Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Par naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jana
j
ne vins to izdomaja-soros pateica prieksa
Zilā govs
Z
Labi uzrakstīts. Tā arī ir.
Funts
F
Mandomāt, visā šai diskusijā, komentāros, tā vai citādi, lai kritiski, bet skan cerība- viņi vnk kļūdās, ne to dara, utt.. Kamēr, reālā bilde, ko pavisam jau negribas saskatīt, ir tāda, ka valsts Latvija ir noziedzīgu klanu sadalīta, pārvaldīta, virzīta..Visos līmeņos.Demokrātiska parunāšanas brīvība- tas arī viss kas šai valstī ir no rietumu civilizācijas.Pārējais ir Āfrikas tipa kapitālisms, kurā tautas vairākuma loma ir dzīvot kastēs un saņemt 5 % nedēļā.Ja tā nav, tas parādiet, lūdzu, jebkādu Latvijas stratēģisko attīstības plānu.Tāda vienkārši nav. Jo bandītiem ēst gribas šodien un uzreiz, viņus pēc definīcijas neinteresē nekas tālāk par nedēļu.
Pipo
P
Arnim+Dzeris labi raksti.Paldies. Patiesam Latvija ir vieta=paradize flikiem, krasovickiem, karginiem. Slauc naudu, uzdzivo un vegete uz nebedu. Nupat lasu,ka ASV kongress atteicies no automatiskas algas pielikuma,bet musu policu vadoni sev pirsprice. Musu jaunajai valdibai saeimas brivdienu laika vajag pienemt likumu:Visiem elites zimulu dancinatijiem,alga 1000Ls. Pietiek kast,izlasiet lozungu valdibas sezu zale. Tautas pacietiba nebus muziga,atcerieties kungi.
Ieva
I
Nu ar to veselības aprūpi zināma taisnība ir, jo slimnieks, atšķirībā no konjaka, neaiztikts ar laiku kļūst tikai dārgāks. Bet daļēja tāpēc, ka tai aprūpē valda baiss bardaks. Piemēram, ja ministrs būtu īsts, tad jau sen būtu reaģējis uz Gruntmaņa kunga rakstiem par ģenērisko zāļu un invazīvās kardioloģijas mistiskajām cenām. Tāpat nav īsti skaidrs, ka, ja jau birokrātu skaits kopš birokrātiskajiem padomju laikiem ir audzis teju 10 reizes, tad kāpēc ministrs atlaiž (vēl pat nav zināms vai jau ir to paveicis) tikai piektdaļu un jūtas baigi ar sevi apmierināts....
Ieva
I
Nu ar to veselības aprūpi zināma taisnība ir, jo slimnieks, atšķirībā no konjaka, neaiztikts ar laiku kļūst tikai dārgāks. Bet daļēj
I.B.
I
Lai Jums pietiek SPĒKA arī turpmāk!
rakstnieks
r
Ir izredzes.šajā situācijā saeimas ārkārtas vēlēšanas vairs neliekas labākais risinājums, bet šis, kas pašlaik notiek.Jāprasa atbildība no tiem, kas pieļāva Parex izsniegtos ilgtermiņa kredītus.Toreiz bija mēsli ar Banju Baltija - Repše palika nevainīgs, tagad mēsli ar Parex - Rimšēvičs atkal nevainīgs, lai gan scenāriji pretēji.
peksis
p
Paldies par rakstu, kā vienmēr trāpīgs komentārs...
Tā, lūk!
T
Lieliski viss salikts pa plauktiem! Korekts komentārs. Paldies!
Vija
V
Super! Šlesers gandrīz katrā vārdā piesauc Dienu, skatos TV -Saeimā arī to regulāri lasa, komentāros arī ne viens vien zvirbuļveidīgais brēc un nevar vien atrauties no šīs avīzes lasīšanas, kas liecina, ka Diena ir viens no lasāmākajiem laikrakstiem. Paldies, jo arī es ļoti cienu Dienas žurnālistus!
Arnis
A
Un vēl protams šādi zvirbulēni arī ir mūsu valsts šausma,neatkarīgi vai viņi ir dupšu bučotāji vai muļķi.
Jana
J
Beidziet tērēt laiku ap to zvirbuli, jo, palasot viņa komentārus, nākas secināt, ka zem segvārda slēpjas iebarots, visumā maz sajēdzošš cilvēciņš, kura uzdevums - riet noteiktā virzienā!
dzeris
d
Nu beidzat ņemt galvā to zvirbulēnu, viņš ir Lembega rupors, var būt algots, varbūt vienkārši brīvprātīgais, nu kas viņu zina, lai tak cilvēks raksta, varbūt viņam pieci bērni ēst prasa, un nauda jāpelna. Kad viņš raksta ko tādu, kas neskar tēmas, saistītas ar Lembergu, ZZS, un, dabīgi, ģenerālprokuroru, reizēm var uzrakstīt pat ļoti sakarīgi.
Arnis
A
Cik maksā Kokalis(iespējams godīgs reņģēdājs) par saviem īpašumiem,puss kurzemi sapircis un mums tādi ir tūkstošiem,kas dzīvo lepnās villās,sabūvētas pat dabas liegumos,kā Šķēles Lilastes īpašums.Kargins,Krasovickis u.t.t. ,cik viņi maksā par saviem īpašumiem?Tūkstošu vietā ,santīmus.Daudzi ,daudzi miljoni,kas neienāk valsts kasē.Šī ir unikāla zeme vai ne Dombrovski.Piemērs,ASV pilsonis Maikls Džeksons,kas ir daudz,daudz turīgāks par Andri Šķēli nevar atļauties īpašumu kā Neverland Santabarbarā ,jo nodoklis krietni lielāks,kā banku procenti no iespaidīgas nogūldījumu summas.Lūk tā.Dombrovskis tam klāt neķersies ,skaidrs esošie un topošie bagātnieki tiek pasargāti no nodokļiem kādi eksistē attīstītajā pasaulē.Latvija,vienkārši kolosāla zeme miljonāriem.Dombrovskis domā kur naudu dabūt,lepnu īpašumu īpašnieki neaizskarami,savi dabas resursi nav jāizmanto(miljardi Latvijas kasē),jo daži kļust bagāti par Krievijas resursiem,vienkārši unikāli.Jā tas tik ir jautājums ,kur ņemt naudu.Ārkārtīgi sarežģīts.Protams,ja turīgos nedrīkst aiztikt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas