Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Agonijas priekšvakarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilnis
V
Visu ļaunumu sakne ir esošā demokrātija,jo tā ir kā mēslojums ,kas veicina melu un ļaunuma izplatīšanos pasaulē.
zb
z
kad izlasu repšes gabalus, gribas nomazgāties. šito žulti un negantību! nu kur tik baigas bābas var būt! lietussargu sludinātāja, viņia viss vienmēr melns. kopš viņas dēļ viņsaulē aizgāja kāds ļoti jauks cilvēks, man nav nekādu ilūziju.
IVI >>PILNAI LAIMEI
I
"It kā pieskaitīt" vēl nenozīmē "būt".
Ilmārs
I
Un vēl maza piebilde. Varbūt iemesls tautas apātijai ir tas, ka padomju laikos, tikai viens piemērs, tu nevarēji nopirkt skaistu auto, jo tādu valstī vienkārši nebija, bet tagad, kad tādi auto veikalos ir, tu tos tāpat nevari nopirkt, jo tev nav naudas, ne tikai nav naudas, bat nav arī nekādu iespēju šo naudu nopelnīt. Vari protams ņemt ar līzingu, uz kredīta. HA-HA-HA!
Ilmārs
I
Vēsturiskā situācija 90-to gadu sākumā bija tāda, ka visi, kas atklāti iestājās pret esošo režīmu bija iznīcināti jau 40-50-tos, apklusināti vai kļuvuši veci un nevarīgi. Tieksme pēc kultūras un mākslas tautas vairākumam tika apmierināta (padomju laikos mums arī bija lieliski dziesmu un deju svētki, lieliski teātri un aktieri, labi mūziķi un izcilas kinofilmas), tauta šajā ziņā bija pašpietiekama. Īstenībā, arī čeka vai VDK vairāk līdzinājās bubulim, kuru vairums iedzīvotāju nemaz nedabūja sajust uz savas ādas. Samērā brīva braukāšana pa plašo Padomjzemi, kurā varēja pabūt, gan kalnos, gan lejās, gan tundrā, gan tuksnesī, arī radīja pašpietiekamu attieksmi. Galvenais, kas bija slikti, bija labklājības iegūšanas neiespējamība lielajam vairākumam, blatu sistēma un citas lietas, kas mums raisīja nepatiku. Pat izcilas personības: mākslinieki, sportisti uc. dzīvoja faktiski slikti, salīdzinot ar ārzemēm. Oficiālā ideoloģija to vien stāstīja rītos, pa dienu un vakaros, ka dzīšanās pēc materiāliem labumiem, tas ir ĻOTI slikti. Tāpēc tieši tas bija apriebies līdz nelabumam. Ne jau tas, ka latviešu valoda izzūd un citādas lietas. Latvieši jau ir lielā mērā uzsūkuši savā vidū cittautiešus un otrādi - mums ir milzums jauktu ģimeņu. Pēc uzvārda vairs absolūti nepateiksi, kāda cilvēkam tautība. Tā nu arī iznāca, ka galvenā lieta, kāpēc tauta nolēma atjaunot Latvijas valsti, bija materiālā labklājība. Atmodas ideālismā varbūt tas tā nelikās, jo to jau vadīja kultūras cilvēki. Taču viņi jau nogāja malā, kad stafeti pārtvēra veiklie un nogribējušies bizneszeļļi. Vēsturē vienmēr realizējas lielākā varbūtība un notiek tas, kam bija lemts notikt.
ly - YL
l
Kamēr biedēsi latviešus ar lāci, tikmēr ļausi vilkiem plosīties ! Paskaties apkārt - kas apgānu pieminekļus un no kurienes ierodas pedofīli !
YL
Y
Visu Latvijā komandē šakaļi un hienas. Gatavi aplosīt jau asiņojošo Latviju, atdot to Čingizhana pēctečiem un tad ar Jūda grašiem lasīties uz Menas vai salu vai Floridu. Vai tad latvieši vairs neprot ņemt rokās vāles, mietus, lāpstas un slotas. Galu galā pat šmeiserus.
lno
l
Paldies par to, protams, jo daudzi pat nejaudā saskatīt deguna priekšā notiekošo. ____________________ Par to jau runa.
Ghertrude
G
Tomer, japaskatas konteksts, kura notiek literatu pamanitas nebushanas gramatnieciba un novados. Un shis konteksts ir: darba vietu samazinashanas lidztekus cenu pieaugumam maizitei, siltumam, transportam utml. izdzivoshanai nozimigam lietam. Ne ta?
FinalCountdown
F
Kad vadzis ir pilns, tas lūzt ! - un, kas tad notiek - to šodien atkal varam vērot TV ziņu reportāžas iz Grieķijas... - tiek dedzināti nacionālie valsts karogi, ieņemtas radiostacijas, ar 'Molotova kokteiļiem' nomētāta policija......
možino
m
un kas tad Repšei, jūsuprāt, īpašs zināms, kas būs saprotams tikai mistiskajā "īstajā laikā"? Tas, ko viņa verbalizējusi, attiecas tikai uz acīmredzamo līmeni. Paldies par to, protams, jo daudzi pat nejaudā saskatīt deguna priekšā notiekošo. Tālāk Repše gan pagaidām nav ietiekusies. Bet gan jau reiz tas viņai izdosies..
lno
l
Acīmredzot vēl nav pienācis īstais laiks, lai Jūs sadzirdētu un saprastu. Cerēsim, ka bada dzeguzes prognozētā krīze, kas vēl neesot atnākusi:), liks tomēr vienam otram nākt pie saprašanas.
Zīle
Z
Gundega, Ziemassvētku kaujas būtu lielisks papildinājums sātaniskajam plānam, ko apzināti vai neapzināti īsteno noziedzīgā valdība.
smaka
s
*Jūs*, Juri, pirms krievvalodīgajiem jau nosmacējis kas daudz spēcīgāks.
ņegoņīvolna
ņ
Parlaments ir, kāds nu ir ("vislabākais Eiropā un pasaulē"), - jau kurais sasaukums nav iedomājies (!?!), ka valsts nevar pastāvēt bez idejas, un arī "radošajiem" acīmredzot nav par to nekādas jēgas :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas