Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ādamsons: labs cilvēks - tā nav profesija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zalktis
z
Latvija par ministiem var būt "kundziņi" pat bez bakalaura izg. grāda,ko runāt pat maģistra gradiem. Katrs sprukstiņš ",čuguna lējējs" tagad var būt politikānis.
jautrai..
j
.. komenteetaaji par policiju sajeedz, no zilo skatiena...
labs cilvēks
l
ādamsons nav profesija
Sers
S
vai tas zemūdenes poļitruks sevi uzskata par miliču spečuku?? Nežūpo, gadūjumā??
Hardijs vellam
H
Tu velliņ, esi baigais pipsis! Vai tik tiešām esi tik aprobežots, ka vispār neapjēdz, par ko ir runa! Vai es noniecinu Baltkrieviju? Vismaz pēdējos 10 gadus uzskatu, ka Baltkrievija ir viena no tām valstīm, kurai būs jālūdz, lai uzņem savā sastāvā, apgabala vai guberņas statusā, jo Latvija ir paņēmusi nest to, ko nevar pacelt, un Krievija diez vai būs ar mieru paņemt Latviju savā pārziņā. Baltkrieviju var ieinteresēt ar izeju uz Baltijas jūru. Lukašenko arī apturētu izlaupīšanu.
vells
v
Piedodiet, turpināšu.. Gan Staļins, gan Hitlers pildīja atšķirīgus uzdevumus, Pinočetu viņiem piekabināt ir pilnīgs idiotisms.. Jūsu noniecinātajā Baltkrievijā un Venecuēlā valsts vara tiešām darbojas, paraugzeme Latvija gan nespēj īpaši palepoties, kas tad šeit īsti ir valsts vara un kas komandē parādi?
vells
v
Nevajag murgot tajos rāmjos, kas bijuši ieprogrammēti līdz šim. Pasaule strauji mainās un jūsu klišejas jau sen ir miskastes vērtībā. Gan S
Hardijs vellam
H
Visi demokrāti par radīto bardaku ir jāapkauj. No pasaules pieredzes - tikai diktatoriskā vara spēj valsti savest kārtībā. Staļins Krievijā (PSRS), Hitlers Vācijā, Pinočets Čīlē. Mūsdienās kārtība ir Kazahijā, Turkmēnijā (iepriekš vispār bija ideāla), Baltkrievijā. Čavess arī savā zemē Dienvidamerikas kontinentā ieved kārtību.
vells
v
Ādamsons ir atpalicis un pilnīgi nesaprot modernā politikānisma galveno bausli. Nav svarīgi kas tu esi, ko tu proti un ko tu esi paveicis, galvenais, ka tev ir pareizās partijas biedra karte kabatā. "vienotība" ir ultramoderna partija (drīzāk veidojums), viņi par ministru varētu ielikt arī tabureti no virtuves, tikai atpalikušie vēlētāji traucē. Progresīvākie "vienotības" biedrīši aicina ignorēt vēlētāju intereses, nosaucot tās par kaprīzēm (a.vilks), citi par tumsoņām (a.pabriks). Kā jums šāda demokrātija?
Jens Z
J
Ādamson, es zaķi pazīstu kopš skolas laikiem, nu nav viņš labs cilvēks nekad bijis un nebūs arī
Žuks
Ž
Izsaktās, ka Ādamsons ir nomainījis Jaundžeikaru! Dikti līdzīgi abiem sanāk!
annamarija
a
Nu, neapraudi gan čekistus. Viņi iedibināja noziedzīgo 4. maija režīmu un buntēm vien vēl ir varā.
annamarija
a
Kas šķēli salauza?! Paša alkatība un rijīgums!
annamarija
a
Turklāt vairākas. Un dažādās, pavisam atšķirīgās nozarēs. :)
gunars
g
Neparprotami Adamsonam sakusi niezet ta vieta, kur mugura zaude savu celo nosaukumu. Nu ka var nesaprast, ka tieshi vinjam ,kas guvis vera nemamu iekshlietu darba pieredzi Padsavienibas robezsardzes politorganos kofiltreja un dirigeja cheka tagad vajadzetu nemt Latvijas iekshlietas savas rokas unsakt teatra otro celienu. Kads bija vina rezhisetais pirmais celiens to Latvija atceras joprojam. Pasargi Dievs mus no asiem mietiem,dziliem gravjiem un Adamsona !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas