Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Aivars Ozoliņš: Gribēt nav varēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
Lieliski Aivar! Visa sāls ir pēdējā rindkopā: " Tāpēc, kad jau sasolītā sekretariātu likvidēšana, apvienošana un pievienošana drīzāk neizdosies, nekā izdosies, tad jau izpurinās vismaz Valsts civildienesta pārvaldi un pievienos Valsts kancelejai; vai to vajag vai nevajag, nav svarīgākais, galvenais, ka tur priekšā nav politiķu, kuriem tas varētu sāpēt, bet sabiedrībai varēs parādīt — re, esam reformējuši. "
alma
a
Tas tacu ir vajprats, ka Latvija valdiba ir izveidojusies par partejisko nadarbinatibas biroju, piemeram ka kastenam, sleserim, riesktinam, demakovai, slakterim, rozem, veldrem. Cik ilgi vel sie aprobezoti pratijnieki iznicinas Latvijas valsti, teres nodoklu maksataju naudu un sos nodoklu maksatajus apzags???
DD1
D
Tukša muca tālu skan.
Nevainojiet vilkus
N
Tieši tā arī ir! Kā naglai uz galvas. Šitais ir tikai teijāteris, lai aizmālētu acis tantiņām. Ko bakstās, būsim pionieri - izveidosim vēl Atejas ministriju!
DILDA
D
vispar visa parvaldes sistema butu jarevize un jamaina domasana. Ne viena vien departamenta saskanot mazu izmainu rikojuma vajag 5-8 citu departamentu vaditaju parakstus. to izdarit vajag vai nu 3 stundas klausities ka katrs maina ieprieks nolemtos, ari pasu nolemtos risinajumus, vai ari skraidit pakal. un tad vinu vizetie papiri ir tikai un vieigi jautajums- vai atkapite pareiza vieta, vai teikums ar pareizu uzrunu sakas. ne saturs, ne butiba, ne jautajuma virziba, bet varda nozime- sadarboties vai sadarbojoties. Kretinu mafija, kas inscine darbu, un telo, ka ir parstradajusies. Privataja sfera tads nekad nekad nekad nebutu iespejams. To saka cilveki, kas tur strada, par citiem, kam tur patik, un necepjas, jo tur ir silta vieta. ARPRATS, KAS TUR VEL NO SIS SERIJAS NOTIEK....
kakadū
k
Nevar ar suņiem riet un ar vēršiem-aizjūgā iet! Godmanim jāizšķiras: jāiestājas par valsts interesēm vai par partiju interesēm. Izskatās, ka Godmanis jau ir izšķīries. Par partiju silēm...
Homo Lettus
H
Godmanis drīz panāks to, ka viņu vispār neviens neklausīsies. Precīzi! Viņa domas mainās ātrāk kā gaismas luksoforā, turklāt ļaunākais, ka atmiņa arī vairs nav sākotnējā, tāpēc jāpiedzīvo arī tizlas izgāšanās (skat. Domburu pagājšnedēļ).
d'Andris
d
Godmanis drīz panāks to, ka viņu vispār neviens neklausīsies. Es ieteiktu MĒDIJIEM šo prātā jau pavieglo vīru vienkārši ignorēt. Ir neliela varbūtība, ka neredzot sevi TV un avīzēs, premjers mazliet sāks domāt, tomēr galvenais būtu tas, ka cilvēkiem būtu iespēja nomierināties un domāt par katram savu personisko krīzes pārvarēšanas plānu. Kam mazāk tērēt, kam vairāk strādāt, kam kukuļus prātīgāk ņemt, kam lielveikalus laupīt.
Kasandra
K
Pēc tik klajiem tekstiem par optimizāciju, saglabājot politisko līdzsvaru, un neloģiskās funkciju pārdales citi secinājumi nemaz nav iespējami. Valdība, nu tak padomājiet beidzot par tēmām, kurām tie sekretariāti domāti! Ja nestrādā pietiekami efekt'vi, varbūt labākais risinājums nav likvidācija?? Un, ja tomēr likvidācija, kāpēc nolemt jau tā ne visai veiksmīgās e-lietas un integrāciju nīkulīgai veģitācijai, institucionālo sistēmu vēl vairāk sarežģījot? Funkciju pārklāšanās novērsta netiks un ministrijām, kurām jau tā pietiek problēmu (IzM un BM) nāks klāt jaunas un tematiski maz saistītas jomas. Žēl. Bet laikam jau paši esam pelnījuši to, kas notiek- ar saviem balsojumiem, pasivitāti, neieinteresētību politikā, lētticību utt.
Ērglis
Ē
Tikai tāds sīkums - tai ir vajadzīga zviedru pragmatiskā un prātīgā mentalitāte. Latvieši ir Ziemeļeiropas kovboji vai itāļi. Normāla saprāta domāšana nav mūsu politiķiem pa spēkam.
Ērglis
Ē
Es varu pateikt to īsāk: rijīgu egoistisku idiotu bars, kas neredz tālāk par savu vēderu. Valstij draud bankrots, kuģis iet pa burbuli, bet viņi diskutē par to, kura kajītes lepno iekārtojumu nemtetīs ūdenī, lai samazinātu svaru. RIEBJAS.
Juris
J
Zviedri ir atraduši lētāku ceļu, kā risināt portfeļu dalīšanu -- tur nepalielina ministriju skaitu, bet vajadzības gadījumā ieceļ attiecīgajās ministrijās pa 2-3 ministriem. Līdzīgi pie mums Latvijā 90.-os gados bija valsts ministri, taču tiem skaitījās ierobežotas tiesības lemt. Neapgalvoju, ka zviedru piemērs ir labāks, taču lētāks tas noteikti ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas