Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Nevajag pēctecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Gribi teikt, ka bijušais basketbolists Krištopāns bija/ir sliktāks par bijušo vides aktīvistu, desmitcīņnieku/ otrā desmita šķēpmetēju un provinces avīždzejnieku Kristovski, kam divu augstskolu papīri kabatā, bet augstas izglītības pazīmes uzvedībā nav ieraugāmas? Toties ir sieva aktrise, kas bļauj uz robežsargiem pa visu autobusu, -- kā, jūs mani nepazīstat, mans vīrs ir ministrs! ... Nu-nu...
Sveiks
S
Pēctecība ir sarkano komunāru centienos sagraut valsts varu. Alkohols un kompis ir 21. gadsimta komunāru ieroči.
autoram
a
Mums jau ir bijuši fantastiski šīs nozares speciālisti: * basketbolists Krištopāns * AP priekšsēdētājs Gorbunovs * farcovščiks (kupi- prodai visupirms ar džinsiem pie Brīvības pieminekļa, pēc tam ar Rimi) Šlesers, kura galvenās uzticības personas ir zivju bendes bez izglītības un šoferu dēli . Tagad meklēsim profesionāli - jūrnieku, lidotāju, mašīnistu, ceļa ruļļa vadītāju, jo Kristovskis ar 2 augstākām izglītībām (inženiera un jurista), politisko pieredzi Latvijā un ES nederot. Par Berķa un Stepānova ēnu- Šlesers visu mēra vadoties pēc savas samaitātības pakāpes. Viņš vispār savādāk nevar iedomāties, ja, esot satiksmes ministra amatā, kāds nebīdītu savas, savas partijas un savu biznesa partneru lietas. Ja JL pieļaus "pēctecību", tā nebūs jauna valdība, bet nedaudz uzprišināta tā pati vecā, par kuru vienojušies "3A"
Ofers
O
Viss jau labi uzrakstīts tikai par PS pelākajiem kardināliem atkal "aizmirsts" uzrakstīt.
trusis nejaukais
t
Tad sanaak, ka Godmanim, kas ir "liels speciaalists" valsts vadiishanaa, liidz ar to paarvaldot visas nozares tajaa skaitaa lauksaimnieciibu, no taam nekas nav jaasaprot? Vai tikai finansu mahinaacijas ir tas, uz ko jaaspecializeejaas ministram shajaa valstii? Uzticot Godmanim sakaartot tik izpostiitu sfeeru kaa lauksaimnieciiba, patiesiibaa vijnam ir izraadiits liels gods, jo ja vinjsh grib sevi pieraadiit, kaa kriizes profesoru, tad taa ir vinja lielaa iespeeja. Un kaada suuda peec uzreiz ir jaarunaa par kartupelju rakshanu un meesloshanu? Kas tie par stereotipiem? Vai tad, kad Godmanis "glaaba" Parex kaads vinjam paarmeta par kasee seedeeshanu??
targash
t
Es regulāri lidoju, bet nevarēšu atbildēt, kas tur sačakarēts:)
buldozers
b
PĒRKU DEPUTĀTA VIETU SAEIMĀ !!! PAKLAUSĪGS BALSOJUMS , POLITIKA UN VĒLĒTĀJI VISPĀR NEINTERESĒ , TIKAI NAUDA , NAUDA VĒLREIZ NAUDA . IR DEPUTĀTAM VAJADZĪGĀ IZGLĪTĪBA UN IZIETI DAŽĀDI KURSI UN SEMINĀRI : a) varu divreiz pacelt 100 kg svarcelšanas stieni ; b) uz klavierēm māku uzsist do-re-mi ; c) bijušais metereologs ( pēc tautas metodēm ) ; d) ar gultas biedreni regulāri spēlējam slimnīcas ārstus; e) regulāri dziedu un ierakstu dziesmas , pagaidām neatzīts pasaules dziedonis ; f) bijušais TV diktors ; g) regulāri sportoju , vēl nepamanīta pasaules sporta zvaigzne ; utt. h) ESMU NETRADICIONĀLĀ SEKSA PIEKRITĒJS. MANS DZĪVES MOTTO : MILJONS TEV , MILJONS MAN , DESMIT KATRAM SPONSORAM !!!!!!!!
dzeris
d
Pēc tā, kādā stāvoklī Godmanis atstāja valsti un nesabalansētu budžetu ar 700 miļj. deficītu, neizpildot SVF prasības par ierēdņu mazināšanu un praktiski neizdasrījis it neko, izxņemot to, ka samazinājis algas kvaukšķiem un palielinājis nodokļus, Godmanim, varbūt, varētu uzticēt vadīt pionieru pulciņu, un arī tikai tāpēc. ka pionieri Latvijā nav.
buldozers
b
PĒRKU DEPUTĀTA VIETU SAEIMĀ !!! PAKLAUSĪGS BALSOJUMS , POLITIKA UN VĒLĒTĀJI VISPĀR NEINTERESĒ , TIKAI NAUDA , NAUDA VĒLREIZ NAUDA . IR DEPUTĀTAM VAJADZĪGĀ IZGLĪTĪBA UN IZIETI DAŽĀDI KURSI UN SEMINĀRI : a) varu divreiz pacelt 100 kg svarcelšanas stieni ; b) uz klavierēm māku uzsist do-re-mi ; c) bijušais metereologs ( pēc tautas metodēm ) ; d) ar gultas biedreni regulāri spēlējam slimnīcas ārstus; e) regulāri dziedu un ierakstu dziesmas , pagaidām neatzīts pasaules dziedonis ; f) bijušais TV diktors ; g) regulāri sportoju , vēl nepamanīta pasaules sporta zvaigzne ; utt. MANS DZĪVES MOTTO : MILJONS TEV , MILJONS MAN , DESMIT KATRAM SPONSORAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reverse
R
"... jo sabiedrība atrodas uz augstāka līmeņa!" --- Es būtu ļoti piesardzīgs ar šo minējumu :)
Skaistule
S
Tie, kas Latviju nolaiduši podā pa reni, ( Bērziņš, SegliņŠ, Šlesers un Co ) pilnām mutēm runā par tās glābšanu. Demogoģijas kalngali. Ja jau Godmanis tik varens, lai ķeras klāt visgrūtākajam darbam un izved lauksaimniekus saulītē. Te viņam ir iespēja reabilitēties tautas acīs. Divreiz jau iegrūda tautu postā. Pasaules ekonomika šoreiz tikai kā indikators mūsu valstsvīru intelektam un domāšanai.
Olafs
O
Šlesers un arī daži komentētāji nezina vai arī aizmirsuši, ka visa pasaules un arī mūsu bagātība slēpjas zemē. Pati galvenā profesija ir zemkopis un lopkopis, jo vēl nav redzēts cilvēks, kas izticis bez maizes un arī gaļas produktiem. No Šlesera un Segliņa vārdiem skan nicinājums pret patiesiem cilvēces barotājiem - zemniekiem. Pēc Segliņa vārdiem, ka nevajadzētu piedāvāt Godmanim stādīt kartupeļus un ganīt zirgus skan nicinājums. Jājautā, vai Segliņs - "Izcilais Jurists!?" kartupeļus neēd.?
Maksis V.
M
Prātiņ, patiešām nāc mājās. Godmanis patiešām nav lauksaimniecības speciālists, arī Dombrovskis to zin, un tas, ka viņš tomēr piedāvā Zemkopības ministra amatu Godmanim, ir stulbs joks. vai nu ņirgāšanās par Godmani (ko viņš tomēr nav pelnījis), vai par zemniekiem (kuri to nu nekādi nav pelnījuši). Nopietniem valstsvīriem šādi stulbi joki diezin vai nāktu prātā.
andris
a
-
MILENBAKUNDENZELIN
M
Dombrovskim nav jātaisa valdību, LATVISKI: Dombrovskim nav jātaisa valdība,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas