Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ādamsons: Maizītis pārāk daudz nodarbojas ar politiku un ir ietekmējams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ai,ai ,ai
a
āmurhaizivs pamodies , kas tad nu ?
buldozers
b
Interesanti, kurš te ir ietekmējams?! Kurš tur krievijas specdienestu labā darbojās, mega-pedo-filo lietas atklāja?
skudra
s
Te nu Ādamsonam ir pilnīga taisnība, skaidrs ,ka viņš t.i. Maizītis ir politiski ietekmējams,jo ir Vienotības aizstāvis,draudziņš pielīdējs amerikāņiem,jo ko ta apstāigāja šo vēstniecību,lai visu apspriestu par notiekošo savā valstī,pareizi,vai ne?
pulkvedis
p
Komentētāji nez kāpēc uzcepušies uz Ādamsonu , bet runa ir par nožēlojamu nomenklatūras pakalpiņu Maizīti , kura laikā tika nogremdētas visas lietas ,kurās figurēja valsts izlaupītāju mafija ,sākot no augsta ranga valsts amatpersonām līdz visām viņu shēmām un izpildītājiem, kuru barā tādi " vaškeviči" ir tikai "ierindnieki". Ja valstij būtu īsts ĢENERĀLPROKURORS , tad viss Godmaņa organizētais ekonomiski noziedzīgais grupējums jau labu laiku sēdētu cietumā par sevišķi smagu ekonomisku noziegumu realizēšanu pret valsti un tautu, iznīcinot un izlaupot 90-o gadu atjaunojamo rūpniecisko potenci, nevis Godmanis vēl turpinātu savu noziedzīgo darbību valsts aizņemtā miljarda iekrāpšanai ar smagām finansu mahinācijām saistītajā "Parex" .
būs putenis
b
ādamsons uzradies, tas uz nelaimi
Sašutums
S
Ko Tu runā. Ādamson, Tu jau vispār esi pārdevies!
vai Ādamsons nav bijušais čekists?
v
Ir gan kārtīgi mēsli salīduši tajā Svoloču Centrā !
Tauta
T
Lemberga sulainis Kuģniecībā Kamaldiņš nu gan ir pirmais, kuram komentēt politisko ietekmējamību!... :D
antikomonists
a
jaa taadu kaa VDK šefu Borisu Karloviču vecie komunisti vairs neatradiis, briivu no politikas neietekmeejams ar skaidru un nežeeliigu skatienu uz komoonisma virsotneem ...kad komunisti piedziivoja krahu kaa kaartiigs vaacu virsnieks nošaavaas , pirms tam nošaujot arii sievu , stroķis gan atradaas uz plaukta.
oza
o
Adamsons no skaudibas ir savas bikseles pietaisijis un jau smird pa visu Latviju......
morale
m
dokumentu viltotaja V.Muzniece butu labak klusejusi, ka si un vinai lidzigie vispar vel ver muti vala?
Tamle
T
Vwcias cekists, kretins, Latvija svalst snidejs un latviesu tautas nicinatajs, Godman, Skeles un zidu un krievu partiju kalps Adamsonas laikam bija sasapnojies pats uz so amatu, idiots. J.Maizisa kandidatura ir loti piemerota sim amatam un pats galvenais, ka vins ir Latvija dzimis un audzis latvietis, jo ar tiem kalidonam, paslabuma mekletajiem, egoistiskiem kraukliem kadi salidoja uz Latvijau, lai sadalitu sev amatus, Vikene, Samite, Kalnins.....Birzniece.....ir jaibeidz, jo vini ir sevi pieradijusi ka nespejigi, neko nezinosi, slinki, alkatigi, varaskari kretini. Kazocins ka cilveks ir ok, tacu vins pedeja laika loti velejas SC seskus ievilkt Latvijas valdiba un tas paradija vina patieso dabu, protams, daudz noziedzigak darbojas alkatiga, egoistiska Vikene, kura noniecinaja Latvijas valsts valodu un izvaroja Latvijas valsts valodas likumu, lai tikai iztaptu okupantiem un vinu pecnacejiem, si veca Kanadas grabaza bija iedomajusies no sevis lielo politki, ha, ha, ha .
ragana
r
Laime,ka mums ir tāds Ādamsons.Neietekmējams goda vīrs.Ko mēs bez viņa čekistiskās pieredzes iesāktu?
lauki
l
Ko nozīmē dažu gudrinieku izgudrojums attiecībā uz SAB šefa amatu - politiskā ietekmējamība ? Cilvēkam, kuram vara uzticēs nodrošināt valsts drošības intereses vienmēr būs jādarbojas kā valdošās varas pārstāvim un tās uzdevumā, nevis jāfilozofē, kādus vēlētājus viņš pārstāv. Absurdi ir iedomāties, ka šāds cilvēks var būt politiski neitrāls, tikpat bezjēdzīgi ir centieni ap šo jautājumu radīt tirgu.
ha
h
Te daudzi iedomājas, ka neitrāls nozīmē to pašu, ko neuzpērkams. Neuzpērkamība vai pērkamība ir atkarīga no personības nevis politiskās pārliecības. Taču, ja būs jāizvēlas no divām līdzīgām spēcīgām kandidatūrām, izvēle vienmēr kritīs uz valdošajiem simpātiskāku kandidatūru. Tā ir aksioma.
  • 1
  • 0
ha
h
Te daudzi iedomājas, ka neitrāls nozīmē to pašu, ko neuzpērkams. Neuzpērkamība vai pērkamība ir atkarīga no personības nevis politiskās pārliecības. Taču, ja būs jāizvēlas no divām līdzīgām spēcīgām kandidatūrām, izvēle vienmēr kritīs uz valdošajiem simpātiskāku kandidatūru. Tā ir aksioma.
  • 1
  • 0
objektivi skatoties
o
Lidz šim uzticigi kalpojis amerikanieem, marsiessiem un jenotiem. Paklausīga marionete.
ha
h
Tieši tādam jābūt SAB šefam, - paklausīgam, precīzam un izlēmīgam. Citādi būs tāds pat tirgus kā Saeimā.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas