Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Āboltiņa: Sabiedrības uzticību Saeimai nevar atjaunot vienā dienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Protams
P
nevar. Jo nav tādas uzticības un uzticēšanās Saeimai,bet gan konkrētiem Saeimā sēdošiem cilvēkiem. Varbūt vienkāršākais variants būtu nomainīt Saeimas sastāvu pret tādu,kuram cilvēki uzticas.
janka
j
Ar šādu priekšēdētāju - pastulbu, bet varaskāru intriganti Āboltiņu, Saeima uzticību neatjaunos nekad!!!
Zaudētājs
Z
Piekrītu ka Āboltiņas Vienotība rullē labi,bet vēl labāk rullē viņas padomdevējs Jaunups!'Šuk ,šuk un pusļimons kā nebijis rokā!Vot tie ir jau nopietni darba augļi,pie kam ar plus zīmi!Tā turēt!
izņemot mani,
i
citi komentētāji Jūsu dumības nelasa un nekomentē.
  • 0
  • 0
to nomierinaties zaudētāji
t
ko sastrādāja Konsolidovskisdumbrovskis -savas tautas iznīcinātājs, nepiedos neviens, nekad, nemūžam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lāča konsolidēšanas piemēram neseko neviena valsts!!!!!!!!!!,un nesekos nemūžam!!!!!jo viņi negrib būt savas tautas slepkavas... Tādu Konsolidovskidumbovski, kurš tik briesmīgi izrīkojas ar savu tautu,ATŅEMDAMS DARBU,ATŅEMDAMS IZTIKAS LĪDZEKĻUS ,ATŅEMDAMS iespēju dzīvot savā valstī,jo konsolidovskis atņēma makšķeri un tautu izģērba pliku un...atstāja to izmiršanai ....pasaule atcerēsies mūžu mūžos!!!!!!
to saka,ierobežoti pieskaitāms,
t
tādēļ es neticu ne vienam Jūsu vārdam.
  • 0
  • 0
jorre
j
kamēr tāda spīkere, par kādu uzticības atjaunošanu var iet runa? tā kā lēnāk pār tiltu....
nomierinaties zaudētāji
n
Aboltiņas,Vienotības koalīcija rulle labi,ravē tīri un darba augļi ar katru laika sprīdi pieaug,pēc dažiem gadiem jau būs labi jūtama arī mūsu visu labklājības uzlabojums uz plus zīmi
  • 1
  • 3
Oskars
O
PAREIZI , jo vēl jāpagaida 4x5 gadi ,kad IZBRAUKS - IZMIRS no BADA visi un paliks viena SAEIMA un viņu pazinās,radi. Kad būs DARBS !!!!!!!?????? Kad sāks PAKĀRT Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJUS.
fedja
f
Var atjaunot - aizsutot "Vienotibu " pa skuju taku!
vairis
v
kāda uzticiba, ja šī mazcienijamā kundze tur sēž, melo nepārtraukti un pat nesarkst, kāda tur varbut uzticiba?
demokrtatija
d
Par kadu uzticibu murgo Aboltina? Deputati ir nekaunigi, meligi, alkatigi, degradeti smerdeli, kuri neciena so valsti un neciena latviesu tautu, kuri ikdiena nirgajas par latviesu tautu un Latvijas valsti to brutali un ciniski pazemo un piesmej. Saeimas deputati ir iedomajusises ka visas Latviajs tauta ir vinu kalpi, tac patiesibai ir jabut ta,ka Saeimas deputati kalpo Latvijas tautai kura viniem siem degradatiem salasnam maksa algas un uz ka rekins sie nelgas parazite un sevi, bez tautas piekrisanas, nodrosina ar pasu izdoamatajam privlegijam un lielajam algam.
Piekrītu
P
Saskaņā ar LR Satversmes 14. panta pirmo daļu 2012. gada rudenī jāorganizē referendums un Jaunas Parlamenta vēlēšanas, likvidējot šo partiju monopolu uz varu. Tāda darbība mums ir neizbēgamas, jo citādi Valdošās Vienotības valdības plāni 2012. gada pirmajā pusē likvidēt bezmaksas medicīnu, skolu un augstskolu izglītību, pensiju vecuma paaugstināšu un pabalstu apgriešanu, atlikušās valsts mantas prihvatizāciju būs neapturami, jo šie Vienotības meļi un rausēji mums katru brīvu brīdi mūs maldinās , bet turpinās to visu darīt savu saimnieku interesēs, kuri ir ārpus mūsu VALSTS. Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai (LR Satversmes 2.pants) un mums tā ir jārealizē.
  • 0
  • 0
perle
p
kas ir vara ...rusifik..... padomju-domasana-mulkibas nau padomju domasanas ir cilveku-labakas-dzives-domasana jus draudat-ar-krieviem- vini tadi pasi ka mes augusi-vesturiski-laikmetiga-posma.......ko gauzaties par rusifik.... kas tagad notiek......jenkifikacija absurds padomju-vara bija labaka par so nedod dievs dzivot bijusaja 20-30 gadu latvija ...utrupes katru dienu ari tagad uz to iet cilveki ir gudraki palikusi it seviski laikmetu griezi paradija kas ir kas par krieviem ne ko sliktu nevar teikt tadi pasi ka mes balsojam par lielas tautas-valodu tie mulki letini bijusi mulki visos laikos sarkanie-latvies-strelnieki-pagrieza-stobrus-pret-burzaziju-baltgvardiem........laiki-mainas------- ....kapitalisms paradijsavu-atbaidoso-seju ulman-laikos-bija20 000-pensonaru no 2000000 iedzivotaju nabadzibu nometa socialistiska-revolucija latvija laikmet-griezos........palika cilveku atmina nau miera ar tagadejo-dzivi visi letini brauc-prom.....
alias
a
Ir kāds objektīvs rādītājs, pēc kura cilvēki vērtē valdošo darbu - emigrācijas apjoms. Un, kamēr ir vairāk izbraukušo nekā palikušo, tikmēr pozitīva vērtējuma valdošajiem nav un nebūs.
aha
a
Sabiedrības uzticību Saeimai nevar atjaunot vienā dienā, un it īpaši ar tādu darbu!
tieši tā
t
Āboltiņas kundzes zināšanai 03.01.2012 10:04 Tos mēslus, ko sastrādāja Konsolidovskisdumbrovskis -savas tautas iznīcinātājs, nepiedos neviens, nekad, nemūžam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lāča konsolidēšanas piemēram neseko neviena valsts!!!!!!!!!!,un nesekos nemūžam!!!!!jo viņi negrib būt savas tautas slepkavas... Tādu Konsolidovskidumbovski, kurš tik briesmīgi izrīkojas ar savu tautu,ATŅEMDAMS DARBU,ATŅEMDAMS IZTIKAS LĪDZEKĻUS ,ATŅEMDAMS iespēju dzīvot savā valstī,jo konsolidovskis atņēma makšķeri un tautu izģērba pliku un...atstāja to izmiršanai ....pasaule atcerēsies mūžu mūžos!!!!!!
Pensionāre
P
Cik jauki dzīvot savā pasaulītē.
L.Grantiņš LRTT&H-86
L
Nevar,protams, ka nevar. Tev,biedrenīt, ir jāsaņem augstākais soda mērs par genocīda īstenošanu pret tautu savtīgos nolūkos. Tas arī tiks tev izpildīts,tad arī sāksies pārmaiņas.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas