Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Izvazātais Šlesers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Es ļoti šaubos, ka Valdiņš atlaidīs Saeimu, viņi "uzcepa" jaunu valdību un domā, ka ar to tautai pietiks. Bet valdībā 55% vecie purni!!!
Ozoliņ!
O
Saprotu, Ozoliņ, ka tev ir pesonīgas antipātijas pret Šleseru, bet argumenti nav īsti korekti, jo LPP/LC ir vairāki tūkstoši citu biedru, kurus ar savu nievājošo attieksmi nomelno, lai gan lielāko daļu to cilvēku neesi mūža redzējis, lai varētu ķengāt un aizvainot. Bet runājot par Baštiku, viņam ir operācija, tādēļ, lūdzu, pataupi savu secinājumus un žulti kam citam!
atis
a
šīs dzeltenās žults dēļ es ari trešo gadu nepasūtu šo lapeli
ja?
j
Taču viņa ministrijā uzaudzētais astoņkājis bez stingras pieskatīšanas var kļūt niķīgs un sagādāt grūti paredzamus pārsteigumus. ______________ ja? bet vai jūs, žurnālisti, zinat, cik šlesera radu un pusradu satiksmes ministrijā strādā? visai augstos amatos.. un neviens no brālēnu brālēniem, sievas brāļa sievas brālēniem prom iet netaisās :) tā ka neatkarīgi no tā kā čomaks ir jaunais ministrs, astoņkājis rullēs uz priekšu, tikai varbūt klusāk
akil
a
tu forshi saplaukaaji " shelergaitu..pedeli griidaa.."otro cukmeni.izpaliek treshais cukmens'nasing speshel'.....trekno gadu bocmanji.
Lasiitajs
L
Paguva vai nepaguva to Riigas lidostas 'projektu' nokaartot? Gandriiz vai dereetu saakt Latvijaa deriibu totalizatoru par to ko, kas un cik lielos apmeeros speej sev nokaartot.
Khem
K
"Slimais" Baštiks šodien pa Spici staigāja - izskatījās diezgan veselīgs.
Suka
S
? Ozolingam - vai izvazāts Jums domāts tipa sinonīms " izvarots" = piesmiets? Ja tā, tad o.k. Jau sen Šlesi "izvazāt" derēja.....
haha
h
Ozoliņ, TU esi nožēlojams vazaņķītis. Par Kultūras ministriju tu neesi uzrakstījis ne rindas - tur katrā kabinetam palicis pa Demakovas drauga,m ar tiešo antenu. bet no tās propvinces melnās tantas tu baidies jo cini cik vinja nenormāli atriebīga. šlesers salīdzinājumā ar demakovu, kam čakarēšana īr dzīves lielākā bauda - ir godīgs, strādīgs un atbil;dīgs
Brita
B
Ko nu TP vairs var izvazāt "pēc pilnas programmas"!. Labi, ja minimmālajai dukas pietiks ar tādu Viagras devu, ka infarkts piemetīsies.
Haralds
H
To, ka TP "uzmetīs" LPP kopā ar LC es jau sapratu tad ,kad sākās visas tās runas no TP par rīcībnespējīgu valdību. Viņi taču nav akli un redzēja ka Šlesers ir zaudējis jeb kādu mēra sajūtu un Godmanis , diemžēl, iet viņa pavadā un tas visvairāk diskreditēja valdību tautas acīs . Aināriņš , acīm redzot, sasniegdams galvu reibinošu karjeru , būdams samērā jauns un bez izglītības , iedomājās , ka gudrāku un pārāku par viņa nav. Un tā bija viņa kļūda ! Viņš ( cik paradoksāli ) aizmirsa par trim lielākiem pārbaudījumiem, ko Dievs izdomājis priekš cilvēkiem - vara , slava, un nauda. Atceramies - pat "Jūrmalgeitas" skandāls nelika viņam nosarkt. Taču nu , acīmredzot , visam ir pienācis gals ! Vēl eļļu ugunij noteikti pielēja atklātībā nākušās Air Baltic prezidenta Flika un citu padomes locekļu milzīgie atalgojumi. Nav grūti iedomāties , ka , iespējams, šie kungi ar kādu lielu priekšnieku arī dalījās. Un vēl tās greznās pils celšana Jūrmalā ! Un viss tas laikā ,kad tūkstošiem zaudē darbu , skolotājiem , policistiem un ārstiem samazinās algas , kuras jau tā nekad nav bijušas no lielākām. Un vēl , droši vien , daudz kas nāks gaismā tagad , ja vien Gerhards nav Šlesera čomaks. Un vēl man ir cerība , kaut arī maza, ka LPP biedri ne visi līdzinās vienas , nelielas Austrumāzijas valsts iedzīvotājiem , kuri savu vadoni uzskata par visu laiku , visgudrāko, vislabāko, viss, viss ..... un balsošanā par viņu piedalās 99,99% un arī nobalso 99,99%.
valdis
v
Spraagusha eezelja ausis un vietu uz naaraam Shleseram,ne Riigas meera kreeslu.
ZEMENE
Z
Pilna RĪGA ar auniem tā ka visādi var gadīties.
Paltraku Vilis
P
Šlesers var kļūt par Rīgas mēru tikai tad, ja Rīgā dzīvotu auni un aitas. Šlesers sūdos līdz ausīm!
Andris
A
Super! Viens no jautrākajiem Ozoliņa rakstiem. "Ģimenes vērtību deklarētājs Ainārs Šlesers .. ārpus .. "gultas", .. aizvainots par Tautas partijas neuzticību" "greizsirdīgi prognozē rūdītais TP piegulētājs" ""vīrs un vārds" Šlesers skaļi paziņoja, ka neatgriezīšoties Saeimā un pēc dažām dienām atjaunoja savu Saeimas deputāta mandātu" "partijas īpašnieks atcēla savu "mācītāju" kongresu, .. jo, .. esot saslimis partijas biedrs Ainars Baštiks. (Lai izklausītos vēl pārliecinošāk, varēja piebilst, .. ka astrologi iesaka todien palikt mājās.)" "aizvainotais mačo dižojas .. "izvazāt" nu jau visu galvaspilsētu" "Ļaunas mēles melš, ka .. deputāta mandātu Šlesers atjaunojis, lai nodrošinātos ar tiesisko imunitāti" Desmitniekā! :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas