Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Āboltiņa skeptiska par tautas vēlētu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāpītaja
l
pūlis nedomā ar galvu, cik ļoti apsmēja Zatleru, tagad viņam pirmais reitings, jo pūlim patīk kāds kas gludeni un mīļi izskatāsd un ir savējais, un otrais visās aptaujās ir Lembergs... gan jau ja arī Šlesers gribētu un atkal nāktu ar saviem miljardu plāniem arī varētu ievēlēt, tik šis negrib, jo tad nebūs laika bīdīt rebes...tā ka tautas prezidents būs populisma prezidents....nevajag tādu, bet vajag paplašināt to loku, kā igauņiem....
lāpītaja
l
bet ja nopietni, nez vai Āboltiņa būs tik dumja ka nemācētu sarēķināt, ka viņai tas krēsls nespīd, tā ka ne jau tāpēc vi;nai ir skepse...bet skepse pārņem katru domājošu cilvēku, ja padomā ka tauta varētu ievēlēt prezidentu...jo šī pati tauta jau ievēl arī Saeimu, kuru jau tūlīt pat nolamā, it kā tā būtu no mēnes viņiem nolaista, ja ļaus tādiem vēlēt prezidentu, tad būs Hūte, vai kāds cits kas pratīs labāk solīt un jau mēnesi pēc ievēlēšanas nespējot tūlīt visu dot,ko pūlis grib,mtika atkal no tiem pašiem vēlētājiem nolamāts...bet tad jau tā būs valsts simbola nolamāšana...vai to mēs gribam ? es ne...
lāpītaja
l
cepums par acīgumu, jo patiesi kas gan ir uz spīkeres galda.....šķiet ka dāmiņu žurnālīši....laikam jau mājās lasīt tos nav laika...viņi tur Saeimā vispār varums zālē tā uzvedas ka šķiet tā ir vieta kur pagulēt, palasīt presi, paklačoties ar citiem
Z
Z
Āboliņai tikt ievēlētai izredžu nav.
Tenis
T
Te neiet runa par Aboltiņas kandidesanu ! Tauta vēl nevar vēlēt prezidentu. Par agru ! Par kādu tautu iet runa?
pepe
p
Visiem presē izbazūnētiem prezidenta kandidātiem iesaku mazāk runāt, vairāk lasīt Havela un Meri runas.
DD1
D
gribēju teikt smīns, kad smaida, tad viss ir ok
DD1
D
Objektīvi Āboltiņa nemaz nebūtu slikta prezidente, bet nelaime ir formā nevis saturā. Šis kaitinošais, viszinīgi augstprātīgais smaids, ar ko viņa atgādina Muižnieci. Aicinu pēc iespējas ātrāk tikt no tā vaļā, ja grib runāt ar tautu, ne tikai no Saeimas tribīnes, citādi viņu piemeklēs slikts gals tāpat kā uzpūtīgo Kalvīti. Cilvēki, kas slimo ar uzpūtību (kā Daudze), labāk, lai neiet politikā.
mwb
m
Es i beigts ar tām Jaunlaicēn dāmām- viena foķējas uz BMW un lec pa jumt ar pistol rokā, otra sēž rokas krustā pie pulēt tukš gald.
līdzsvars
l
Problēma nav tajā. ka prezidentu ievēl Saeima vai tauta, bet prezidenta tiesību un pienākumu noteikšanā. Pagaidām LV prezidents ir tikai kā viens no valsts simboliem. Un tāpēc- kāda starpība, kas izvēlas simbolu- tauta vai Saeima?
reptilis
r
Jūs pati, protams, domājat ,ka esat tiesīga vēlēt un tikt ievēlēta????
latviete
l
Atbalsts Āboltiņai! Un viņa būtu laba prezidente, līdzīga Lietuvas prezidentei. Šodien ir šodiena un otri ulmaņlaiki nekad nebūs, nedzīvosim veltās ilūzijās. Mani māc šaubas, vai tie, kas vēlēšanās balsis par banānu atdeva, ir adekvāti vēlēt prezidentu.
borcinsh
b
esmu ari - "skeptisks", nu, bet kaa citad var pieradit, ka Valsts ir total - SLIMS !? Redziet pashi, ka nav gan Prezidentam alternativas Valstii! (bet mes te blaujam... par deputatiem.) Lai vienreiz Tauta izvele ko "vinai" vairak gribas vai patik ! Un lai velak blauj uz sevi !!! Tautai ari jabut kadai ATBILDIIBAI (!) par to kas notiek Valstii ! 20.gadus stavam uz vietas - tad vel 30. esam gatavi ???
Princese
P
Politiķiem taisnība, nevar ļaut dumjai tautai vēlēt prezidentu. Katras Saeimas vēlēšanas taču pierāda, ka tautu var apmuļķot, jo vēži vienmēr tie paši, tik kulīte tiek nomainīta. Ja tauta vēlēs prezidentu, tad pie teikšanas tiks Saiemai nevajadzīgs cilvēks. To pieļaut nedrīkst. Un, ja nu Lembergs, ko tad...
A
A
Mēs jau kuro reizi ievēlam apšaubāmas kvalitātes Saeimu. --------------- Un šīs apšaubāmas kvalitātes Saeimas priekšgalā ir vēl apšaubāmākas kvalitātes priekšsēdētāja!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas