Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Agešins: Nākamgad būs jauna valdība, koalīcijā iekļaujot ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars Graudums
I
Visiem buus reiz jaasaprot, ka SC ir tikai nelegaali ievesto kolonistu partija. Tad taa pazustu un Latvijaa veidotos pavisam cits partiju spektrs. Cerams objektiivaaks, taisniigaaks un godiigaaks. Un taa saucamaa "tautiibu probleema" kljuutu nenoziimiiga. Kaa Vaacijaa, kur dazhi turku izcelsmes poltikji runaa kaadaa vaacu dialektaa un no visiem tiek cieniiti!
latvietis
l
Vai piestrādā par "Saskaņas centra" galma astrologu? Centies vien, varbūt kādreiz varēsi ieņemt Globas vietu pie Kremļa pundura kājām.
Lelle
L
Glups putns, glupa dziesma...krā-krā-krā...
DUKSIS
D
Vau, vau, vaf, vaf, vauuuuu!
piedrujieties
p
Agešinam prognozes tādas pat kā "ekonomista" Smirnova slimā zilobnīša murgi!
ILARS - dienai
I
Vai šai avīzei tiešām nav ko citu rakstīt un propogandēt kā šī suņpurņa slimos murgus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valdis
V
Latvijas iedzīvotājiem ir jāzina savas valsts ienaidnieki.
  • 0
  • 0
Teica Milda -
T
Čaka ielas skaistulīte....
  • 1
  • 0
Ervīnam
E
Kaut kur vairākkārt redzēts teksts. Kopija no vakardienas? :) Vai aizvakardienas?
  • 4
  • 0
.....................
.
Ervīns Var pamanīt, ka kāds pārdzēries jenotelis ticis pie vērtējumu koriģēšanas. Visi jenotus kritizējošo komentāru pozitīvie vērtējumi (plusi) momentāli pazūd, bet tiem retajiem jenotu pašslavinošajiem komentāriem momentā plusu skaits pārsniedz 10. Lai jau veicas anonīmajam plusu un mīnusu pavēlniekam, lietas būtība no tā nemainās un svešu varu pakalpiņš, savas tautas aplaupītājs dombrovskis no tā nevienam mīļāks nekļūs.
  • 1
  • 13
Valdis
V
Padomju oku-antiem ir jātīra sabiedriskās tualetes Rīgas pilsēta, nevis jāgvelz visadas muļķības par to, ka nākamgad kritīs valdība! Padomju okupantu cūkas, ziniet savu vietu Latvijā!
Mjaa
M
es sapņoju,man gredzens pirkstā, bet pamodos,mans pirksts bij d.i.r.s.ā.
  • 0
  • 0
Mjaa
M
Pēc tavām lamām nav cita ceļa kā padzīt Jūs siles neliešus! Ir nenovēršamas 2012.gada Saeimas rudens vēlēšanas , lai šos Vienotības bezgožus un viņu satelītus: zapleriešus (ZRP) un parādniekus (VL) aizdzītu vēstures mēslainē.
  • 1
  • 22
Sīmanis
S
Jūsu vēlētāji gribētu gan redzēt Jūs valdībā, taču Jūs baidāties uzņemties atbildību un tāpēc te muļķīgi atrunājaties par klaut kādu cinismu un vēl ko ne.
padomdevejs
p
Visiem latviesiem zidu un krievu referendums ir jaignore un tas ir jaboikote, lai Latvija latviesi redzetu, cik daudzi tai ir ienaidnieku? Krievi ir agonija.
FBI
F
Vari pietaupīt savus padomus krievu Delfiem, biedri. Latvieši uz referendumu aizies un nobalsos PRET krievu valodu. Lai tu un tev līdzīgie nevarētu plātīties ar to, cik liels procents no noblsojušajiem bija par krievu valodu.
  • 13
  • 0
???
?
Agesina purns un si zina noteikti ir pirmaa, ko gribu redzet un lasit Ziemassvetkos! Vai Dienaa cilveki filtree, ko dara?
nebaidies,meslainē (jeb zārkā)
n
arī tu tiksi
  • 1
  • 0
Mjaa
M
Ir nenovēršamas 2012.gada saeimas rudens vēlēšanas , lai šos Vienotības bezgožus un viņu satelītus: zapleriešus (ZRP) un parādniekus (VL) aizdzītu vēstures mēslainē.
  • 1
  • 19
tad nu pravietis atradies,
t
lai brauc uz Krieviju un lai roģinā pravieto, kad Puķins kritīs
latviešu strēlnieks
l
Nebrien cita silē, brauc pamesto vectēva zemi kopt.
Jukums
J
Uzskatu, ka situācija sen prasa lai beidzot parādītos politiskais spēks (var jau lietot arī visiem apnikušo vārdu partija), kurš: 1. Būtu sociāldemokrātiski orientēts un iestātos par darba ņēmēju interesēm. 2. Būtu pietiekami latvisks, lai par to bez bažām varētu nobalsot tā nacionāli domājošā tautas daļa, kura līdz šim bija spiesta veikt balsojumu par mazāko ļaunumu - t.i. dažreiz upurējot savas nacionālās vai ļoti bieži - sociālās intereses. 3. Kura nostaja tiesiskajos jautājumos arī būtu pieņemama - t.i. iestātos par veco blēžu tiesāšanu un notiesāšanu. 4. Būtu pietiekami profesionāls ekonomiskajos u.c. jautājumos. Ja šāds spēks neparādīsies, tad nekādi labie laiki mūs negaida. Jo turpināsies līdzšinēja griešanas politika uz nabago rēķina - ar visām no tā izrietošajām negatīvajam sekām. Iespējams, varētu notikt LSDSP reanimācija, bet tad tajā ir vajadzīgas jaunas asinis - Dineviča un viņa domubiedru laiks ir beidzies.
tam he!
t
Nelecies nu, ka nedabūn baurot. Palasot Vienotības cicenes murgus par veselības jaunajām maksām pats aizskriesi jenotus padzīt.
  • 2
  • 14
he!
h
Ja tantei būtu riteņi, tā būtu autobuss!
  • 0
  • 0
smieklīgi un skumji
s
Kad klausos šos SC "orākulus" un pašpasludinātos "specālistus",nāk vai nu miegs,vai vēmiens. Ja klausītos agešinus un urbanovičus, tad: 1) 9.Saeimas laikā viņiem bija jābūt valdībā 2) 10.Saeimā viņiem bija jātaisa valdība 3) 11.Saeimā viņiem bija jātaisa valdība vieniem pašiem, jo kā jau visās vēlēšanās,viņiem atkal būtu pāri 50 % balsu. Viņi vai nu ir no realitātes atrauti pamuļķi,vai truli un vienveidīgi melotāji. Abi varianti neko labu neliecina arī par viņu elektorātu. Līdz ar to - paturi,Agešin,savas prognozes pie sevis, bet ja dikti niez,tad stāsti Urbim un Maratonistam,kurš tālāk pastāstīs Hapilovam ar Vešņakovu.
Ilze
I
Muļķis, sasapņojies un sapīpējies zālīti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas