Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Advokāts Liepa uzskata, ka Latvijā jāveicina patriotisms

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Paldies par rakstu!Tādus vajag visos plašsaziņas līdzekļos un katru dienu! Tās daudzās suņu rejas,kas gāžas virsū riebjas lasīt,tikai skāde,ka paši rējēji neapzinās to,ka šauj SEV kājā vai vēl sāpīgākā vietā.Nepiedodama un vislielākā nelaime Latvijā,ka te NACIONALĀ,NEATKARĪGĀ valstī nav iespējams BEZ SUPERDISKLRIMINĀCIJAS - okupantu val.pieprasīšanas ne izdzīvot īsti,ne atrast darbu.Uz to vikiligā Pabriks tikai atrod visatļautību,bet ne notiekošajā valstī.IR vesela rinda uzņēmumu/vagonu r.,kuģubūve,dzelzceļš,ostas,nerunajot par privāto,kur strādā krievi,BET latvietis ir viens amats - papīriem.UN TĀ IR "latviska"Latvija ko mums solīja LTF.Krieviem nav kauna baurot pardiskrimināciju!?Pret LATVIEŠIEM notiek GENOCĪDS!ARĪ TV utt.-- VISUR !!
xxx
x
Man patīk Liepa.Un viņam ir taisnība.
Buba
B
Kā patriotismu un ticību valstij un likuma spēkam ietekmē advokātu bataljons, kas aizstāv Latvijas lielāko laupītāju
latviešvalodīgais
l
Piekrītu liepas kungam uz 100%! Tikai lasot komentārus, jāsecina, ka lielākā daļa nav nekā sapratuši un tas nozīmē, ka nekas netiks darīts lietas labā. Ticamāks scenārijs ir, ka Krievija turpinās vērst savu naidīgo retoriku pret Latviju (kuras rezultātā lielā mērā šī zemā pašapziņa ir izveidojusies) un Eiropai ar laiku apniks auklēties ar šiem vaimanātājiem. Pamazām, bet pārliecinoši, Latvija ieslīgs atpakaļ Krievijas apskāvienos. Tad izveidosies tā „taisnīgā” sistēma – vienīgā kas spēj gan materiāli, gan morāli apmierināt PSRS izaudzināto paaudzi; bet rietumnieciski domājošie jau liela daļa tagad atrodas rietumos.
Nav ko slēpt
N
Kas jūs esat par cilvēkiem? Ne jau ar naudu vai nodokļu procentu var izmērīt vai kā citādi mainīt patriotismu. Kopš kuriem laikiem savas valsts mīlestība ir bijusi saistīta ar ekonomiku? Jums neviens neliek mīlēt un cienīt Godmani vai Kalvīti par situāciju, ko abi kungi radījuši. Kā būtu, ja arī jūs atmestu savu egoismu un padomātu par valsti ārpus naudas robežām? Patriotisms pret savu valsti - tā ir kaut vai cieņa pret tiem, kuri atdeva savas dzīvības par šo valsti 1. un 2.pasaules kara laikā un Brīvības cīņās un riskēja ar to astoņdesmito gadu beigu revolūcijās. Cilvēki ticēja šai valstij, tās dzīvotspējai un nozīmei, atdeva dārgāko, kas viņiem bija - savas un mīļoto cilvēku dzīvības - bet jūs visām šīm idejām spļaujat tam visam virsū, uzkāpjat ar kāju un nomētājat ar k**ām tikai tāpēc, ka jums maz maksā! Tad parādiet to, ka esat labāki par (ne sevišķi) cienīmajamiem politiķiem, sāciet arī jūs domāt valstiski! ''Viņi tāpat visi ir korumpēti, es tāpēc arī nemaksāšu nodokļus vēl labāk - braukšu uz īriju lasīt sēnes'' - ar to kaut kas kļūst labāks? Es tam tiešām tagad ticu, ka valdība ir tautas (vismaz lielākās daļas) spogulis. Cilvēki vienmēr gaida, kad pūcei aste uzziedēs politiķi kļūs labāki un tad būs iemesls un lielā motivācija pašiem mainīties. Ja nemainīsies tauta, nemainīsies arī politiķi, jo tauta ir tā, kas viņus izvēlas, nevis politiķi izvēlas tautu!
K-K
K
Dejai: ... pirmais solis uz izmainu ir situacijas izpratne un pieradijumi vajadzibai ... v ... otrais, merktiecigs plans ... v ... tresais, aktivitate .... saksim ... Annai: ... Piekritu , iznemot ... velet par prokrievisko, pretvalstisko un pretlatvisko SC ... tas nav latviesu tautas intereses, ne Latvijas sabiedribas ... ... Piekritu itseviski tam kas bijis un kas turpinas : LR2 elites uzskatam un valsts vadibai it ka valsts butu privatuznemums - uzskatam kas nacis ar Primakova palidzibu un centralas planosanas ekonomijas bijusas etikas un morales, un kas tika partaisits ar neoliberalu briva tirgus idologijas palidzibu par korumpatijas Lejputrija izmainas jucekli un naivo atbrivoto sabiedribu vide ... ... Un tas turpinas ar nakosas paaudzes (Dombrovska) nespeju saredzet Globalisma merkus un tos kuri un ka caur SVF un PB aktuali nodarbojas un ved uz so 'neo fasistisko imperialismu' ... Ludzu palasiet Jana Perkina (John Perkins, Confessions of an Economic Hit Man, vai 'The History of American Empire') - tur jus gusiet izglitibu ka Latviju, Islandi un Iriju paslaik izmanto ka labratoriju Globalistu grandioza plana istenosanai ... unka tas tika izmeginats ari citur ... ... Mums pasiem ir jasak valdit sava zeme, janem piemers no igaunu, iru un lietuviesu patriotisma ... jamaina si paaudze uz treso - vel jaunaku !!!!
alberts
a
Kādu patriotismu var ieaudzinat ja tevi katru gadu,sistematiski aplaupa pašu valsts?Smieklīgi!Es un zinu daudzus latviesus kuri ienīst šo "aplaupītāju un laupītaju" varu.
Inga
I
Piekrītu raksta autoram. Ar mūsu ņaudēšanas kultūru un bezatbildību pret savu nāciju un valsti mēs tālu netiksim. Bieži esmu Igaunijā, var apstiprināt, ka tur attieksme pret igauņu nāciju un Igaunijas valsti ir pilnīgi citāda. Igauņi spiež krievu imigrantu pielāgoties sev un nevis paši pielāgojas krieviem. Igauņi ne tikai uzskata sevi par rietumniekiem, bet patiešām IR rietumnieki. Piemēram, Igauņu televīzija nav krievu televīzijas atgremojums kā tas ir mums Latvijā. Igaunija varētu būt mums paraugs. Arī tajā ziņā, ka tur tādu muļķu, kas balso par oligarhu un moskovītu partijām praktiski nav.
Krauklis
K
Liepa ļoti pareizi runā. Viena latviešu daļa velk uz krievisko domāšanas un attiecību kultūru, tie mentāli krieviskojas, un valsts neko nedara, lai stiprinātu apziņu, ka mēs atrodamies nevis Krievijas orbītā, bet gan esam rietumnieki, vismaz pēc savas dziļākās pārliecības. Tādēļ īsts patriotisms iespējams tikai caur rietumniecisko pieeju Latvijai, tās sabiedrībai, latviešu tautai.
Eva Braun
E
Lielisks un ļoti aktāali vajadzīgs raksts ... Paldies ! Katram no mums ir kāds talants . Galvenais nenokārt degunu un aktivizēt sevī vēlēšanos savas radošās idejas īstenot . Šobrīd tam ir ideāls laiks . Brāļi ,latvieši ,uzlocīsim piedurknes ,lai katrs kaut ko īstenotu no saviem saņiem Dzimtenes Godam ! Ja to redzēs mūsu bērni -tad arī viņu dzīves uzplauks . Jo zinu skaidri -mūsu ļaudis spēj darīt brīnumus . Uzticēsimies viens otram un palīdzēsim ! Dievs tur savu gaišo ,svētījoso roku par mūsu zemi Latviju ! ..
Eva Braun
E
Lielisks un ļoti aktuali vajadzīgs raksts ... Paldies ! Katram no mums ir kāds talants . Galvenais nenokārt degunu un aktivizēt sevī vēlēšanos savas radošās idejas īstenot . Šobrīd tam ir ideāls laiks . Brāļi ,latvieši ,uzlocīsim piedurknes ,lai katrs kaut ko īstenotu no saviem saņiem Dzimtenes Godam ! Ja to redzēs mūsu bērni -tad arī viņu dzīves uzplauks . Jo zinu skaidri -mūsu ļaudis spēj darīt brīnumus . Uzticēsimies viens otram un palīdzēsim ! Dievs tur savu gaišo ,svētījoso roku par mūsu zemi Latviju !
Juha
J
Varbut to patrioti varetu siikaak aprakstiit, kaa tas ir - buut patriotam. Varbuut es iisteniibaa esmu, bet to vienkaarshi nezinu? Kaarteejo nodoklju paaugstinaashanu uznjemt ar prieku ? Braukt pa sabrukushiem celjiem un mierinaat sevi ar domu, ka mums buus Gaismas pils? Staigaat pa tumshaam ielaam, vairoties no narkomaaniem, bet domaat ka tomer viss buus kaartiibaa? Dot kukuli berndarza vaditajai - jo valstij pagaidu grutibas? Vai nopirkt Kjinaa razhotu karodzinju un pielikt pie mashinas loga un braukat pa ielaam?
Pindacīšas lakatiņi
P
Būtu labāk jūrmalniekus aizstāvējis pret segregāciju. Dīvaini man jāmaksā milzu nodoklis, kuru pārskaita Ciblai vai Pampāliem vai kam tur. Katrs lai strādā un pelna pats savu varēšanu. Un nodoklis ir tiešām MILZU,jo vēsturiski Jūrmalā mājai apkārt ir zeme. Un vēl Jūrmala jau ir izstiepusies kilometriem.Tad arī būs patriotisms,ja tevi nedzīs arā no savas mājas.
SMAIDS
S
...jo nekas nav mūžīgs.
SMAIDS
S
redzēs ko darīs LOL ja viņu pieņemsim atlaidīs no viņa tik traki mīļā darba..kad tik ļoti mīļajai ģimenei vairs nebūs ko likt uz galda..kad viņa draugi vairs nebūs tik draudzīgi....... )))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas