Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Pozitīvistu noriets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lūk tā -!
l
Nav man priekšā valsts budžeta izdevumu saraksts, bet būs tas jāsameklē. Tur, droši vien, lielas summas paredzētas ceļu un tiltu būvniecībai, gaismas pils būvniecībai. No tā, lūk būs jāatsakās. Ceļu būvniecība ir lieta, kurai atdevi ir grūti saskatīt. Gaismas pils ir zemē nosviesta nauda, tajā vietā tā nevar funkcionēt. Arī no Dienvidu tilta papildināšanas būs jāatsakās.
Burbulis
B
Ozoliņ, nu kā tur bija ar Latvijas ražošanu??? Uzraksti blogu!! ;)
lasItāja
l
Nē, nē, nē! Jaunai valdībai nav jāpilda iepriekšējās apņemšanās. Tāpēc jau iepriekšējo nometa. Viss ir neatkarīgi jāizvērtē un tad jāizšķirās ko pildīt . Šoreiz Ozoliņš pārstāv tipisko latvieti--neriskēsim, labāk turpināsim tajās pašās sliedēs. Sevišķi attiecībā uz Parexu aizmuguriski pieņemtus lēmumus vajag revidēt. Latvija nebūs pirmā, kas to dara. Obama, sākot savu prezidentūru atcela virkni Buša lēmumu attiecībā uz vides aizsardzību un financēm.
tai betai
t
Neliec Zalāna mutē neteiktus vārdus .Dombrovskis jau var varonīgi runāt pirms sāk strādāt,bet jaunlaicēni nekad nevienu solījumu nav pildījuši. Kā var nesolīt !
Zilā govs
Z
Nez ar kādām tēvu-tēvu metodēm tos budžetus taisa? Pilns ar nez kādiem superapmaksātiem ekspertiem, bet nevar izdarīt elementāras lietas! Tas ir kaut kāds mēsls ne finanšu ministrija!!!
Dzenis
D
Man patik valdis Dombrovskis
Arty
A
Runāt, un sarunāt nevienam nav aizliegts... Daudz noziedzīgāk ir vienkārši nemēģināt neko darīt. Kalvīši, šleseri, zalāni utml. lai "stāv pie ratiem" viņi savu iespēju jau ir "izgāzējuši"...:D
autoram
a
Ko tagad darīs negatīvisti ? Savējo lamāt nevar ,bet ziepes jau mazāk nebūs.Dombrovskis izskatās vien kā labi audzināts vidusmēra paipuisītis ,bet spītīgs un ne visai gudrs.Katrā ziņā šajā bēdu laikā Zalāns būtu bijis piemērotāks premjers.Te galu galā nav skaistumkonkurs.
svenskterror
s
Ozoliņ, kāds vēl pozitīvistu noriets? Kapitālisma noriets.
dzeris
d
Mūža ieslodzījums jau neko neatrisinās, ja likumdošanā būs "caurumi", ja nebūs godīga policija, tiesa, prokuratūra, ja nemazinās ierēdniecību utt., un, lai to visu izdarītu, vajadzīga politiska griba un , vismaz, izpratne, ka tas tiešām jādara, t.i. vajadzīgi citi politiķi, kuri patreiz Latvijā nav un neizskatās, ka tuvākā laikā būs, tāpēc esmu pesimist
CR
C
Jā, tas ir pietiekami drosmīgs solis, kas prasa ļoti nepopulāru lēmumu pieņēmšanu, taču citu variantu nav. Visstulbākais ko pašlaik var izdarīt, pateikt, ka es nekam neticu un neko nedarīšu. Tad tiešām būs pats sliktākais variants, kuru pat mēs vēl nespējam paredzēt. Būtībā, ja mēs izturam šo ekspermentu mēs 2011.gadā atbilstu Māstrihtes kritērijiem un mūs uzņemtu eiro zonā, tātad aptuveni trīs gadi. Kas notiek pašlaik - mēs nepildam šo izmaksu samazināšanas programmu vai pildām pavirši, ja tas tā turpināsies tad ........ ziepes lielas. Pašlaik tiešām ir vajadzīgs premjers piozitīvā nozīmē kamikadze, kas uzspridzinās esošo ierādniecības sistēmu un izveidos jaunu, jo ja algas reāli samazinās publiskais sektors, tam sekos arī privātais. Nākamais korupcija - tā ir indene brīvajam tirgum un diemžēl Latvijā tās indes publiskā sektorā ir pietiekami daudz, ja tā netiks strauji samazināta, būsim Āfrikas valsts, kas kļūdas pēc nez kāpēc atrodas, kaut kur ZA Eiropā. Tādēļ es piedāvāju - mūža ieslodzījumu gadījumos, ja tiek pieprasīts kukulis lieklos apmēros, ceru, ka tas kaut daļēji apturēs šo sērgu.
dzeris
d
Cerēsim, ka taisnība Dombrovskim.
gm
g
Skumji, ka Ozoliņš bija tas, kurš izdarīja pirmo preses šāvienu uz Dombrovski dienā, kad viņš tik nominēts. Grūti spriest kam tai SVF un pensionāru lietā ir taisnība - Ozoliņām vai Dombrovskim? Šaubos, ka Dombrovskis ar visu savu pieredzi ES struktūrās, zinot kā darbojas valsts un starptautiskās finansu institūcijas varēja tik vienkārši kļūdīties. Tas nav tāds paziņojums, kuru var pagrābt no gaisa un Dombrovskis arī nav nekāds emcionāls puišelis, kurš runā pirmo, kas ienāk prātā. Piedevām politiskā konjunktūra prasa pavisam ko citu, jo viņš nāk uz premjera amatu nevis populistiski ved partiju priekšvēlēšanu cīņā ar Štokenbergam raksturīgiem bezatbildīgiem saukļiem pensionāriem.
janis
j
esi viens no tiem, kas izzaga Balzāma veikalu? Tu tikai gānies, bet pašam viedokļa nav. Es savu viedokli uzrakstīju. Tev nepatika. Man tas ir ok. Bet kāds ir Tavs piedāvājums/viedoklis, lai es varu par to izteikt savu redzējumu? Viedoklis nav... un neesmu nemaz pārsteigts...
dzeris - CR
d
Labi jau būtu, kā tu saki, bet man šķiet, visdrīzāk būs tā - izmēģinās pirmo ceļu, pazudinās visu, kas te vēl ko ražoja, nekas nesanāks tāpat, un tad ies to otro ceļu - devalvēs latu, bet pārāk vēlu, un tas arī maz ko dos. Latvijā viss notiek pēc vissliktākā scenārija. Būšu ļoti laimīgs, ja kļūdīšos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas