Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Šķēles čemodāns

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ILgmārs
I
Interesanti ir pavērot žurnalistu centību dot vardu masu medījos Šķēlem , Lembergam ,Šleseram. Tas liek domāt ka šo cilvēku nauda strādā .
Sēlis
S
Tas mirla nav jārāda televīzijā,jo redzot pretīgo"rožu,"uzmetas pumpas .
pamela
p
Komentārus nelasīju,jo daudzi vienkārši atbrīvojas no sakrātiem lamu vārdiem. Raksts ļooti labs un tieši Šķēlem ne pa uzaci,bet aci.Atradies finanšu Bils Geits.Tā arī nav iemācījies ne strādāt,ne domāt.Dzirdēju,ka daudz vērdiņu zaudējis.Vajag caurumus banku tarbā aizlāpīt,bet godīgi strādāt neprot un negrib.Mans papagailis no ēdamtrauka nogāžās dzirdot Šķēli "rūpejamies "par lauksaimniekiem un mazturīgajiem.Domāju,ka smadzeņu trieci nabags dabūja,bet dzirdot Andrjušu runajot par Ls.devalvāciju putiniņš sašutis cekulu slēja gaisā.Sab.TV itkā slikti ar naudām KAM IR IZDEVĪGI KRĪZES LAIKĀ ļaut valsts apzadzējam turpināt sludināt sev,ne VALSTIJ izdevīgas rebes??Vai Kļockins,Kots,Gailītis?100.p.jāaicina VISUS tos,kuri pratuši izdzīvot,saglabāt darba vietas,kuri maksā nodokļus,ne cer uz Ls.devalvāciju.Vai tauta nav likusi saprast,ka šķēles,šleseri un Ko bāžami cietumā,ne TV ar provokatīvām runām.
zinu
z
Šķēle arī šodien būtu labākais premjers.
anža
a
Ozoliņ, vēl pret Šķēli zobus neesi izlauzis? Ko jūs tik traki baidāties no viņa parādīšanās? Nu jā, no spēcīgām personībām šakāļi vienmēr baidās...
LOLa
L
ļoti neprofesionāls tendenciozs raksts, un būtu saprātīgi ieklausīties reala uzņemēja vārdos lai kā viņs nesimpatizētu, jo te der teiciens - ja esi tik gudrs tad parādi savu naudu.... tā ka ir verts ieklausīties arī viņa viedoklī
ERVINS
E
RUKSIS BEIDZOT ATGRIEZIISIES CUUKU FERMAA , GAZPROM SILDIIS PAKALU UN PRIHVATIZEETAIS HES RAADIIS GAISMU TUALETEE, BET VISPIRMS UZ CIETUMU ..........
lapsene
l
Vispirms jau viedais Andris plāno, kā iedabūt Saeimā un valdībā labējus krievus. No kreisajiem šitam brālim ir pamatotas bailes. Bet Ozoli'ņš pārspējis pats sevi, raksts labs.
Jā -Zelma Birzniece
J
Pievīla un vēl iespļāva sejā! Es ari noticēju kā savējam, no Jelgavas!
Zelma Birzniece
Z
Gribu tikai pie gudro un mazak gudro komentariem piebilst - iesaku Skelem un vina atbalstitajiem atcereties un neaizmirst Linkolna vardus "var pievilt visus uz kadu laiku,var pievilt daudzus uz visiem laikiem,bet nevar pievilt visus uz visiem laikiem"
LVD
L
Un ko vispār var ar vienu bandītu , Latvijas izlaupītāju , auklēties! Lai taču prokuratūra beidzot uzrāda visas pelnītās apsūdzības, un pietiek te rēgoties kā kādam varonim! Idiotisms kaut kāds!
Kikija
K
Drīz mans vīrs būs Latvijas prezidents, bet es būšu 1. ledija Kikija.
VIKTORS
V
Šķēle Tu mērgli l00.panta muldoņa.kaut tu izputētu
@
@
Pelēcība un kupi-prodai atklāsmes. Vecam vīram būtu jāprotas dzīvi pabeigt ar atklāsmēm, nevis ar shēmām.
Ozoliņ, bargi
O
un dusmīgi rakstīts,laikam arī Jūs skāris algu samazinājums. Bet Šķēle neraud pēc savas tautas līdzjūtības,viņš vēl līdz galam nav izgaršojis naudas un varas garšu,tāpēc sevi iedomājas par orākulu. Viņš runā par uzņēmējiem,kaut gan patiesībā ir tikai tāds ž...s, kas uzpērk/kampj un pārdod par lielu naudu,viņš neko neražo, tikai shēmo .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas