Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aivars Ozoliņš: TP ierakums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
''iz Naivistu partij
&
Tas ,ka Ozoliņš ir profesionālis no laika gala, ir skaidrs .Rakstā ir stāvokļa fiksacija ,neviss žults .Tās kazu kājas ,kas te nāk komentāros ārā, ir smieklīgas .Šmuces uzgāšana citiem ir pats vienkāršākais paņēmiens .Tajā pat laikā ,kad Valsts kā šļūdonī no kalna uzņem ātrumu ? Kas tiek darīts, vienalga no kuras partijas, tā bremzēšanai.?Vēlēšanas ,pēc gada neko nelīdzēs ,ja tikai runā un raksta līdz apnikumam ,noskaidrojot ,kurš sliktāks .
Zelma Birzniece
Z
Atgādināšu tikai Linkolna vārdus,kuri dažiem TP glābējiem ka kurmjiem uc.,piemirsušies."Var pievilt visus uz kādu laiku,var pievilt daudzus uz visiem laikiem,bet nevar pievilt visus uz visiem laikiem",bet mums ir trāpīgs sakāmvārds- kad vadzis pilns,tad lūst".
Gita
G
Kā man patīk tas "sakasīto resursu kunkulis"! Re, cik jestri un stipri var pateikt, ja pārvalda valodu!
I.B.
I
T.sauc. "kurmītis "tas pats KAMPĒJS vien ir. Dara savu, nelietīgo, darbu, kad, viņaprāt, jāizrāpjas no mākoņēnas.
I.B.
I
jācer, ka letiņi vēl savu parādīs! Ja paskatas atpakaļ- ir bijuši gadījumi. Uz to pusi jau velk!
abacus
a
TP cinismā pārspļauj LPP, LZS un TB šaikas. Viņi, šķiet, turpinās uzmest mūsu valsti savas tautas un visas pasaules priekšā , kamēr vien varēs. Tā viņi ir iekodēti ...
Šampēteris
Š
Ozoliņš pārspīlē "darītāju" stratē'gu spējas. Bruņoto cilvēku Rozentāles kundzei pielikuši galīgas izgāšanās gadījumam ... P.S. Arī "kurmīša" iesaistīšana asenizācijā liecina par lētumu un izmisumu.
drakons
d
Savdabīgs NeDienas četru politisko spēku grupējumu iedalījums. Pirmkārt, žēl, ka šeit nav manāma nesenā liberastu favorīt-partija SaCiPohas. Otrkārt, žēl, ka laikraksts NeDiena bankrotēs un visa šī sorosīdu varza tiks atlaista. Treškārt, ir ļoti grūti noraudzīties kā NeDienas redakcija nīcina latviskos un nacionālos spēkus. Tā vietā, lai stiprinātu un konsolidētu valstij lojālos spēkus, kas ir katrā no t.s. četriem grupējumiem, NeDiena pēc vajadzības konfrontē katru no tiem, izvēloties pēc gadījuma sev favorītus. Acīmredzot NeDienai nepatīk nedz krievu, nedz latviešu partijas. Avīzei vienkārši patīk tie, kas patīk Ēlertei. Cerams ne ilgi, jo par šo liekulīgo un melīgo sievieti nobalsos tikai 156 NeDienas redakcijas darbinieki.
Ēriks
Ē
Par "Tautas" partiju viss pareizi,viss taisnība.Mulsina tikai,ka,atšķirībā no Ozoliņa,ne jau es vienīgais Šķēles stipendiātu patiesās intereses sākām nojaust jau daudz agrāk - 7.Saeimas laikā. Ozoliņam taisnība,ka TP īpašniekam būtu godīgi jāuzņemas atbildība par valsts novešanu līdz bankrota robežai.Piebildīšu tikai,ka ceturtajai varai savukārt būtu godīgi jāuzņemas atbildība par pozitīvismu Šķēles ceļā uz politisko varu. Tā ir milzīga netaisnība,ka par pašreizējo katastrofu nemaksā ne Šķēle,ne Ēlerte,ne Ozoliņš,bet tikai apmuļķotie un līdz nabadzībai novestie lasītāji.
Vija
V
Ozoliņš kā vienmēr lielisks! Skaudri un precīzi!
mērglis
m
piekriitu Ozoliņam , konsekventi uzrakstiits , tie kuri viņam uzbruuk , dara to zinaamas partijas uzdevumaa...arii tie kuri atbalsta valsts izlaupiišanas politiku...
gm
g
Kurmīt, mēs visi priecājamies par Tavu atkalparādīšanos pēc treknās prombūtnes. Tomēr esmu spiests paziņot, ka daudz ir mainījies. Repše vairs nav marsietis. Viņš ir saprātīgs, pieklājīgs, savaldīgs un ar godaprātu apveltīts politiķis, kurš ir apņēmības pilns sakārtot šo valsti un kalpot iedzīvotāju vēlmei attīrīt valsti no apšaubāmiem tipiem. Šoreiz sabiedrība pēc tā ir izsalkusi kā vēl nekad. Izsalkusi – tas ir sapīgi piemērots vārds raksturojot situāciju burtiskā un pārnestā nozīmē. Tomēr vakanto dīvaino, zaļo marsiešu vieta ne mirkli nav palikusi brīva. To nejauki spiegdami ir sadalījuši uzreiz četri, zaļi un spiedzoši politikāņi – Gbērziņš, Vmuižniece un Brozentāle. Lielisku fonu viņiem veido Aslakteris, Akalvītis un Hdemakova. Protams, var veltīt visu savu milzīgo demagoga energiju šķiezot to siekalās, histērijā un žultī, bet situācija un noskaņojums tāds ir. Tāpat derētu ievērot, ka valsts ir novesta līdz smagai bedrei un, grozi kā gribi, tas ir noticis ar Tevis karsti pielūgto ”pragmatisko” punduroligarhu alkatīgo ”gādību”. Tev, protams, pietiks talanta atbildēt pietiekami dzelīgi, bet tai pašā laikā atliks arī mazliet veselā saprāta apjēgt, ka tā tas patiešām ir. Neskatoties uz to ko mēs te varam viens otram tēlaini pateikt.
Skaistule
S
"Pirmais, kurš pametīs kuģi, līdzko tam beigsies degviela, būs pats Šķēle, kura "bizness" ir valsts vara un kuram tās saglabāšana ir nesalīdzināmi svarīgāka par šīs varas rīku — savu partiju. (Tās nogremdēšanu pats var pat pasteidzināt, izlīzdams no mašīntelpas atpakaļ uz komandtiltiņa, lai pavēlētu izšaut pēdējo zalvi.) Pašlaik notiek politisko spēku pārgrupēšanās pirms Saeimas vēlēšanām, bet topošajā ainavā TP vairs īsti nav vietas ne tikai muižai, bet pat būdiņai precīzi iemērāmā zemes pleķītī. " Šo pērļu dēļ es lasu Tavus rakstus. Tās ir brīnišķīgas!!
Haris
H
Šķidri, pavisam šķidri tie Jūsu "atmaskojumi". Varbūt esat pārāk uzbudinājies tā paša pilnmēness dēļ un nespējat koncentrēties kam vairāk par niknu sprauslāšanu?:) Vai arī tā "banošanas" pārtraukšana izsitusi no sliedēm? Kad Ozoliņs aroganti apkaro jebkādu nacionālismu vai arī kad jūsmīgi sūkājas ap pederastiem, man viņš vienkārši derdzas, tomēr jāatzīst, ka tāda veida komentārus, kā šodien publicētais, ir bauda lasīt. Nu, ir čalim ķēriens uz vārdu virpināšanu.:) Tikai žēl, ka parasti žults un sarkasma par daudz - citādi viņš komentāru rakstīšanā varbūt varētu sacensties ar, piemēram, Lemešonoku. Bet šoreiz žults uzgāšana taukmūļiem man tomēr pat patika.
vilis
v
Patīk raksta tonalitāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas