Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Aivars Ozoliņš: Neatjaunojamie resursi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Bet "shēmas" Aivars Ozoliņš aprakstījis labi, bez liekvārdības, tikai fakti.
un
u
Šāvēji naktī danco. NKVD cietumos naktī šāva, lai līķus slepus apraktu vai sadedzinātu (bija, bija tādas pašas krāsnis kā Hitleram). Nedod miera vecās atmiņas zasranciem!
no malas
n
Ziniet, padomju laikos par tādām lietām vienkārši nošautu un viss. Nošautu par tautas apzagšanu. Nekas, gan visiem ar laiku tiks sava tiesa.
Spicais
S
Padomju laikos līdzīgas izdarības sauca par sabotāžas aktiem, un par to draudēja austākais soda mērs. TBLNK sauc sevi par nacionālu partiju.Vai nacionālisms izpaužas valsts ekomikas graušanā?
Kurmis
K
Izbrīnu nerada TBLNK ekonomikas eksministra Gerharda izdarības šo TP projekta ātra izbīdīšana apstiprināšanai demisionējušā Godmaņa valdībā. Gerhards rēķinājās ar to, ka jaunās valdības satāvā var neiekļūt, un arī to, ka no esošajā Saeimā pārstāvētām partijām bez TP līdzdalības valdību satādīt neiespējami tīri matematiski.Tāpēc nodrošinājās ar garantijām no TP puses,ka bez pieklājīga amata nepaliks.Kā ekonomikas ministrs Gerhards nevarēja nezināt, ka Latvijas konkurētspēja pasaules tirgos ir atkarga no energoresursu cenas.
ēriks
ē
Ozoliņš tikai apstiprina plaši zināmus faktus - ka Šķēle un viņa biznesa projekts TP šajos 9 gados nav mainījis ne shēmas,ne tikumus.Tāpēc vienīgā intriga - kāpēc savu attieksmi ir mainījis Ozoliņš? Tagad Šķēles manipulācijas ar likumiem un noteikumiem tiek kārtas pie lielā zvana,turpretī pirms deviņiem gadiem par to pašu kampēju vēlētājiem avīzē tika piedāvāts viens vienīgs pozitīvisms.
Normunds
N
Arī ES zina, ka vēju grib nozagt Šķēles pārstāvētais grupējums, un tāpēc nedod ES līdzfinansējumu. Ja gribam Bulgārijas variantu, raujam tik tā tālāk.
he
h
Viens pa otru labāks, jebkurā gadījumā zaudētājs būs vālsts un galapatārētājs, vai nu samaksājot ar gala tarifu vai no pa nodokļu samaksu atlīdzinot zaudējumus tiem, kuriem pēdējā laika izmaiņas tiesikajā regulējumā ir radījušas va radūs zaudējumus. Ko lai saka, tai govij -valstij to tesmeņu ir mazāk nekā slaukt gribētāju, tāpēc ar tāds tracis tiek celts.
Karamba
K
Andrpapiņa projekts dabojas kā jau tētiņš iedibinājis- uzcepam likumus ,noteikumus, saliekam savus keras attiecīgajos krēslos, un nodokļu naudiņa " likumīgi" plūst mūsu kabatās.Īpaši nebrīnos kāpēc LV ir tādā ekonomikas bedrē, jo reāli it neko citu, tā saucamie politiķi un " nacionālie biznesmeņi' arī neprot, kā vien izmantojot atrašanos pie špices shēmot bezkonkurences apstākļos.Vairums no miljonāriem un " ekspertiem" šaubos vai spētu izveidot kaut niecīgu patstāvīgu un veiksmīgu biznesu normālas konkurences apstākļos.
dzeris
d
TP sponsori jūt savu beigu sākumu, un, dabīgi, grib vēl sagrābt, ko var, un to šestjorkas valdībā un saeimā darīs visu, lai savu kaulu un putras bļodu nopelnītu un nolaizītu saimniekam roku, un ne tikai roku, jo jūt, ka drīz vien būs atkarīgi tikai no savu saimnieku labvēlības, diezin vai vairs varēs baroties uz valsts rēķina. Saimnieku "bizness" taču ielikts gruntīgi, uz stabiliem juridiskiem pamatiem, valdīšanas laikā ko - ko, bet to jau nu izdarīja, dažādi naudas pumpīši no valsts vai valsts uzņēmumu budžetiem uz privātām kabatām taču strādās ilgi. Citu biznesu jau TP sponsori izveidot nespēj, kā vienīgi jebkādā veidā nosūcot no valsts. Nez, vai tad tam vēlētājam beidzot arī kaut kas pieleks patr tiem darītājiem, vai atkal atvērtām mutēm nobalsos par kārtējo pozitīvisma kampaņu?
mērglis
m
skaidri redzams , ka jautaajums nav liidz galam iztirzaats un saskaņots vecajaa kliķee un ar zinaamaas partijas iipašnieku, kurpretim tik jauki bija visu izdevies nokaartot pirms pieņeema leemumu par Godmaņa valdiibas krišanu arii Kalviiti izdevaas iestumt vajadziigajaa robaa bez kreņķiem , kad atkal visas kaartis sajauca jaunais laiks ( aciimredzami nostraadaaja arii sabiedriibas sašutums par taadu nekauniibu) , taada pati situaacija bija biodegvielas ražošanaa , taas attiistiiba tika bremzeeta liidz Šķeeles valdiibas krišanai , pirms tam dodot zaļo gaismu uzņeemeejam Peimanim , kuram braucot peec tik ilgi gaidiitiem papiiriem , tika raidiita lode pieree...., smaga ir sii ietekmes un biznesa paardale, ...VAI BEIDZOT NAV PIENAACIS LAIKS PAARTRAUKT IEDZIIVOŠANOS UZ VALSTS UN TAAS NODOKĻU MAKSAATAAJU REEĶINA??? , citaadi no malas noraugoties šaadaa kampeeju negausiibas apmierinaašanaa nepieciešama jaunu nodokļu ieviešana

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas