Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Āboltiņas veidotās komitejas sastāvs kļūs zināms martā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TUKŠA MUCA
T
ne tā komisija, ne tā prežinstitūcija kādam vajadzīga - par to būtu parunājuši :P
J
Kāda jēga tai komitejai, kuru nu gaidām un nevaram sagaidīt? Kā konfekti pavicina, tūlīt dabūsiet. Labāk taisiet likumu, kā turpmāk vēlēt prezidentu, kādus pienākumus atvēliet, lai prezidents arī kaut ko varētu lemt.
Mantrausis
M
Mani kolēģi, komentētāji šeitan bieži vien uzsver: "politiķi pret sabiedrības viedokli". KAS nosaka, mērī un pauž šo sabiedrības viedokli? Piemēram, es, aizejot ar 15 draugiem uz operu vai izrādi un apspriežot šo pasākumu VARU paust 15 cilvēku viedokli. Kas īsti pauž sabiedrības viedokli Latvijā? Aptaujas, katra paša "es" vai kas cits? Pie tam aptaujas - sabiedriskās - jau neprasa argumentēt savu viedokli. Ir taču zināms procents cilvēku, kas saka: Jā, Zatlers vai Lembergs, vai Dzenītis, vai Jūhansons ir pareizais, jo tas ir vienīgais, ko viņi pazīst...
Arturs M
A
Komisijā būs lieliski cilvēki,bez partijas piederības arī, tā,kā te tādi hihi,kurmji un nnn2 un V.triumfi var nomierināties :D man Jūs žēl,Jums nespīd,bet man gan :D
stas
s
komisijas sastāvs,konsultantu padome Krievija,Lembergs,Pabriks,Āboltiņa
!
!
Vai tad nevar kādu runātāju no delnas vai paduses izvēlēt? I pediņiem prieks, i Vienotībai. Visi laimīgi.
Buba
B
Domāju, ka Zatlera izredzes apšaubāmas. Sabiedrības acīs Zatlers pašlaik tiek vērtēts gana augsti, un ņemot vērā iepriekšējo pieredzi, kad Saeima konsekventi nostājās PRET sabiedrības viedokli (Loskutovs, Maizītis, Vilnītis), pēc konsekvencēm Zatleram izredžu maz.
MĪKSTI!
M
Tur vajag iekļaut visus vecos perdeļus no vēsturnieku komisijas un pašu Jaunupu.
Mantrausis
M
Ļoti ērmīgs korektums. Domāju, katrs LV pilsonis varētu justies gandarīts kaut vai par uzaicinājumu. Piekrist vai atteikties ir katra paša ziņā. Manuprāt valstī pēc kampšanas un uzspēlētas likumības sērgas ir parādījusies smaga politkorektuma un slepenības gripa, ko nez kālab atbalsta likums. Ar domu novērst slepenu Prezidenta izvēli, slepus, klusītiņām, lai neaizvainotu, tiek izvēlēti cilvēki izvēles atklātībai. Atkal latviski un ļoti valstiski. Tā uz priekšu!
!!!
!
Kārtējās Āboltiņas manipulācijas. Tas ir tas amats, kuru viņa vislabāk pieprot - MANIPULATORE Nr.1. te viņa var droši iziet ringā - neviens viņu nepieveiks!!! Un ja vēl jaunpups aiz muguras un Mūrniece blakus1 Ko vēl vairāk vajag Latvijai. Pat Ģirtiņš nobāl, jo prātiņš par īsu.
He he...
H
Nu ja mums letiņu bauriem neviens neprasa, ko lielie naudasmaisi iebīda mūsu vagaru lomā. Arī tavas nosauktās vecās bekas nav nekas labāks... he he...
perdono
p
Bet kāpēc to komisiju netaisa pati Solvitas partija, jo neviens jau netic, ka viņas pieaicinātie eksperti būs objektīvi.
anna
a
...vislabākā komisija: Āboltiņa, Kristovskis, Kampars.....Dombrovskis un vērtīgā lata tēvs Repše, kurš nez kāpēc aizlaidās no sava stabili noturētā lata....
No krūmiem izvillkts, atkal
N
Atkal prez kandidāts būs zināms 2-3 dienas pirms Saeima to "ievēla"
Lelle
L
Tev un man neviens to neprasīs. Vienkārši tā būs! Kas zvaigznēs rakstīts, to ar cirvi neizcirtīs...ja nu vienīgi izraks pavisam jaunu kadru, kas būs mežāzī dzimusi sieviete. Pagaidām šiem parametriem skatāmo lokā atbilst tikai Kalniete.Es neesmu pētījusi kad dzimusi Vita Matīsa, Anna Žīgure vai vēl citas kandidātes...Es domāju, ka tā būs Kalniete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas