Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Aivars Ozoliņš: Izšķērdības vizītkarte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A13
A
Lai lilita dieva dēļ tik neierauga jūtubā Mugabes vasarnīcu...
dusmas!
d
Tā laicīgā kārtošanās un iekārtošanās uz pilnu klapi ir derdzīga, jo liek domāt, ka vispirms ir domāts par to, kas man būs - nevis, kas man jādara?! Sevišķi pazemojoši tas izskatās laikā, kad liela daļa sabiedrības nevar atļauties normāli paēst.
Vientulais vilks
V
OZOLIN SKALOJIET TAUTAI PRATUS PAR POLITPADOMEM pie uznemumiem ,par nesaskaitamajam agentaturam debilo padomnieku varzu
Sniper'sEye
S
Ha-ha... Ja jau Dienas žurnālsiti zina, ka vainīga izšķērdēšanā ir daļa Prezidenta ģimenes, kādēļ Diena šo daļu neparāda domā un darbībā? Par ko šai ziņā lamāt Valdi Zatleru, ja zināms un nojaušams, ka priekšmetu izvēlē viņš nepiedalās? Turklāt -- hm, tur taču bija konkursi, konkursos bija valsts puses pārstāvji, kāpēc par tiem neviens nerunā? Vai cenšas zāģēt vienīgi zāģējamo, jo tā var uzturēt pseidožurnālistisko popularitāti?
Dačuks
D
Diez kā jūtas Ulmaņa dārgais ziepju trauciņš?!
lasītājs
l
Ozoliņa kungs, mani neinteresē šitādi jautājumi. Mani vairāk interesē atlaist tās augstskolas tās studiju programmas direktoru, kur sagatavojuši mūsdienu Latvijas stulbos žurnālistus. Uzrakstiet par to!
vista
v
nu šita pompozā izdarīšanas nav latviešu mentalitate, ta ir okupācijas gados "ienākusi" no varenas krievzemītes
Basks
B
Nu jā profesionāļo virtuvi , kas paredzēta restorānam likt privātmājā, it sevišķi ja nekādas lielas pārtijas tur netiks rīkotas................. Prāta darbs !!!!!!!
robix
r
Valsts vizītkarte ir lepnas telpas uz vispārējās nabadzības fona?
Lilits Zatlers
L
nakama bus gulamistaba, ar rotejoso gultu!!! taa tacu arii valsts visitkarte!
šausmas
š
SIA LATVIJA & CO , NODOKĻUS VAIRS VISPĀR NEGRIBAS MAKSĀT , BET KO VAR VĒLĒTIES NO ZOO PREZIDENTA UN ZAGĻU MAFIJAS , SPONSORU - KUKUĻDEVĒJU -KUKUĻŅEMĒJU VALDĪBAS
Phoenix
P
Žēl ka Latvijā nav vairāk tādu cilvēku kā 'gm'...
sunis
s
No drošiem avotiem kļuvis zināms ka Latijā drīzumā gaidāms jauns ministru kabinets ar jaunām sejām! Mazliet uzprišināšot ministrus, piešpaktelēšot, piegrimmēšot, atsūkšot taukus, uzvilkšot jaunas šlipses un uzvalkusun aiziet jūriņa pie tautas! To darīs izmantojot aizņemtos SVF līdzekļus, jo ministru kabinets tā esot Latvijas seja pasaulei…
piekrītu!!!!!!!!
p
Griins 19.02.2009 09:10 Toties ar kādu lepnumu Ļiļka varēs savā virtuvē ievest kādu draudzeni vai bijušo kolēģi, lai paskauž.... Man liekas, ka to pārīti sen jau laiks atdot atpakaļ zvērudārzam. +++ Runā, ka Ļilka vairs savas bijušās draudzenes, ar kurām tusējās laikā, kad strādāja komisionkā, nepazīstot. Tagad viņa tēlojot smalku dāmu.
viola
v
Nesaprotu, kāpēc Zatleram pēkšņi, ne no šā ne no tā, būtu jānāk ar taupības uzstādījumu. Pēdējos ašpadsmit gados neviens nekur nekādā sakarībā un nevienā kontekstā ne par ko tādu nav runājis. Apdomīgie un saprātīgie cilvēki nebija dzirdami, bet publiskajā telpā "rullēja" izšķērdība, zīmēšanās un viendienīgums. Kaut kā neatceros "darba tautas" vēstījumu kaut vai šādos pat komentāros, ka mēs, mīlīši, braucam auzu lauksaimniecībā ar savām vecajām ekskluzīvajām mašīnām, ārzemju atpūtu utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas