Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Agešins pieļauj, ka vairākums SC deputātu varētu atbalstīt referendumu par eiro ieviešanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krievnacistu mednieks
k
Slīpēts ir šis Aģis !
URLUKOPIENA
U
APVEMTIES,,, *DDD NEPROIDOT!
ekharts-pilsonim
e
Vai tad savas galvas nav?Vispār jau dīvaini skan,ja 1/3 no Latvijas parlamenta(SC),ir tautas ienaidnieki(Staļina termins).
Pilsonis
P
Es biju PRET eiro līdz brīdim, kad par to pašu iestājās Latvijas ienaidnieki SC. No tā brīža es esmu PAR eiro. Es nekad nepiebalsošu saviem ienaidniekiem!
ekharts
e
Cienītie!Tiem,kam ļoti vajag rubli,var mierīgi braukt Austrumu virzienā,kam euro-attiecīgi-uz otru debesspusi.Šī ir 1918.gadā dibināta Latvijas valsts,kurai,pagaidām,ir sava nacionāla nauda,teritorija ,karogs un vēlēta valsts vara.Ja vairākums no visa šī grib atbrīvoties,tad citādāk ,kā par pašnāvību to nosaukt nevaru.
ruksis
r
Viss, ko tu saki, ir ļoti skaisti, bet valsts izdzīvošanai un attīstībai nacionāla valūta ir mazāk svarīga nekā VALSTS VALODA VISĀS SKOLĀS. (Vai čīņa par latu nav tikai tāds burbulis, lai novērstu uzmanību no šī daudz svarīgākā jautājuma?)
  • 1
  • 1
riņķī apkārt
r
Lasot šos komentus, kuros tik daudz sirsnības attieksmē pret SC :), atcerējos komentus pirms referenduma par iestāšanos ES. Čatā noskaņojums tieši tāds, kā šodien. Liekas pilnīgi ir skaidrs - latviešu vairākums ir pret ES. Referenduma rezultāts parādīja ko citu, proti, SC elektorāts un saujiņa bāleliņu nobalsoja " pret" - vislielākā daļa tautas " par" . Tā pat būs arī šoreiz, tikai pozitīvajam referenduma rezultātam vairs nebūs nozīmes. Netiksim mēs nākošgad eirozonā, ja arī vairākums būs bijis par. Paši sev būsim iešāvuši kājā, sekojot grigulēm un cietiem dūdieviņiem :)
riņķī apkārt
r
Netiksim tādēļ, ka izkrītam no " eiro grafika" . Tā teica Dombrovskis un es viņam ticu vairāk, kā tiem komentētājiem, kuri tagad apgalvos, ka tās ir muļķības.
  • 3
  • 0
Dr.xy
D
To:ekhart. Lasot Jusu demagogisko okupantu propagandu,klust skaidrs,ka Jus censaties ar visiem spekiem nopelnit labaku vietu lopu vagona,kurs drizuma dosies austrumu virziena. Ceru,ka Jums ir zinams,ka lopu vagoni dosies tikai viena virziena,bez jebkadas iespejas atgriesties. Novelu patikamu braucienu ! Uz neredzesanos !
ekharts
e
Nu,lūk kādi vareni argumenti par Eiro-gluži kā no Varas gaiteņiem noklausīti!Ar to arī apsveicu Vienotības vēlētājus!
Osvalds>> noladetais ekhart!
O
lai tu esi noladets ar visu savu svolocu centru jus Maskavas maitas! Latvija ir un bus Eiropa brivo vareno valstu saime un tu kangar ekhart neceri ka mes atgriezisimies vergu nometne Eirazija!
ekharts
e
Cilk izdevīgi Eirovergiem monetāro sistēmu pārvērst par politiski lamāšanos.Viss skaidrs-gaišie spēki esot par eiro,tumšā Maskavas roka =par latu.Kļūst,gandrīzvai smieklīgi,paskatoties atpakaļ mūsu politiskajā vēsturē-atceros*Latvieti,nepadodies!Krievu tanki rīt būs Rīgā!!u.tamlīdzīgi lozungi sāk parādīties.kad loģiskā argumentācija beidzas.Tauta referendumā izšķirs-nevajag vaidēt!
Eiro ieviesanas politiskais katls
E
Eiro ieviesanu atbalsta patriotiski latviesi pret eiro ir Maskavas speki. Nav vairs runa par eiro ieviesanu ka tadu bet runa ir kurs nems virsroku vai Maskavas piekukulotie nodeveji un sabotieri no latviesu vidus un atklatie latvijas ienaidnieki Maskavas Saskanas Centrs vai lavijas patriotiski noskanotie politiki un tauta.
Osvalds
O
Notikumi ap eiro skaidri izgaismo eiro ieviesanas pretiniekus, mes redzam ka tie ir Sakanas Centrs, ja mes zinam ka Saskanas Centrs ir Kremla projekts un pasi uz savu roku neko nedara bet pec paveles no Maskavas tad interesanti ir verot kuri no latviesiem vai kuras latviesu partijas darbojas Kremla intereses. Ja zemnieku savieniba pirmdien atklati uzdrosinasies atbalstit Kremli tad viniem jarekinas ka zemnieku savieniba bus iznicinata jo par Kremla partiju neviens turpmak nekad nebalsos.
zemnieki kopa ar saskanas centru..
z
Eiro ieviesana paradis kuri ir latvijas ienaidnieki un Maskavas agenti ari starp latviesiem, SAKNES PROTAMS JAMEKLE MASKAVA jo Maskava meginas par katru cenu nepielaut lai Latvija ciesak integrejas eiropa, ja zemnieku savieniba nobalsos Maskavai labveligu lemumu tas bus zemnieku savienibas politiskais kaps.
Esiet nolādēti!
E
Svoloču centrs nevēl Latvijai būt Eiropā, bet Eirāzijā. Esiet nolādēti!
Andris
A
Zel ,ka vinu ir tik maz cik ir ,tad EIRAZIJA GARANTETA .Durvis vala ----Lai tik brauc.......JEFINI NOLADETIE .
  • 2
  • 0
Esiet nolādēti!
E
Svoloču centrs nevēl Latvijai būt Eiropā, bet Eirāzijā. Esiet nolādēti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas