Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Āboltiņa slavē ZZS par demokratizēšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
De facto "Vienotības" partijas līdere ir Seimas spikere Solvita Āboltiņa, bet Ministru prezidents Valdis Dombrovskis viņai kalpo kā sava veida grāmatvedis. Es arī tā domāju, kaut ka pa pēdējo laiku viņa parāk daudz sāka paziņojumus taisīt un uztāties ... Uzprasās jautājums kāpēc – vai nu uz prezidenta amatu mērķē vai arī pavasarī plāno kļūt par jauno premjeru? Lēmumu pieņēmēji „Vienotībā” ir vairāki, un, cik savādi tas arī nebūtu, Ministru prezidents nav viens no tiem. Un pat "JL" mērogā Valdis, faktiski, nav desižn-meiker. Aboltiņu būtu uzreiz jāpataisā par premjerministru, bet ne šo zēnu Dombrovski. Dāma ir daudz gudrāka un vairāk adekvāta.
solo-vita
s
paldies zzs par aMATU paldies , bet knabu nacas atdot diemžel, piedodiet
Pensionāre
P
Nekad par šiem muļķiem nebūtu balsojusi,pateicoties Lembergam šie ZZS glumiķi ieguva tik daudz mandātu,vienīgā cerība rīt.
Santa
S
Tu re cik maz vajag laimei! Pietiek tikai, ka hūtes zaļzemnieki pasaka jāvārdu jenotu un viņu saimniekbanku izperinātajam laupītājbudžetam, lai hūte vairs nebūtu visu pasaules šausmu iemiesojums, bet tāds tīri demokrātisks zellis, ar kuru patīkami bīdīt rebes. Skatos, īsts medusmēnesis iestājies jenotu un zaļo pļecku starpā. Pat jenotu štata komentatoriem, kuri te vēl nesen rīmēja visādus hūti ķēzījošus pantiņus, jenotu partijas centrālkomiteja ir likusi aizvērties. Prieks un laime!
Nevar teikt ko iedomājos par dronkošanu, jo tad izdzēsīs.
Vienotības Klibā zos(e)
V
Nu ja, zosīt(e ) zīmējas katru dienu... tas nekas, ka stulbi iznāk, galvenais, lai izrādītos... Trešā kandidāte uz Pils rūmi, redzēs, redzēs kā tie joki beigsies...
Leo
L
ZZS demokrātijas vietā Anglijas,Maltas,Kipras,Indijas,Kanādas u.t.t. 0% PVN likmi maizei!
Leo
L
J
Demokratizēšanās nozīmē to, ka Vienotība nobriest esošajā politiskajā situācijā un pieņem mafijas vispārējos spēles noteikumus. Balts zvirbulis var būt līdz vēlēšanām, pēc vēlēšanām saplūst ar dabu!
Olita
O
Kasd gan cits "Vienotību" slavēs,ja ne paši!
Ferencs
F
Ne jau prezidentam lielākas pilnvaras,bet gan obligāto veselības apdrošināšanu,Veselības un Labklājības ministriju apvie=nošanu un bezmaksas augstāko izglītību valsts augstskolās kā Igaunijā un pat Zambijā un Zimbabvē!
Vēlētājs
V
Nevis prezidentam lielākas pilnvaras,bet gan Latvijā,tāpat kā Vācijā,Francijā,Itālijā,Spānijā,Lielbritānijā un ASV,jāievieš vispirms ir mažoritārā vēlēšanu un progresīvā nodokļu sistēma! Ar to arī jāsāk,nevis jāpalielina līdz 22% PVN likmi pat maizei un pēc tam vēl jārunā par demokrātiju!
Tikai
T
es gan netiektu,ka "viņi pašreiz ir jaunā sastāvā'! Gandrīz visi tie paši 9.Saeimas ZZS frakcijas deputāti ar Brigmani priekšgalā,kas pērn,16.jūnijā vienoti nobalsoja"PAR",lai vēl par 10 un 70% tiktu samazinātas pensijas zem iztikas minimuma,par 10% vecāku un ģimenes valsts pabalsti!
Kurš uzvarēs?
K
Šeit ir tikai viens jautājums - kas uzvarēs? Klasebiedrs, kā Juanupa gadījumā, draudzene un novadniece - kā Kampara gadījumā, vai paklausīgs izkalpojies partijas biedrs, kā Lielcepures gadījumā.
Mirjama
M
Rižo kaulu ziepes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas