Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Āboltiņa pārliecināta, ka Saeimas priekšsēdētāju šodien ievēlēs

Divu stundu pārtraukuma laikā partijas savstarpējās konsultācijās mēģinās vienoties par Saeimas priekšsēdētāja kandidatūru. Līdz šim izskanēja, ka reālākais pretendents Saeimas priekšsēdētāja amatam ir eksprezidents Valdis Zatlers.
Pēc visu 11.Saeimā ievēlēto deputātu mandātu apstiprināšanas sēdē tika izsludināts divu stundu pārtraukums. Saeimas sēde atsāksies plkst. 14.35, kad notiks Saeimas priekšsēdētāja, viņa biedru, parlamenta sekretāra un viņa biedru vēlēšanas.

Vienotības līdere un līdzšinējā Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa aģentūrai BNS pauda pārliecību, ka 11.Saeimas priekšsēdētājs pirmdien tiks ievēlēts, lai gan izskanējis pieņēmumus, ka partijas tomēr pirmdien par to nespēs vienoties un prezidija vēlēšanas turpināsies citā dienā. 

"Uzskatu, ka Latvijai ir jādemonstrē, ka tai ir rīcībspējīgs parlaments, un tas nozīmē, ka Saeimas priekšsēdētājs pirmdien būtu jāievēlē," viņa norādīja žurnālistiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas