Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Pīrādziņu bizness

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zigurds
Z
Tikai pilnīgiem auniem nav skaidrs, ka Latvijas galvenie izzadzēji ir Šķēle, Lembergs un Lešcinskis-Šlesers. Viņu stūrētas valdības noveda Latviju līdz bankrotam. Kādi citi pierādījumi vēl vajadzīgi? Kopā ar viņu algotajām un saistītām varas sagrābšanas grupām, kas piesegušās ar partiju nosaukumu vairogiem. Ja latvieši to nespēj saskatīt un saprast, tad rok sev kapu bedri. Tas būtu jāsaprot ar nelatviešiem, kuri gribētu dzīvot kā Eiropā.
stulbums
s
Ir tik daudz cilvēku, kuri īsti nezin un nesaprot, kas notiek Latvijā, tāpēc varam piedzīvot vislielākos brīnumus!
DD1
D
Veeleetaaj, mosties! Tev atkal grib iesmeereet suudu piiraadzinja izskataa.
I.B.
I
Vai tad mēs nevaram PASAPŅOT-, ka JL saņems vairākuma balsis, ka latviešiem apniks "muļķa tautas "simbols, ka oligarhiem būs jābēg... Nekad nesaki "nekad"...
matemātiķis
m
Ja Ozoliņš agrāk nebūtu pārcenties ar Šķēles slavināšanu,Saeimā '"Tautas" partijas sen jau nebūtu.Un tādas problēmas arī nebūtu.Kas par vēlu,tas par skādi.
Karamba
K
Ieteiktu delnām u.c. tamlīdzīgām organizācijām ļoti nopietni pakontrolēt vēlēšanu godīgumu.Es ,personīgi, Cimdara kantorim neuzticos.
mērglis
m
jaaskataas no poziicijas , kuram šodien teikšana KNABā , jo šodienas raksts pasniegtais masu medijos , par KNABa interesi Šlesera dariijumos ar Ryanair ,uz kautko netieši noraada...
aivars
a
hehehe, labs.
Kaspers
K
Tas izklausās ticami. Mūsu vēlētāji patiesi ļoti labi pakļaujas apvārdošanai. SVF neuzticas Tautas partijai, un tur neko nevar labot, bet mūsu vēlētājus var apvārdot un nostādīt SVF notikuša fakta priekšā. Tiesa, Rīgas domē Tautas partijai nav nekādu izredžu, tāpēc tā kaļ plānus nākošai saeimai.
dzeris - kukulītis
d
Princips vienkāršs - balso par mazāko, pēc tavām domām, ļaunumu, domāju - tas būtu SCP, JL, PS ( pēc manām, dabīgi, domām).
nomalietis
n
Cilveki! Balsosim visi par JL vai PS, jo šīm partijām ir visreālākās iespējas iekļūt Rigas domē. Ja balsis sadalīsim par citām partijām, JL un PS būs mazāk deputātu vietu, bet mūsu balsis aizies "pēc piena", jo citām partijām gandrīz nav cerību iekļūt domē.
kukulitis
k
"Nu vienīgā cerība jau ir, ka tam vēlētājam pēkšņi atvērsies tās acis." - raksta pirmais komentētājs. Baidos, ka ja atvērsies acis, var izrādīties, ka nav īsti par ko balsot, bet jāiet būs, lai sarkaniem tomēr netiek tik daudz.
īsi un skaidri
ī
Lielāko kretīnu šleseristu unTPistu dziesma ir nodziedāta. Domājoši vēlētāji par viņiem vairs nebalsos.
c
c
vēlētājus var atkal un atkal barot ar tiem pašiem pīrādziņiem. . Tā arī nesapratu, vai šis raksts, sproežot pēc gandrīz visa raksta satura, ir JL priekšvēlēšanu reklāma, vai tomēr JL reklāmas kritika.
dzeris
d
Bet, kāpēc lai viņi tā nedomātu, ja iepriekšējās vēlēšanās tas vēlētājs taisni par jūrmalgeitas korupfcijas skandāla figurantiem arī nobalsoja? Skaidrs, ka vēlētāju šie tur par auniem, un daļa arī ir tādi. Un kas, liels pārdsteigums, ka TP, piepalīdzot TB, LPP, ZZS, būtu ar mieru lieka lata un laba amata dēļ kaut vispār šo valsti sagraut? Ar ko tad tā nodarbojas visus gadus, un arī pēdējā laikā, vēja enerģija, bioenerģija, tie tikai pēdējie piemēri. Un nepārtraukta Dombrovska darbības sabotāža, kas tagad notiek? Nu vienīgā cerība jau ir, ka tam vēlētājam pēkšņi atvērsies tās acis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas