorosa labieši tic tikai paši sev!
ciniķis
c
Nu nav, nav vienotība populāra. Tā savu uzticības kredītu izniekoja ārkārtīgi ātri ar solījumu aizmiršanu pēc vēlēšanām ar nodokļu celšanu un nekaunīgajiem paziņojumiem, ka jāiesaldē privātā sektora algas, bet ar katru auklēties nevar, tamdēļ tie, kam kaut kas nepatīk atliek čemodāns, lidosta īrija. To vilks netieši pateica šī gada aprīlī. Kā tad vēlētājs, lai turpmāk par viņiem vēlē?
avs
a
tāpēc avis, kuras nevēlas būt cērpjamas, vai nu dodas prom, vai arī boikotēs to farsu
  • 0
  • 0
Reitingi nav ticami
R
Aptaujas vienmēr bijušas tendenciozas, uz iepiekšējām vēlēšanām tās visas pareģoja Saskaņas centra uzvaru, taču uzvarēja Vienotība. Kristovskis kā ministrs ir strādājis labi, gan Golovatova jautājumā aizstāvot Lietuvas pozīciju par 1991. gada Viļņas asiņaino notikumu vaininieka neizdošanu Lietuvai no Austrijas puses, gan Baltkrievijas opozīcijas jautājumā nosodot vardarbību, ko veica Lukašenko režīms. Var piekrist Āboltiņai, ka šajā gadījumā nav iemesla ticēt aptaujai, ko veikusi TNS.
Ticēt nav pamata
T
Nav ar ko salīdzināt šīs agēntūras "pētījumu" rezultātus, jo viena vien tāda ir, kas mēra gan auditorijas, gan reitingus. Vajadzētu vismaz 2-3, tad varētu nojaust patiesību. Kaktiņa aģentūra pagaidām strādā nišās un viņas dati nav salīdzināmi ar TNS datiem. TNS izmanto ārzemju datorprogrammas, un terminos, kas ir angļu valodā, valda zināms juceklis!
mja
m
Vai Āboltiņas kundze pati sev tic?Un tic tam, ko pati teikusi?
viņi taču aptaujā tikai tos
v
kam VID nav nodokļu, savējos. Jo DP mums nav........
Ieva
I
Es saprotu, ka savējie ir jāaizstāv, tikai vai tad bezgalīgi?
bimbam
b
Vienotībai silti ieteiktu Kristovski (arī Štokenbergu) nobīdīt malā uz rezerves sliedēm neatkarīgi no jebkādām aptaujām, jo ne viens, ne otrs neatstāj labu iespaidu.
Dundukovs
D
Girts strādā labi,Valdis-apmierinoši , bet kā strādā Kristovskis- keine Ahnung!
vehler
v
es ist swehre Schade, was sie in saine Lebenslauf gemacht hatte
  • 0
  • 0
edgars
e
Nav nekāds brīnums, jo Pabriks pirms laika publiski neapdomīgi apgalvoja, ka tikai muļķi strādā par 100 latiem. Aptaujas veicējiem laikam patrāpījušies šie muļķi :-)
Nu,
N
un kas tur slikts,katrs izvēlās cik grib un cik var nopelnīt.Zinu cilvēkus,kas ja sanāk 1,50 Ls ir jau apmierināts,aliņš iznāk un jauks vakars,ne visi grib,ne visi var, pelnīt tos 1000Ls mēnesī.Kurš baidās,ka nosauc par muļķi un tik ļoti grib būt par normālo,tad tiešām tur ir ko padomāt,jo realitātē,tad viņš vispār nav,jo nav normālu cilvēku visi ir nedaudz tēsti vai kantēti.
  • 2
  • 0
tm
t
Kur, nez, Āboltiņa izrakusi tādu marasmu, ka internetu lietu darba spējīgi cilvēki līdz 55 gadu vecumam?! Ja uz šādas "socioloģijas"pamata Jaunups taisīs Vienotības kampaņu, tad var nepārvilkt pāri 5%.
xdwqw
x
Ja nu kādam nevar ticēt,tad tā ir pati Aboltiņa. Lai viņa neaizmirst ,ka ir no meļu partijas,kuri muļķojuši un melojuši cilvēkiem bezgala.
Nezinu,
N
bet man liekas,ka pats gan esi vislielākais meļu melis un tādi gēni,kuri muļķojuši cilvēkus vakar ,muļķos šodien un rīt.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas