Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Nāc, stājies ministros!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilžux
i
reklāmtaisītāji TP ir labi. Ja es nezinātu, ar ko darīšana (t.i.ar tautaspartiju), mani tā reklāma nudien aizkustinātu, pilnīgi sagribās iet un stāties.
Re!
R
Tā jau te viss tiek sarunāts! Brigmanis piezvana Dūklavam, Zaržeckis pazvana Zatleram,. Jānis Andrim un lieta darīta. Vajag tikai atrasties vajadzīgajā vietā un laikā un pie mums pat sētas miets var kļūt par ministru!
biletens
b
bet galvenais, ka tie cilveki, uz ko vini cer, iestajoties partija domas, ka nu vini tagad kaut ko izdaris un izlems!! ha ha. Var jau veletaju balsis kekseet arii sadi.
Es jau nāku
E
Tagad partijām karsts laiks, visu laiku jāplāno, jāperina. Tas pats TP plāns, izvirzīt Antiņu premjera amatam ir acīmredzama viltība: viņu, protams, neviens neapstiprinās, un dziļās pakaļās periods būs uz citas partijas premjera pleciem un atbildības. Bet kā sazinās deputāti, ja ir zināms, ka sarunas kāds noklausās?
Troll
T
Kā aizgāja "asiņainie punduri", tā TP intelekta spējas ir satecējušas smiltīs . Ko mums būs no tā mācīties? Var nodibināt tādu partiju, kurā kaut puse ir āmurgalvas, bet nolasīt 4 - 5 intelektuāļus "ar pretenzijām", - kas darbojas kā visu diennakti domājošs štābs un viena galva (Liepnieks, Bendiks, Demakova u.c.), un tad var kalnus gāzt (+ ja ir mazliet naudas!). Paejot malā "punduriem", premjers - garants drīz vien pārvērtās par prastu Cūkmenu, pēc tam visa partija, šie lielie darītāji, tautas acīs pārvērtās par blēžu bandu un nicināmiem subjektiem, no kuru rokām pat suns maizi neņem. Stendzis viens pats iemeloja Saeimā "balto lapu" Šlesru ar visu sievu, sektantiem un naudaskāro drauģeļu baru. Vai nav jābaidās, ka tautai atkal kaut kas tiks iešmugulēts un pēc vēlēšanām nākamā rītā atkal pamodīsimies ar sūdīgu paģiru sajūtu?
neitro
n
Es šo reklāmu uztvēru kā klaju ņirgāšanos par sabiedrību. Tiešām, cinismam un zemiskumam arī ir robežas. Runas par kaut kādu atbildību, pensijām un algām, zinot, ka pie šābrīža situācijas mūs noveduši TP ""zinātāji un darītāji"" var uztvert tikai kā zaimošanu. TP nav vairs neviena PR speciālista, ja var palaist ēterā šādu antireklāmu. Latvija sāk izskatīties pēc trakomājas.
Karoga apgānītāji
K
Pievienojies TP jauniešu kompānijai.
slota
s
Laikam iešu uz tp- Poters iemācīs lidot.
no malas
n
Es paredzu, ka Andra Šķēles sazagtos miljonus (Avelat grupas prihvatizācijā) tagad TP liks lietā tieši orientējoties uz VIDEO zombēšanu. Viņiem tas ir vienīgais iespējamais ceļš, jo tur tomēr pastāv iespēja paķert uz muļķi kādu balsi, kas līdz dzīvojis kautkādā info vakuumā un kam vienalga par ko balsot. Viņiem tas ir "tagad vai nekad" variants. Ja neieklūs Saeimā, tad atnāks jauni cilvēki un uzraks tik nesmukas lietas, ka kādam būs jāiet cietumā. Tapēc jau ir tāds izmisīgs solis - nelaist, nelaist pie varas nevienu citu. Tapēc arī vajag "jaunas" sejas, ar ko aizmālēties. Realitātē lēmumus jaunajiem atliek tikai lielgabalu gaļas loma.
anuka
a
ok, precizēsim - pašvaldības biblotēka, kuras vadība ir TP pietuvināta. domā, ka lauku bibliotekāre baigi iedziļinās, no kurienes viņai naudu maksā? viņai galvenais, ka alga pacelta TP valdīšanas laikā.
edgars
e
nesaudzīgi, bet perfekti.
Dārznieks > zvirbulēns
D
Šoreiz runa jau nav par reklāmas tiesiskumu bet par līdzšinējo visziņu - lokomotīvju pēkšņo atzīšanu par politiskiem līķiem. "Koza nostra" jau nekur nav pazudusi un nepazudīs.
@@@
@
lauku bibliotekārei nepaaugstināja, lauku bibliotēkas nav Kultūras ministrijas pārzinā.
anuka
a
precīzi, gluži manas domas. un tieši pašvaldībās TP vēl ir ļoti stipra, jo no tās siles barojas pagastveči un ne tikai tie. un pajautājiet lauku bibliotekārei par TP, viņa vēl aizvien ir pārliecināta, ka TP dara labus darbus - jo, redz, Demakova taču paaugstināja viņai algu! cilvēku tuvredzībai un aprobežotībai nav robežu.
alnis
a
A KAPEC NEVAR PADOMĒS STATIES.ES KADAS 6 VARETU.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas