Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Aivars Ozoliņš: Obama iedvesmai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skeptikjis
s
Latvijas peerkamaa prese vismazaak dara, lai Latvijaa kaut kas ietu labaak un Diena iet melkulju priekshgalaa, Vai zjurnaalistus nemoka netiira sirdsapzinja tad, kad vinji melo kaa zirgi un bez jebkaadas sirdsapzinjas kalpo visiem tumshajiem speekiem. Aizspriedumu buutiiba nav aadas kraasaa. Senajaa Eegjiptee pirms daudziem tuukstoshiem gadu neegjeri bija par faraoniem. Vai tas kaut ko ir pasaulee mainiijis? Neviens krievs arii nav bijis par ASV prezidentu. Vai krieva sishana ir labi, jo vinh nav neegjeris? Tieshi Kalifornijaa krievi bija starp pirmajiem baltajiem kolonistiem. Varbuut paliekoshaaku iespaidu uz ASV atstaatu pirmais pamatiedziivotaajs prezidenta kreeslaa? Latvieshu tradicijaa ir bijis - apspriezjot kaada profesionaalo kvalifikaaciju, nesaistiit ar taa aadas kraasu vai tautiibu. Ozolinja raksts ir tipiska demagogjija, kas jau ir tipiska puustosho rietumu garaa. Pamatuzmaniiba- uraa, neegjeris par prezidentu. Veel tikai peerasti un tad jau dziive ies uz augshu. Taalaakais ir tuksha teergaashana, kas pat nerada paarlieciibu,ka Ozolinja kgs ir izlasiijis kaadu Obamas runu, driizaak komjaunieshu laika skolas sacereejums. Bet viss jau ir pareizi. Arii taa saucamajaa demokraatijaa ir taapat. Ikdienas prese runaa tuksju, uzrunaa bezsmadzenju masu. Kaapeec Latvijaa visi tie sazinjas liidzeklji nepaarpublicee reaalaas Obamas runas, kur redzama taa piedaavaataa programma. Jebshu domaajat, ka tur taapat kaa Latvijaa. Godmanis un Co nolasiis kampanjaaas rakstnieku sarakstiitos staastus. Bet peec ieseeshanaas kreeslaa tuuliit skrien uz veestnieciibaam peec instrukcijaam. Kur skrien ASV politikji?
trods
t
Ticiibaa, ceriibaa, miilestiibaa par ASV!!!Sargi ASV un Baltijas hartu!!
>mara
&
Es dzivoju Kalifornija, un Prop 8 ir Kalifornijas stata priekslikums. Nesaprotu, kapec Tu runa par visu Ameriku? Demagogija? Kas tie par Gaisajiem Spekiem????
mara
m
No www sfgate . com The measure, a constitutional amendment that bans same-sex marriage in the state, has received 52.5 % of votes in favor to 47.5 % of votes against it. (šī alabamai liekas milzīga starpība, kas jau nakamajās vēlēšanās nevar tikt pārvarēta :) Prop. 8 supporters won a surprisingly widespread victory, winning almost everywhere in the state but in the Bay Area and a few other counties. Gaišie spēki uzvarēja visā Amerikā, visos štatos, šoreiz izņemot rurālās Kalifornijas daļas pilsoņus and a few other counties. Tāpēc nav īsti skaidrs, kāpēc tu piesējies vienam štatam, bet ērti ignorēji visu pārējo milzīgo Ameriku? Tāpēc, ka stulba vienkārši? Naida sēšana vienmēr izgāžas, tā kā sāc nu darīt kaut ko lietderīgu ar SAVU dzīvi.
alabama
a
par obamu diena raksta, bet konspiratīvs klusums ir attiecībā uz proposition 8 kalifornijā, kur tauta referendumā nobalsoja par homoseksuāļu laulību idejas noraidīšanu. Ja būtu tauta atbalstījusi, tad tagad diena pilnā balsī bļautu, ka ģaišie spēki uzvarējuši...
11 tramvaja vadītājs
1
Man sanāca tā uzmanīgi pa satelītu pasekot "prezidentu cīņām" jau kopš pagājušā gada, kad sākās tās viņu debates un everything, un godīgi sakot jau no sākta gala Obama runāja vispārliecinošāk atstāja par sevi ļoti nosvērta cilvēka priekšstatu, viņa konkurente Klintone salīdiznājumā uzvedās vienkārši kā tirgus bāba. Tas, runājot par to, kāpēc viņš visiem tā patīk..
Koments
K
e - This is when you turn to your own government. Ir jau skaidrs, ka latviešiem VIENMĒR kāds pie viņu nelaimēm vainīgs. Tad vācieši, tad krievi, tad amerikāņi, tad briti, tad paši emigrējošie latvieši. Tāpēc vajadzētu iekalt kā skaitāmpantiņu "This is when you turn to your own government". Citādi, kāda jēga vispār no tādas valsts pastāvēšanas? Kāpēc somi nevienu nevaino? Kāpēc vājo ASV (kas nebija lielvara pirms WW2) iedzīvotājiem būtu jāsāk karš ar Krieviju par kaut kādu austrumeiropas provinci kaut kādā peklē, kam it kā valdība ir, bet paši savai aizstāvībai nu pilnīgi neko nedara? Vienmēr atceries - "This is when you turn to your own government".
Tā ja
T
Mr.Ajami kā konservatīvajam skauž, ka uz Makkeina priekšvēlēšanu runām un pasākumiem pilnīgi neviens nekad nebija ieradies, kur nu vēl runāt par pūļiem, kas "would have been greeting John McCain on his campaign trail."
nn
n
"Kāpēc pārējie lec t.s. Obamamānijai līdzi?" loti vienkarsi --- tas tapec, ka vins ir daudz mazaak liidzigs busham kaa makkeins..
no malas
n
Ieprieksejais citats no "The Wall Street Journal" The Politics of Crowds by Mr. Ajami.
no malas
n
There is something odd -- and dare I say novel -- in American politics about the crowds that have been greeting Barack Obama on his campaign trail. Hitherto, crowds have not been a prominent feature of American politics. We associate them with the temper of Third World societies. We think of places like Argentina and Egypt and Iran, of multitudes brought together by their zeal for a Peron or a Nasser or a Khomeini. In these kinds of societies, the crowd comes forth to affirm its faith in a redeemer: a man who would set the world right.
Uģis
U
Obamas uzvara var iedvesmot tikai divas cilvēku kopas - viņa senču cilti Kenijā un Obamas pilsētas iedzīvotājus Japānā. Kāpēc pārējie lec t.s. Obamamānijai līdzi? Manuprāt, tagad jau prezidenta PR kampaņas pelēkie kardināli ir uzspieduši to kombināciju, kad cilvēki pārtop barā vai masā.
d'Andris
d
Spriežot pēc tevis lietotā vārda "nēģeri", tev patiešām ir plašāka informācija par rasisimu Latvijā. Tādā gadījumā, protams, jāatzīst vismaz 16 rasistu esamība ...
[email protected]
h
Tev taisnība, Atmodu arī! Arī atmodu tas atgādina ļoti. Vai esam atmodušies, tas ir cits jautājums... Dieva Vārds, Bībele, pravieša Jeremijas grāmata 17: 5-8) Tā saka Tas Kungs: ”Nolādēts ir, kas paļaujas uz cilvēkiem un tur miesu par savu atbalstu un elkoni un kura sirds atkāpjas no Tā Kunga! Tas ir kā kails koks tuksnešainā klajumā, tas nekad nekādu labumu neredzēs; tam jādzīvo izkaltušajās tuksneša vietās, neviesmīlīgā klajuma sāļainajā zemē. Bet svētīgs ir tas, kas paļaujas uz to Kungu un kura cerība ir tas Kungs! Tas ir kā koks, kas stādīts pie ūdens un kas rieš savas saknes jo tuvu upei, tas nebīstas karstuma, tā lapas paliek zaļas. Arī sausā gadā tas nebīstas, tas nemitīgi dod savus augļus.”
[email protected]
h
Ak, es daudz dotu, lai tā izrādītos tikai fantāzija! Tā nav fantāzija, tā ir elkdievība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas