Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aivars Ozoliņš: Rozentāles griesti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
emma
e
vai tas tiešām ir Raiņa teiciens?
Santīms
S
STULBS raksts! Vai raksta autors padomāja par valsts prioritātēm? Vai svarīgāk saglabāt slimnīcas vai ierēdņus ministrijās? Rainis teica: Mans zelts ir mana tauta! Te vairs nevar būt runa par partiju ķīviņiem!!! Ozoļiņ, domā ar galvu!!!
I.B.
I
Mākoņu nomnieks jau sen satina makšķeres, jo viņa apjomi beidzās. Tagad, vēl palikušo, iztīrīja pārējie bandīti un nu ,arī tiem nav vairs NEĻAUJ , vai tad ir vērts. Skaidrs, ka laiks tīties! Tikai bail par saukšanu pie tiesas. Ja nu Tieslietas atdos citiem...
Berta
B
Tautas partija rok sev kapu.
vilis
v
Labs raksts.Seviški man patīk pēdējā rindkopa.Komentāri visai vienoti.
villaraigosa
v
TP acimredzot velas gazt pasreizejo valdibu. Gruti gan saredzet, kads tur butu labums. Pragmatiskak tacu butu sini momenta pirms nakamam velesanam izmantot savas visuresosas korupcijas iespejas un grabt naudu klusam, atri un efektigi. Bet Rozentale to tagad dara skali un skandalozi. Ja caur vinu ari izdosies gazt Dombrovska valdibu, vai tiesam TP sajutisies ieguvusi lielaku iespeju ietapt nakama Saeima? Ak ta, tas radas reali tikai tad, ja Latvija nemainigi un uzvarosi ir mulku zeme. Bet diez vai - kas notika Riga junija, notiks Latvija nakama rudeni.... un TP bus so iespeju vel palielinajusi, ja nebus ar mieru atteikties no daudzmiljonu korupcijas ienakumiem caur veselibas ministrijas kasi un samierinaties ar mazliet pieticigakiem labumiem no citam jomam... ka neka krize tacu!
Ķopsis
Ķ
Medicīnai valsts finasējums ir jāpārtrauc. Jā, tantiņas jēdzīgākos ārstus uzturēs ar piecīšiem un konfektēm (to jau dara), smagākos gadījumos izbrauks ar konvertiem (kas notiek jau tāpat). pārējie diedelnieki ir vajadzīgī tikai Taukmūļiem , kā elektorāts. Valsts ietaupīs simtiem miljonu!
gm
g
"Tā ir slikta ziņa gan veselības aprūpei, gan valdībai, taču arī viņu amatā ielikušajai partijai." -------------------------------- Tā ir komentāra sāls. Rozentāles publiskais tēls skaidri liecina, ka TP agri vai vēlu dabūs papildus Slakterim, Demakovai un Kalvītim vēl vienu smagi gremdējošu simbolu. Te nav pat tik daudz runa par viņu kā cilvēku, te ir runa par publiska tēla potenciālu. TP turoties pie viņas vēl vairāk iedragās tos pamatus, kas vēl vispār atlikuši viņiem kā partijai. Piedevām jau tagad ir skaidrs, ka ne viņa, ne Dombrovskis vienā laiva airēt nespēj un tas valdības un īpaši valsts stabilitātei šobrīd ir kritiski.
dzeris
d
Nav objekts apspriešanai - TP ministrs jau nevar būt vairāk, kā zombijs, kurš tikai pilda "saimnieka" pavēles. Bet, ;labāk jau, lai ir vienkārši zombijs, nekā zombijs ar iniciatīvu, nu, piem., Segliņš - kā atver muti, tā TP reitings par 1% mazāks. Runājiet, Segliņ, pēc iespējAS VAIRĀK!
Šampēteris
Š
autoram-10:25 Vai Diena ir konkurents ofšoru partijai ?
lala
l
šajā ziņā es cienu Koķi - lai arī viņa paņerkstēja, ka naudas ir par maz, tagad ir nopietni ķērusies pie sistēmas kārtošanas tās naudas apmēros, kas viņai ir.
Buddha
B
Ģeniāls komentārs! Izcili konstruktīva kritika! Aizmirsāt vēl iepīt tekstā vārdu sorosīts un libertīns :).
autoram
a
Ko tad ofšora avīze piedāvā, visu VM naudu laist caur ofšoriem (dienas versijā - plaukta uzņēmumiem)? Tas, ka dienai riebjas TP nevar būt par attaisnojumu nedot naudu VM.
klusais
k
Tā ar ir , pietiek vien uzdot jautājumu - kapēc tādas šķēres slimnīcām , bet bezjēdzīgās aģentūras praktiski netiek aiztiktas. Sagraujot to sistēmu daudziem tiks nogrieztas ideālas barotavas.
Sabotāža
S
Šī sieviete valdībā iebīdīta tikai ar vienu mērķi - gāzt Dombrovski. Tad, kad šaubu par naudas saņemšanu vairs nebūs. TP taču vēl arvien gribas šeptēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas