Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Tiesiskuma noraidījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kauns
K
Nu tak skaidri redzams, ka tumša lieta! Esmu sašutis par to kā Latvijā tiek bradāti likumi!
ES
E
Bīdīt uz šādu amatu cilvēku ar tīru repuitācuju!? Jūs ko, domājat valdošās partijas galīgi galvā saslimušas? Tur der tikai tāds, kam ir striķīši, aiz kā raustīt. Lai nu kas, bet labs deguns un pašsaglabāšanās instinkts mūsu valdošās koalīcijas politiķliem piemīt.
dzeris - kāmis
d
Ko tā satraucies? Vai tad es ko sliktu uzrakstīju par taviem favorītiem? Tikai to labāko, taču! Bet, vispār, ja cilvēki paši nostāda sevi nožēlojamā, divdomīgā un smieklīgā situācijā, kurš var man aizliegt par viņiem pasmieties, ja es pēkšņi gribēšu to darīt?
Parastais
P
Pilnīgi pietiek ar faktu, ka Bičkovičs ir pilsonības iegūšanas anketā melojis par savas vecmāmiņas pilsonību, lai šādu principu cilvis NEKAD nedrīkstētu spriest tiesu citiem ļaužiem. Otrkārt, dīvainie spriedumi par labu bandītiem norāda un iespējamo viņa piekukuļošanu. Ar šādām aizdomām pilnīgi pietiek, lai tādu tipu NEKAD neizvirzītu par valsts Augstāko tiesnesi! Treškārt, ja valsts augstākais tiesnesis problēmu necenšas risināt tiesā, tad viņš NEUZTICAS Latvijas tiesām! Un tagad jautājums - kā šāds totāli neatbilstošs tips radās Augstākā Tiesneša amatā? Kuri politiķi viņu tur iestūma? Tautai jāzina savi kretīni!
Jānis
J
Šobrīd saskaņā ar likuma ''Par tiesu varu'' 50.p. Augstākās tiesas priekšsēdētājs iesniedz priekšlikumu par ģenerālprokurora iecelšanu.Kas traucē šo loku paplašināt ?
kāmis
k
tu mazliet ar galvu ar draudzējies? vēl varēji pateikt , ka zalāns ar segliņu jau 92 gadā izpīpēja dabūt bičkoviču AT. negribi savu foto iemest dienā, novērtēsim tavu inteliģenci un godīgumu?
DD1
D
Jo vairaak Bičkovičs atsakaas tiesaa pieraadiit pilsonības iegūšanas likumību, jo lielaakas ir šaubas par to; par ko vairs nav nekaadu šaubu,- Latvijā nav viens likums, viena taisnība visiem.
auers
a
TP izvirzītie pārstāvji dažādās institūcijās lielākoties ir ar skeletu skapī.. Parādi, kas ir tavi draugi, un es pateikšu, kas esi tu pats.
hosa
h
Man liekas,kamēr visi cīnās ar to,ka ekonomika dimbā un politiskā sistēma,Saeima,valdība neiet,tikām tiesiskā sistēma pati no sevis klusītēm sagrūst.Nu,lūk,te šaubīga reputācija un netīrība ap Augstāko Tiesnesi-bet Tautas partija viņu aizstāv,kā visas notraipītas figūras.Sak,mums te procesiņš stāv priekšā par KNAB uzlikto miljona soda naudu-varbūt tāds čalis kā Bičkovičs vēl mums noderēs.Taisnība Zvirbulēnam,ka pašlaik pilnīgi pasīvs ir Maizītis ar visu prokuroru baru.Nu,tas ne par ko labu neliecina,visdrīzāk,ka par Maizīti kaut ko uzrakuši un tur uz āķa.
dzeris
d
Nu, ko jūs, ko jūs, vai tad neredzat, kas aizstāv Bičkoviču - domas gigants Zalāns, tieslietu korifejs un arī intelektuālis Segliņš, mūsu vuiscien;ījamāko partiju viscienījamākie pārstāvji! Kāds tiešām domā, ka šie cilvēki nesaprot, par ko runā, vai ir spējīgi melot? Nu, kā tā var, kā tā var! Un arī pats Bičkovičs - nu, paskataties uz viņu! šīs godīgās acis un inteļiģenti sejas vaibsti - viņam jau uz sejas uzrakstīts, ka viņš vienmēr runā tikai un vienīgi taisnību! Sorozīdu intrigas, biedri, tikai sorozīdu un jēlīšu intrigas! Kā nav kauna!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas