Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Klibs divkājis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
p
p
Jā kur ta mūsu zvirbulēns?? Būs padzīts no darba PC!!
otra puse
o
Maskavas roka jau nu gan nav nekāds šablons, bet sen jau kā pierādīts fakts.
piebilde
p
buldozers plus Melo-M
Karamba
K
Manuprāt, tikai labi, ja pilsoņi krievi pārliecināsies par " savējiem" ,tāpat kā pilsoņi latvji pārliecināsies par " krievi nāk" mītu. Izrādīsies, ka tādi pat vien ir. Gan vieni, gan otri. Un tas tā kā cerīgi, jo vēlētājam nāksies pārdomāt šablonus " maskavas roka" vai " gansi visu salaida tūtā" . Par atbildību gan diezgan smieklīgi.Tikko buldozers parādīja kā reklāmas vējāaizvien lokas un lieca vēlētāju atmiņa par atbildību.SC vnk pa šo brīdi jāsapelna gana daudz piķa, un saeimas duris plaši vaļā. Forsmažors varētu būt tas pats- vēlētājs.Cerams.
I.B.
I
Turpinas! Būtībā jau nekas labāks nebija arī pirms tā.
Mikija
M
Ozoliņa k-gs precīzi atspoguļo RD vēlēšanu "sauso atlikumu" - SC un LPP/LC kopējo atbildību, no kuras šoreiz nevarēs izvairīties. Mani pārsteidz koalīcijas līgumā noteiktais aizliegums pārējiem deputātiem iesniegt vai atbalstīt ar koalīcijas padomi nesaskaņotus lēmumprojektus, kuri skartu budžetu un šaubos, vai tas atbilst likumam. Bet no otras puses, tās ir lamatas tiem, kas šo instrumentu izdomāja, jo mehānisms, kas sāpīgi aizcērtas, ir koalīcijas skaidri definētā atbildība.
Skaistule
S
Viss notiks tā kā Ozoliņš raksta. Citādi nav iespējams. Vienkārši nav iespējams.
vau vau vau
v
Mīļo zvirbulēn, neklusē! Nu, parādi visiem šiem pajoliņiem, kas un kā. Man pašam ar to domāšanu tā ir, kā ir, nevaru visu skaidri pateikt, bet Tev—viss kārtībā. Gaidu!
Skaistule
S
Izlasīju visu līdz galam. Labs raksts
Skaistule
S
"Astoņkājim, kas tur top, būs tikai divas plikas kājas. Turklāt viena būs krietni resnāka par distrofisko otro — vara un atbildība starp abām sadalīta ne tuvu ne brālīgi. Varas vezuma grožus turēs Šlesers, bet mēram Ušakovam, kam ticis gods stāvēt augstajā amatā pie ratiem, būs jāatbild par kučiera sastrādāto." __________________ Aplausi un kārtīgi smiekli par brīnišķīgo teikumu.
domāju
d
Vēl jau nav notikusi pat pirmā Domes sēde, bet Ozoliņam jau viss skaidrs.
Pipo
P
Nāks laiks,. nāks padoms. Neticu, ka šis apvienības modelis izvilks visu termiņu. Zem buldozera ķēdēm pakļuviši daudzi, nupienakusi kārta Ušakovam.
Kaspers
K
Ušakova koalīcija ar Šleseru ir it kā pretdabiska. Varbūt gan izrādīsies, ka Saskaņas centra kreisums ir tikai blēdīšanās. Rīdzinieki kārtējo reizi var izrādīties blēžu cauri iznesti. Cerētās kreisās domes vietā būs iegūta blēdīgi labēja dome.
vilis
v
Burvīgs raksts.Tā tas arī laikam notiks.Būs jauka izrāde.Ar interesi vērošu.Ož pēc Pirra uzvaras.
dzeris
d
Es domāju, lai jau viņi strādā, nekas saliktāks par birkveidīgiem, gan jau, nebūs. Bet, varbūt būs kas labāks? Neticu atsloēdzniekam, bet, vrbūt SC dzīlēs kas briest?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas