Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Aivars Ozoliņš: Krievijai zūdošā Čečenija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Labs:)
xxl
x
Latvija badaa nemirs...par to sen zinaams,ka Krievija(viena no bagaataakajaam valstiim pasaulee)nespeej pati sevi pabarot...vot tas gan,un tagad veel kriize...spraags slaavi kaa mušas:):):):)
xxl
x
Tad jau sanaak,ka peec kara Čečenijaa ir daudz briivu zemju un dziivokļu,varbuut gribi aizbraukt?:):):)Un Maskava naudu dos,super dziive buus,ne kaa te-Latvijaa...taads paniikums...visi Tevi apbižo...Laimiigu ceļu visiem Tev liidziigiem!!!!!
Deokupācija
D
Būtu labi, ka krīze Latvijā ieilgtu. Tad ir cerība, ka civilokupanti un viņu atvases izvāksies uz "plaukstošo" Krieviju. VIDam vajadzētu daudz rūpīgāk pārbaudīt mazo privātfirmu nodokļu nomaksas.
tas
t
Sapno,sapno- tikai visdzilaka lidzjutiba tev personigi un Latvijai-bada mirt...
Antons
A
Tas smieklīgākais ir, ka krieviem par visu šo imperiālisma ilūzijas uzturēšanas cirku ir jāmaksā permanenti - gadu no gada, gadu no gada. Ja viņi to nedarīs - jauns karš un jukas Kaukāzā. Ar to viņus arī apsveicam - vai pareizāk būtu teikt - izsakām visdziļāko līdzjūtību - he-he.
Antons
A
dzeris 12:09 Ne Dudejavam, ne Mashadovam tāda suverenitāte, kāda Čečenijai ir tagad, pat sapņos nerādījās. Un naudu no Maskavas Čečenija, dabīgi, pumpēs, bet drīz vien tā kļūs bagātāka par Krieviju. Jo atceļot kontrteroristisko režīmu, Kadirovam ir tiesības uz Groznijas lidostu pārvērst par starptautisku, ar visu muitu, un tas nozīmē, ka caur šo muitu, kas nekad nepakļausies nekādiem Krievijas varas orgāniem, caur čečeniju uz Krieviju un no Krievijas ies viss kaut kas, un visa Čečenija pārvērtīsies par vienu lielu ofšoru, no kura bagātināsies Kadirovs un tuvu stāvošie, dabīgi, savu daļu maksājot arī Kremlim... Tātad reāli Krievija šo karu pilnībā zaudējusi, nav taču Kadirovam grūti reizi pa reizei apliecināt, cik ļoti viņš mīl Putinu. xxxxx Pilnīgi pareizi. Kremļa imperiālisti it kā var pasludināt, ka saglabājuši vienoto nedalāmo. Faktiski tā ir tikai ilūzijas, jo izveidojas vēl viens mafijas ofšors - melnais caurums, kurā var visu ko norakstīt un kuru Krievijas centrālā vara faktiski nekontrolē, bet daži noteikti saņems dividendes. Ilgtermiņā krievu tauta par to smagi maksās ar saviem sviedriem un asinīm. Bet vēsturiski tā tas vienmēr bijis - impērijai novājinoties, provinces sāk pārvaldīt un kontrolēt vietvalži, kas impērijas kasē atskaita nodevas.
un
u
Bravo, priležnij čelovek, raskladivaj jaica po raznim korzinam, ne lenisj, a to poterjaješ vse. Sidi, pihti, no smotri, rabotu ne prekraščaj.
Человек
Ч
Все познается в сравнении. Давайте посмотрим, что пишет сегодня в той же Диене Ģirts Kasparāns в статье Čečenijā jaunas sadursmes: "Saskaņā ar ekspertu aprēķiniem desmit gadu ilgā "pretterorisma operācija" Krievijai izmaksāja vismaz 150 līdz 200 miljardus rubļu (2,4 līdz 3,2 miljardi latu). Čečenijas atjaunošanas programma paredz, ka šis reģions no federālā budžeta saņems 30 miljardus rubļu (477 miljoni latu) gadā. Šāds naudas pieplūdums varētu vēl vairāk palielināt R.Kadirova varu Čečenijā." - Итак, сравним эти цифры с латвийским госбюджетом. "2,4 līdz 3,2 miljardi latu", что потратила Россия за десять лет на чеченскую операцию - это только ПОЛОВИНА латвийского годового госбюджета; и это только ПОЛОВИНА того, что Латвия просит у МВФ (7,5 млрд. евро) на три года для своего выживания. Далее. В год Чечня получит 477 miljonus latu из госбюджета России. Что это есть? Когда только для спасения "Парекса" Латвия в прошлом году потратила столько же или примерно столько же. И еще столько же потратит. При том учитывая, что Россия больше Латвии раз в сто.
un
u
Poterjatj možno jaica v korzine, kogda trjasko jehatj. A stranu svoju ti davno poterjal, predav jejo, daže rossijskuju glubinku preziraješ, sverhčelovek.
Человек
Ч
Надо было выбирать. Нынешний вариант, это более сильная Россия, чем если бы она потеряла Чечню. Так что нормально. Реальная политика. Сильная Россия = хорошо русским в Латвии.
dzeris
d
Ne Dudejavam, ne Mashadovam tāda suverenitāte, kāda Čečenijai ir tagad, pat sapņos nerādījās. Un naudu no Maskavas Čečenija, dabīgi, pumpēs, bet drīz vien tā kļūs bagātāka par Krieviju. Jo atceļot kontrteroristisko režīmu, Kadirovam ir tiesības uz Groznijas lidostu pārvērst par starptautisku, ar visu muitu, un tas nozīmē, ka caur šo muitu, kas nekad nepakļausies nekādiem Krievijas varas orgāniem, caur čečeniju uz Krieviju un no Krievijas ies viss kaut kas, un visa Čečenija pārvērtīsies par vienu lielu ofšoru, no kura bagātināsies Kadirovs un tuvu stāvošie, dabīgi, savu daļu maksājot arī Kremlim, kaut kas jau atleks arī tautai. Un Čečenijā nir nafta, par kuru cīnijās krievu armijnieki un Kadirovs, un, šķiet, arī tur Kadirovs uzvarējis. Tātad reāli Krievija šo karu pilnībā zaudējusi, nav taču Kadirovam grūti reizi pa reizei apliecināt, cik ļoti viņš mīl Putinu. Kaut arī daži domā, ka arī jauns kariņš ar čečeņiem nav neiespējams, ja Krievijā ieiklgs krīze. Bet citi uzskata, ka tad drīzāk būs Gruzijas variants.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas