Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Nevajag pēctecību

"Mācītāju" partija paziņo, ka zemkopības ministra amata piedāvāšana pašreizējam premjerministram Ivaram Godmanim esot "joks". To pateica pašreizējais satiksmes nozares vadītājs Ainārs Šlesers. Otrkārt, partijas Saeimas frakcijas vadītājs Andris Bērziņš pirms tam paziņoja, ka Dombrovska gatavība piedāvāt viņa partijai Satiksmes ministriju liecināšot, vai valdības veidotājam ir "nopietns" nodoms redzēt šo partiju savas valdības koalīcijā.
Saliekam kopā divus argumentus, kurus min LPP/LC cilvēki par labu tam, ka tieši šīs partijas pārstāvim vajag Satiksmes ministrijas vadītāja krēslu, un mēs dabūjam kritēriju sekmīgas Dombrovska valdības tapšanai vai arī izskaidrojumu nekādas netapšanai.

Lauksaimniecība Latvijai ir pilnīgi nesvarīga nozare, kurai tāds bungu dauzītājs kā Godmanis pat tuvumā neies? Kravu tranzīts, pasts un lidmašīnas ir tāda nozare, ko var vadīt vai nu tikai un vienīgi Šlesers, kurš apgalvo, ka tā esot izcili sekmīga, vai nu vēl tikai Godmanis, kurš gatavs vienmēr vadīt jebko, kas ir pilnīgā krīzes stāvoklī?

Prātiņ, nāc mājās! Nē, prātiņš staigā apkārt tām pašām vecajām partijām, kuras arvien grib veidot valdību tā, kā vienīgi prot,— jums batons ausī, mums jūsu naudas pumpis!

Dombrovskim nav jātaisa valdību, kurā dažām partijām ministrijas pienākas tikai tāpēc, ka tām pieskanīgs nosaukums, vai Satiksmes ministrija jāatstāj tai pašai partijai tāpēc, ka tai bija līdz šim. Ja galvenais arguments, kādēļ Šleseram un Bērziņam vajag tieši šo vienu ministriju, ir "pēctecības nodrošināšana", tad jaunās valdības veidotāja pretargumentam jābūt — nekādas pēctecības trekno gadu gāzi grīdā valdībai. Mums nevajag tādu pēctecību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas